Profile cover photo
Profile photo
AutoValcea.ro
19 followers -
Anunturi Auto Gratis, vanzare/cumparare masini second hand
Anunturi Auto Gratis, vanzare/cumparare masini second hand

19 followers
About
Posts

Post has shared content
Află cum îți #promoveziAfacerea gratuit în mediul online și care sunt cele mai bune strategii pe care le poți aplica pentru a atrage cât mai mulți clienți.
http://www.infozoom.ro/articole/cum-iti-promovezi-afacerea-gratuit-in-mediul-online/
Add a comment...

Post has shared content
Aventurile pe ATV se lasă uneori cu accidente destul de grave. Evită astfel de situații prin respectarea acestor măsuri minime de siguranță.
http://www.infozoom.ro/articole/8-sfaturi-pentru-siguranta-pe-atv/
Add a comment...

Post has attachment
Citește care sunt piesele auto ce trebuie verificate periodic și pe care trebuie să le înlocuiești imediat ce observi că sunt uzate.
http://blog.autovalcea.ro/ce-piese-auto-inlocuim-cel-mai-des/
Add a comment...

Post has attachment
Tot ce trebuie sa stii despre programul “#PrimaMasina”

Afla ce este #programul Prima Masina , daca esti eligibil , ce fel de masini poti lua si care este procedura de acordare a creditului si de ce acte ai nevoie http://blog.autovalcea.ro/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-programul-prima-masina/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Mercedes readuce in prim plan Maybach-ul

Dacă ar fi ca Maybach-ul să-l citeze pe Terminator, probabil ar spune „I’ll be back!” Adică, „Mă voi întoarce!” Într-adevăr, Mercedes are de gând ca, la doi ani după stoparea producției acestui model, să-l readucă în atenția publicului....

http://blog.autovalcea.ro/mercedes-readuce-in-prim-plan-maybach-ul/
Add a comment...

Post has attachment
Cele mai interesante 10 concepte auto din toate timpurile

Te invit să vezi numai câteva din zecile (dacă nu chiar sutele) de #concepteAuto care au fost create de-a lungul timpului. Nu uita să îți spui părerea ta despre ele! Să începem…http://goo.gl/n9srl0
Add a comment...

Post has attachment
Mini Clubman 2016, tot mai aproape de a intra in productie

A trecut aproape un an de la debutul conceptului Mini Clubman, iar versiunea de serie a sa este tot mai aproape de a intra în producție. Între momentul prezentării conceptului la Salonul Auto de la Geneva, în 2014, și prezent, Mini a lansat modelul cu 4 uși și acoperiș nedecapotabil, care s-a dovedit a fi o versiune a fratelui său ceva mai scurt (ca lungime), mai degrabă decât o berlină inspirată din Austin Maxi, în care să te poți întinde în voie.
Citeste intregul articol:http://blog.autovalcea.ro/mini-clubman-2016-tot-mai-aproape-de-intra-productie/
Add a comment...

Post has attachment
Ford a prezentat un nou model #ShelbyMustangGT350R la Detroit

Nu cu multă vreme în urmă, în primele două săptămâni ale acestui nou an, Ford a prezentat, la Salonul Auto de la Detroit, o nouă generație a modelului Shelby Mustang GT350R.

Vezi in articol o superba galerie foto http://blog.autovalcea.ro/ford-a-prezentat-un-nou-model-shelby-mustang-gt350r-la-detroit/
Add a comment...

Post has attachment
Toyota renunta la modelul iQ in SUA

Compania japoneză Toyota ar vrea să renunțe la modelul denumit iQ, pe care îl comercializează în Statele Unite, deoarece acesta nu a avut succesul la care se spera. Scion iQ, după cum mai este cunoscut acolo, era unul dintre cele mai mici autoturisme produse de japonezi, care se adresa, în principal, segmentului de tineret al pieței auto americane. Deși totul la el era mic (mărimea, prețul, consumul de carburant), se pare că nu a fost suficient pentru a atrage un număr însemnat de cumpărători.

Citeste tot articolul: http://blog.autovalcea.ro/toyota-renunta-la-modelul-iq-sua/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded