Profile cover photo
Profile photo
Az Élő Társasjáték | Újgenerációs Szabaduló játék
2 followers -
Az első új generációs szabaduló szobák
Az első új generációs szabaduló szobák

2 followers
About
Posts

Post has attachment
A Hasfelmetsző Jack játékunk különlegességei:

- A feladategységek a Tarot kártya lapjaira épülnek – ezekkel a jelölésekkel minden használati eszközön találkoztok, vagyis tudjátok, hol tartotok éppen a játékban
- segítségkérésnél mérlegelnetek kell: lehet, hogy miattatok hal meg hamarabb az utolsó áldozat?
- ha jól olvastok a nyomokból, kiderül ki lehetett Hasfelmetsző Jack
- szinte minden berendezési tárgynak hasznát fogjátok venni
- a 90 perces extra játékidővel az autentikus környezetben viktoriánus kori nyomozónak érezhetitek magatokat
- nehéz küldetés: Hasfelmetsző kilétére több, mint 120 évig nem sikerült fényt deríteni, így csak azok jöhetnek rá a rejtélyre, akik beleadnak mindent, jól dolgoznak össze és pörög az agyuk
- különfeladatok segíthetnek a nyomozásban
- párhuzamos vagy lineáris játék: ti döntitek el, hogy a legkényelmesebb nektek – egymás után vagy egymástól függetlenül oldjátok meg a feladatokat
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-06-13
17 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Lepd meg ismerősöd egy rejtélyes szülinapi ajándékkal!

Programjaink alatt személyes ajándékkal is gazdagodik az ünnepelt, így biztosan különleges élményben lesz része. Nem csak egy izgalmas játékban vesz részt, de még a feladatok során személyes üzeneteket is találni fog.

http://www.elotarsasjatek.hu/ajandekcsomagok/rejtelyes-szulinap/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Hasfelmetsző Jack

1888-ban egy rejtélyes és kegyetlen, nők ellen elkövetett gyilkosságsorozat veszi kezdetét az East End negyedben, Londonban. Közben az újságszerkesztőségeket és a nyomozóhatóságokat elárasztják a Hasfelmetsző Jack nevében írt levelek, az esetek sokkolják a közvéleményt.
Hasfelmetsző váratlan lépést tesz; meghívja az utána vizsgálódókat rejtekhelyére, hogy megértesse velük borzalmas cselekedeteinek okát. Ha a nyomozók alkalmasak a feladatra, megmenthetik a kínok közt szenvedő, utolsó áldozatot- de ha nem olvasnak jól a nyomokból, akkor saját életükkel fizetnek!
Frederick Abberline főfelügyelőn, Robert Lees médiumon és társaikon a sor, hogy kinyomozzák, vajon ki és milyen célból tartja rettegésben a várost és megmentsenek egy ártatlan életet.

www.horrorlegendak.hu
Add a comment...

Drakula & Frankenstein

17 évvel ezelőtt a mérhetetlenül gonosz Drakula gróf megkísérelte az élőhalottakból álló Sötétség Seregét világunkra uszítani, azonban Van Helsing professzornak, a híres vámpírvadásznak és elszánt társainak véres és szenvedéssel teli küzdelemben sikerült legyőzniük őt.
1907-et írunk: Transylvaniában, a rettegett úr romos várának alagsorában a mágia és tudomány segítségével Dr. Frankenstein őrült dologra készül: Drakula feltámasztására!
Frankenstein teremtményei együttes erővel hadseregként védik az évek óta a halottak feltámasztásával kísérletező doktort, aki minden erejével igyekszik megszerezni a halhatatlanság elixírjét.
Van Helsingre újabb küldetés vár: összegyűjteni szövetségeseit és szembeszállni az eszement doktorral, hogy megakadályozzák a Sötétség Urának feltámasztását!

www.horrorlegendak.hu
Add a comment...

Da Vinci Titkai
William T. Franklint, a világhírű régészprofesszort és családját meggyilkolták, otthonukat feldúlták. A rendőrség nagy erőkkel keresi a gyilkost vagy gyilkosokat, de még csak nem is sejtik, hogy az ügy szálai a történelem homályába vésznek. Franklin professzor egy ősi és titkos szervezet tagja volt. A misztikus rend tudása egyidős a piramisokkal és fennállása alatt olyan vezetői is voltak, mint Arisztotelész vagy Newton, ám máig legnagyobb hatású alakja a reneszánsz zseni, Leonardo da Vinci volt.

A professzornak valószínűleg a rejtélyes társaság évezredes titkai miatt kellett meghalnia, ám gyilkosai nem tudhatták, hogy az áldozat házában egy gondosan álcázott biztonsági szoba is található.
A Rend több tagját is a helyszínre küldi, hogy megszerezze a professzor széfjében elzárt, az egész világ sorsát meghatározni képes iratokat és hogy megismerjék az Új Világrend titkait.

www.davincititkai.hu
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded