Profile cover photo
Profile photo
Azhafizah Md Nor
5,221 followers -
Sihatimerahjambu
Sihatimerahjambu

5,221 followers
About
Azhafizah Md Nor's posts

Post has attachment
Cat Luar Rumah Warna Grey Blue, White & Black
2 minggu lepas lama Fiza menyepi lansung tak update instagram dan facebook. Cuma sempat lah juga update beberapa entri di kala masa tengah ada idea. Sibuk dengan kerja design dan juga sibuk siapkan mengecat luar rumah. Ku sangkakan sekejap je cat luar rumah...

Post has attachment
Calathea Lutea Plant Serikan Laman Rumah
Akhir-akhir ni asyik ternampak pokok hijau tinggi berdaun macam pokok pisang  dalam drama TV yang rumahnya cantik-cantik tu. Eh, macam cantik pulak pokok ni. Biasanya nampak ditanam atas tanah dalam halaman rumah. Kalau tak nampak kat TV, ternampak dalam ga...

Post has attachment
Design Kad Jemputan Kahwin Tema Floral

Post has attachment
Design Kad Jemputan Kahwin Tema Floral
Design kad kahwin zaman sekarang dah ada macam-macam jenis style dah. Kebanyakkannya dah style moden dan bukan lagi design macam dulu yang wajib ada kerawang-kerawang, tepak sirih dan cincin bagai tu. Trend kad kahwin sekarang dari apa yang Fiza perasan, tr...

Post has attachment
Cat Repellent Berkesan Elak Kucing Berak Merata
Siapa ada masalah kucing jiran berak atau kencing di halaman rumah kita bukan halaman rumah tuan dia ? Kita geng! Masalah berzaman yang tuan punya kucing tak fikir pun itu satu masalah sebab kucing dia tak berak kat rumah dia sendiri. Kalau tak pandai jaga ...

Post has attachment
Layan T-Rex Game Bila No Internet Connection
Internet dan manusia tidak boleh di pisahkan. Dah boleh dah kot guna pepatah tu. Bila takde internet rasa macam dunia kosong je. Err..kau orang rasa? Takde lah kosong sangat cuma bosan je lah takde sumber yang boleh buat kita tak bosan. Sesekali bila stream...

Post has attachment
Layan T-Rex Game Bila No Internet Connection

Post has attachment
Layan T-Rex Game Bila No Internet Connection
Internet dan manusia tidak boleh di pisahkan. Dah boleh dah kot guna pepatah tu. Bila takde internet rasa macam dunia kosong je. Err..kau orang rasa? Takde lah kosong sangat cuma bosan je lah takde sumber yang boleh buat kita tak bosan. Sesekali bila stream...

Post has attachment
"I AM ME-DSV" Bakal Popular
Sejak lagu " I AM ME " nyanyian single pertama Datuk Seri Vida (DSV) Viral di facebook dan budak-budak kecil pun mengikut menyanyi dengan kedengaran seperti bunyi "Ayam Mee". Maka mak-mak pun bingung lagu apalah yang anak-anak mereka nyanyi. Lepas dah viral...

Post has attachment
Workspace Sihatimerahjambu Bertukar Lagi
Wait while more posts are being loaded