Profile cover photo
Profile photo
Avni Ademi
201 followers
201 followers
About
Avni's interests
View all
Avni's posts

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has shared content

Post has shared content
lol

Post has shared content

Post has shared content
Isn't it amazing how things change?

Do you remember movies where they carried those boom boxes on their shoulders?!  It was so cool! lol

#fun   #technology  
Photo

Post has attachment
Nje vizualizim i shperndarjes se gjuhve indo-evropiane, gjuha shqipe shihet te jet nder gjuhet e para ne ballkan, para gjuhes greke dhe ato sllavike moderne.

Post has shared content

Post has attachment
Nje metode praktike dhe e lire per te luftuar anemine. 
Ideja doli nga hulumtuesi i shendetit publik Kristofer Çarls nga  Univerziteti Prestigjioz Guleph i Kanades, pergjat nje vizite ne Kambogja gjasht vite me heret. 
Nje cope 200 gram hekuri ne formen e peshkut (forma eshte e pa rendesishme) e hedhur ne enen per zierjen e ushqimit, e kombinuar me leng lemoni ofron 75% te sasise se mjaftueshme ditore te hekurit per te rritur, dhe 100% te sasise mjaftueshme ditore per femijet.
Per me shume lexoni artikullin.  

Post has attachment
Shkenctaret eksperimentojn me tharmin, nderrojn 450 gjene jetike te tharmit me ato te njeriut, mikro-organizmi vazhdon te jetoj dhe te shumohet ne menyre te suksesshme. 
ky munde te jete nje hap i madh i arritjes ne fushen e mjeksise, per me shume lexoni artikullin. 
Wait while more posts are being loaded