Profile cover photo
Profile photo
Azhafizah Md Nor
5,249 followers -
Sihatimerahjambu
Sihatimerahjambu

5,249 followers
About
Posts

Post has attachment
Tauhu Begedil Buat Sendiri Je
Add a comment...

Post has attachment
Tauhu Begedil Buat Sendiri Je
Tauhu begedil memang viral habis sana sini. Siapa buat jualan tauhu begedil memang untung sangat sekarang ni. Laku habis! Bila tengok gambar tauhu begedil lalu lalang kat wall facebook dengan instagram rasa macam teringin rasa sekarang jugak. Sumpah nak san...
Add a comment...

Post has attachment
Unboxing Welcome Gift Althea Angels
Yeay! Akhirnya kotak pink Althea nun jauh dari Korea tu dah selamat sampai ke tangan. Kali ni Fiza dapat surprise box welcome gift untuk Althea Angels yang telah dipilih. Memang excited dapat surprise box kali ni sebab sangat special sempena #altheaturns3 d...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Redeem Points Kad Touch N Go PlusMiles
Add a comment...

Post has attachment
Cara Redeem Points Kad Touch N Go PlusMiles
Memandangkan kesemua tol di seluruh Malaysia dah menggunakan elektronik sepenuhnya, kad Touch N Go tu memang wajib ada. Takde dah guna cash di tol melainkan untuk topup kredit kad Touch N Go ataupun baki tak mencukupi. Makin mudah kan? Tapi yang tak mudahny...
Add a comment...

Post has attachment
Begedil Waghih Ready To Eat. Sedap dan Murah!
Tauhu begedil asyik lalu lalang dekat wall facebook. Aduhaiii, boleh buat jiwa kacau selagi tak dapat rasa tauhu begedil yang tengah viral sekarang ni. Gara-gara teringin sangat, kononlah cari penjual tauhu begedil berdekatan kalau ada. Kalau ada rezeki. un...
Add a comment...

Post has attachment
Sambal Ikan Bilis Goreng Petai
Add a comment...

Post has attachment
Sambal Ikan Bilis Goreng Petai
Sambal Ikan Bilis Goreng Petai salah satu menu hidangan lauk kampung yang sedap menambah selera makan. Kalau orang kampung, ada lauk sambal ikan bilis goreng petai ni takde lauk lain pun takpe! Kalau orang bandar mungkin tak biasa atau yang dah terjebak mes...
Add a comment...

Post has attachment
Mee Maggi Pedas Giler Memang Umpph!
Okay kita cerita pasal makanan lagi. Aci tak? Aci tak aci nak cerita juga sebab benda ramai yang buat maggi pedas giler challenge . Fiza pun turut terjebak walaupun macam ketinggalan nak mencuba. Bukan apa, bila tengah viral memang sentiasa habislah maggi p...
Add a comment...

Post has attachment
Musim Buah Durian Murah
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded