Profile

Cover photo
Avni Tafili
40 followers|15,019 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Avni Tafili

Shared publicly  - 
 
Sa e sa njerëz jetuan duke mbajtur barra të rënda, dhe asnjëherë nuk e kuptuan çka mbajtën dhe pse bënë jetë të rënduar!
 ·  Translate
1
Add a comment...

Avni Tafili

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Avni Tafili

Shared publicly  - 
1
Avdyl Rrahmani's profile photo
 
ma  sha Allah
Add a comment...
Have him in circles
40 people
Angel Maiden's profile photo
Mitrix Media's profile photo
Fatos Beqiri's profile photo
Hasan Baftijari's profile photo
Emin Bislimi's profile photo
Martina Ameti's profile photo
Selvete Shurdhani's profile photo
Argjend Dema's profile photo
Sadik kosumi's profile photo

Avni Tafili

Shared publicly  - 
 
Prit, se njerëzit s’janë të përkryer.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Avni Tafili

Shared publicly  - 
2
Add a comment...

Avni Tafili

Shared publicly  - 
 
Me emer te Allahut, te Gjithemeshirshmit, Meshireplotit !
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have him in circles
40 people
Angel Maiden's profile photo
Mitrix Media's profile photo
Fatos Beqiri's profile photo
Hasan Baftijari's profile photo
Emin Bislimi's profile photo
Martina Ameti's profile photo
Selvete Shurdhani's profile photo
Argjend Dema's profile photo
Sadik kosumi's profile photo
Links
Basic Information
Gender
Male