Profile cover photo
Profile photo
Azhafizah Md Nor
5,202 followers -
Sihatimerahjambu
Sihatimerahjambu

5,202 followers
About
Azhafizah's posts

Post has attachment
Baby's Breath Bouquet
Eh bukan setakat minyak je naik harga. Harga bunga segar pun dah naik harga daripada hasil survey yang telah Fiza buat. Kalau nak beli apa-apa barang Fiza akan survey terlebih dahulu harga sesuatu barang yang Fiza nak beli tu. Jikalau harga barang lebih mah...

Post has attachment
Resepi Nasi Goreng Tuna Telur Masin
Nasi goreng tuna lagi? Ye, tapi kali ni Fiza upgrade sikit resepi nasi goreng tuna menjadi  nasi goreng tuna telur masin . Haaa..terbaik tak nama menu tu. Kalau hari-hari masak pun buntu juga nak memikirkan menu apa untuk di masak setiap hari. Jadi, menu ya...

Post has attachment
Resepi Nasi Goreng Tuna Telur Masin
Nasi goreng tuna lagi? Ye, tapi kali ni Fiza upgrade sikit resepi nasi goreng tuna menjadi  nasi goreng tuna telur masin . Haaa..terbaik tak nama menu tu. Kalau hari-hari masak pun buntu juga nak memikirkan menu apa untuk di masak setiap hari. Jadi, menu ya...

Post has attachment
Bungkusan Hadiah Yang Rare
Selamat bercuti semua. Takde istilah monday blues hari ni. Seronoklah kau orang bersantai. Pada Fiza, hari isnin tetap monday blues dan hari yang sibuk lepas dah bercuti lama dari hari rabu minggu lepas. Cukup-cukuplah tu cuti panjang. Kerja pun banyak mena...

Post has attachment
Resepi Nasi Goreng Tuna
Resepi dan menu masakan berpisah tiada dalam blog sihatimerahjambu ni. Sejak akhir-akhir ni memang banyak menu makanan Fiza kongsikan sampai ada yang komen, scroll scroll gambar makanan je yang ada. Maaf lah ye. Sekurang-kurangnya nanti kalau kecur air liur...

Post has attachment
Konvokesyen UiTM Ke-86 di Dewan Agung Tuanku Canselor (DATC)
Ehem, baru berkesempatan nak update cerita konvokesyen anak buah Fiza hari isnin lepas di Dewan Agung Tuanku Canselor (DATC) UiTM Shah Alam kali ke 86 . Tanpa sedar rupanya kejap sangat anak-anak buah dah membesar. Bila datang sini, mulalah nak mengenang ke...

Post has attachment
Salad Plate Portmeirion Hadiah Dari Kawan Lama
Sebenarnya dah lama teringin nak beli pinggan portmeirion . Tak dapat beli full set dapat beli seketul-seketul pun jadilah. Berminat dengan corak version botanical garden yang cantik-cantik pada pinggan portmeirion. Agak susah nak beli pinggan mangku portme...

Post has attachment
Koleksi Pokok Sirih Gading
Selamat pagi! Seharian semalam Fiza tak update sebarang entri. Kepenatan dek melayan kemeriah konvokesyen anak buah di UiTM Shah Alam. Masa itulah nak mengimbas mengenang kembali zaman konvokesyen di tempat yang sama. Semalam pula cuaca sangat panas, memang...

Post has attachment
Tempahan Sampul Duit Raya Hipster 2017
Sakan masing-masing nak sambut raya. Eh, ramadhan pun belum masuk lagi. Semua tempahan untuk persiapan raya ramai dah ambil awal dan tutup tempahan awal. Masing-masing tak nak terlalu sibuk dengan persiapan raya bulan puasa nanti. Jadi, bolehlah penuhi masa...

Post has attachment
Resepi Spaghetti Telur Masin
Perasan tak hari-hari ada saja up entri menu makanan sedap-sedap. Saja lah nak bagi kau orang rajin memasak hari cuti. Mana tahu tengah takde idea nak masak apa, boleh jadi bila tengok entri Fiza adalah idea nak masak apa  nanti kan. Bukan saja-saja nak bag...
Wait while more posts are being loaded