Profile cover photo
Profile photo
Ayu Zan
1,426 followers
1,426 followers
About
Posts

Post has attachment
Kite dah ada penapis air mampu milik
alhamdulillah.. dulu beli air tapis, pastu asik kena air yang bau bau semacam. macam tak cuci filter. memang bertong tong buang sebab tak lalu minum. gigih beli angkut naik rumah even duk kuarters dulu tingkat 3. lepastu, kami tukar plan, beli air mineral. ...
Add a comment...

Post has attachment
Bento Amani : Nasi Goreng Ikan
# bentoummi  &  # bentoamani  harini nasi goreng ikan. . bento daddy takde, sebab daddy outstation. . Nasi goreng ikan ni, kali ke-2 buat. sebelum ni tengok kat FB ada member buat, nampak yummy dan mulalah tercetus idea kalau ikan tak habis, boleh try buat ...
Add a comment...

Post has attachment
Tips bila baby selesema
baby kalau selesema kesian kan.. Kesian tengok..nak hembus hingus tak reti. tu belum lagi kalau kena yang hingus pekat sampai hidung sumbat. nak nyusu pun mereka tak selesa.. time gini memang asyik menangis je mereka.. time ni mak memang rasa terhiris hati....
Tips bila baby selesema
Tips bila baby selesema
ayuzan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
UBAT NYAMUK SEMULAJADI
assalamualaikum.. ihihihi,, saje nak tepek first video kat youtube.. still belajar belajar lagi nak buat video ni.. tapi tetap nak share buat kenang kenangan.hihihihi video tentang cara guna essential oi citronella / serai wangi untuk halau nyamuk.. mudah m...
UBAT NYAMUK SEMULAJADI
UBAT NYAMUK SEMULAJADI
ayuzan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tukar Tukar Hadiah Hari Guru 2017
Assalamualaikum semalam sambutan hari guru di sekolah tempat ayu bekerja... dan..antara slot kegemaran saya secara peribadi ialah TUKAR TUKAR HADIAH! ini versi mini. RM50/box(50 ml each btl) . kalau botol biasa RM20/btl 200ml each. dan saya memilih GIFT SET...
Add a comment...

Post has attachment
DIY : Jahit Batu Seremban
Assalamualaikum hehehe.. sape kenal ayu dari awal, ofcos tahu DIY is apart of my life ayu vs diy tidak dapat dipisahkan.. alkisahnya seorang sahabat minta jahitkan 10 set batu seremban. kiranya ni projek saja saja la. tapi azab juga nak siapkan. maklumlah, ...
DIY : Jahit Batu Seremban
DIY : Jahit Batu Seremban
ayuzan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Guru 2017
Assalamualaikum Sempena 16 Mei 2017 ni, saya mengucapkan  Selamat Hari Guru dan Terima Kasih Cikgu! buat semua warga pendidik. terutamanya.. guru guru saya :- Guru mengaji Tabika Kemas Parit Amal SK Parit Bakar Darat, Muar SMK Bandar Maharani , Muar Politek...
Add a comment...

Post has attachment
Salam Rindu
Assalamualaikum semua.. entah kan ada lagi ke tidak yang sudi singgah.. lama kemahen tak ke mari... rindu membuak.. dah bersarang labah labah blog. malahan domain pun lupa nak renew.. huhuhu takpe..tu nanti kite usahakan.. u olls apa khabar? kenal lagi tak ...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Datang
Selamat Datang
naturalconceptstore.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
shell out at home
Assalamualaikum Semalam fathers day.. tp semalam juga lah daddy amani yg memasak. Beliau dah lama ajak bershellout di rumah, tapi puan isteri ni allergic ketam udang tu dia jadi xberapa nak ada mood shell out. Tp smlm cakap kat dia...kite buka mkn shelloutl...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded