Profile

Cover photo
Verified local business
AutoSuministros Motor SA
Mobile Home Dealer
Today 9:30AM–1:30PM, 3:30–7:30PM
43 followers|477,679 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Us presentem les autocaravanes escollides pels millors pilots del nostre país per afrontar el ral·li més dur del món, el Dakar 2017.

Totes elles han sortit equipades de les nostres instal.lacions, amb toldo, aire condicionat, endolls per a congeladors i varis extres, rodes de recanvi addicionals, i diferents recanvis i accessoris per a solventar qualsevol imprevist, al ser tan lluny de casa nostra. Amb un gran garatge per a portar tot el necessari (fins i tot olles, segons el cas).

Han experimentat condicions dures d’alçada, pluja, fred, carreteres en mal estat, fang, etc., en el seu recorregut paral.lel al del ral·li, per Paraguay, Bolivia i Argentina. Passant des de les fortes calors del desert, als freds extrems de l’altiplà. Totes elles les han superat amb gran èxit, com els nostres pilots.

El Dakar les ha posat a prova, en termes de resistència i fiabilitat, tal i com ho ha fet amb els pilots que han hostatjat, als qui han permès de reposar còmodament, COM A CASA, després de les dures i tenses jornades, i refer forces per a preparar les etapes successives.

Us convidem a venir a veure els mateixos models (i en alguns casos, els mateixos vehicles) a la nostra exposició !

Més informació aquí: http://caravaning.autosuministros.com/ca/les-autocaravanes-del-dakar-2017/
*******************
Os presentamos las autocaravanas elegidas por los mejores pilotos de nuestro país para afrontar el rally más duro del mundo, el Dakar 2017.

Todas ellas han salido equipadas de nuestras instalaciones, con toldo, aire acondicionado, enchufes para congeladores y varios extras, ruedas de recambio adicionales, y diferentes repuestos y accesorios para solventar cualquier imprevisto, al estar tan lejos de casa. Con un gran garaje para llevar todo lo necesario (incluso ollas, según el caso).

Han experimentado condiciones duras de altura, lluvia, frío, carreteras en mal estado, barro, etc., en su recorrido paralelo al del rally, por Paraguay, Bolivia y Argentina. Pasando desde los fuertes calores del desierto, hasta los fríos extremos del altiplano. Todas ellas las han superado con gran éxito, como nuestros pilotos.

El Dakar las ha puesto a prueba, en términos de resistencia y fiabilidad, tal y como lo ha hecho con los pilotos a quienes han alojado, a los que han permitido descansar cómodamente, COMO EN CASA, tras las duras y tensas jornadas, y reponer fuerzas para preparar las etapas sucesivas.

¡Os invitamos a venir a ver los mismos modelos (y en algunos casos, los mismos vehículos) en nuestra exposición!

Más información aquí: http://caravaning.autosuministros.com/las-autocaravanas-del-dakar-2017/

 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Cadires, taules, mobles de càmping, estris de cuina i altres accessoris estan d'oferta aquest mes de gener, fins a mitjans de febrer. ... consulti les ofertes aquí: http://www.autosuministros.com/accessoris?i=ca
*
Sillas, mesas, muebles de camping, utensilios de cocina y otros accesorios están de oferta este mes de enero, hasta mediados de febrero.... consulte las ofertas aquí: http://www.autosuministros.com/accessoris?i=es
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Aprofita el Black Friday !
No deixis escapar aquesta oportunitat i aconsegueix un 15% de descompte en tots els nostres accessoris.
Només durant els dies 25 i 26 de novembre !!
-
¡Aprovecha el Black Friday!
No dejes escapar esta oportunidad y consigue un 15% de descuento en todos nuestros accesorios en stock.
¡Sólo durante los días 25 y 26 de noviembre!

 ·  Translate
1
Add a comment...
 
+Nandu Jubany, el polifacètic cuiner amb estrella Michelin, va recollir ahir a AutoSuministres l’autocaravana ETRUSCO que es convertirà en casa seva durant les etapes del DAKAR 2017.

Més informació a http://caravaning.autosuministros.com/ca/nandu-jubany-recull-la-seva-autocaravana-etrusco-per-al-dakar-2017/
*
+Nandu Jubany, el polifacético cocinero con estrella Michelin, recogió ayer en AutoSuministres la autocaravana ETRUSCO que se convertirá en su casa durante las etapas del DAKAR 2017.

Más información en http://caravaning.autosuministros.com/nandu-jubany-recoge-su-autocaravana-etrusco-para-el-dakar-2017/
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Salvador Servià, bicampió d’Espanya de ral·lis, posa a prova amb la seva destresa un vehicle absolutament inusual al circuit de fórmula 1 de Montmeló. Al volant d’una autocaravana Bürstner Viseo, el pilot recorre la pista amb el crono en marxa. (Font La Sexta)
Video: https://youtu.be/v6APYCAPqBg
*********
Salvador Servià, bicampeón de España de rallies, pone a prueba con su destreza un vehículo absolutamente inusual en el circuito de fórmula 1 de Montmeló. Al volante de una autocaravana Bürstner Viseo, el piloto recorre la pista con el crono en marcha.(Fuente La Sexta)
Video:
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Tornem de vacances amb la notícia de la dotzena posició al rally d'Atacama de la pluricampiona Laia Sanz, que torna satisfeta per la preparació sobre la sorra que la prova ha representat de cara al Dakar 2017. Endavant, campiona !!
************
Volvemos de vacaciones con la noticia de la duodécima posición en el rally de Atacama de la pluricampeona Laia Sanz, que regresa satisfecha por la preparación sobre la arena que la prueba ha representado de cara al Dakar 2017. Adelante, campeona !!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Felicitats als pilots del Dakar 2017 (i les autocaravanes que els han acompanyat al ral.li, models que podeu visitar a AutoSuministres):
Dues autocaravanes BÜRSTNER amb l’equip HIMOINSA Racing Team, una autocaravana LAIKA amb la Laia Sanz, una autocaravana ETRVSCO amb l’equip del pilot i cuiner Nandu Jubany, dues autocaravanes LAIKA amb l’equip Honda Racing Corporation, una autocaravana CARADO amb en Xevi Pons.
Més informació a http://caravaning.autosuministros.com/ca/felicitats-als-pilots-del-dakar-2017-i-les-autocaravanes-que-els-han-acompanyat-al-ral-li/
******************
Felicidades a los pilotos del Dakar 2017 (y las autocaravanas que les han acompañado durante el rally, modelos que podéis visitar en AutoSuministres):
Dos autocaravanas Bürstner con el equipo HIMOINSA Racing Team, una autocaravana LAIKA con Laia Sanz, una autocaravana ETRVSCO con el equipo del piloto y cocinero Nandu Jubany, dos autocaravanas LAIKA con el equipo Honda Racing Corporation, una autocaravana CARADO con Xevi Pons.
Más información en http://caravaning.autosuministros.com/felicidades-a-los-pilotos-del-dakar-2017-y-las-autocaravanas-que-les-han-acompanado-durante-el-rally/
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
La Laia Sanz brilla a l’etapa més difícil
(font: Nota de premsa Mediagé Comunicación)

La Laia demostra la seva fortalesa a la desena etapa especial del Dakar, recuperant sis posicions a la general, on ocupa ja el 18è lloc, ara ja a només 23 minuts del top 15.

Ànims, Laia ! Molta sort a l’especial d’avui !
*
Laia Sanz brilla en la etapa más difícil
(fuente: Nota de prensa Mediagé Comunicación)

Laia demuestra su fortaleza en la décima etapa especial del Dakar, recuperando seis posiciones en la general, donde ocupa ya el 18º lugar, ahora ya a sólo 23 minutos del top 15.

¡Ánimo, Laia ! ¡A por la especial de hoy!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Per Nadal, regala Caravaning !
Si aquests Nadals estàs mirant què regalar i encara et falta alguna cosa, a AutoSuministres et facilitem la feina !

A la nostra botiga d’accessoris trobaràs les millors ofertes per a regalar complements de camping i satisfer els amants del caravaning.

…Tals com una làmpara LED solar de sobretaula, un conjunt de dues copes de vi o una vaixella de 12 peces, de melamina.

I més idees, que pots veure a la secció d’ofertes d’accessoris de la nostra pàgina web: http://www.autosuministros.com/accessoris

No hi donis més voltes !
********************
En Navidad, ¡regala Caravaning!
Si estás pensando en qué regalar estas Navidades, y todavía te falta algo, ¡en AutoSuministres te facilitamos el trabajo!

En nuestra tienda de accesorios encontrarás las mejores ofertas para que regales complementos de camping y satisfagas a los amantes del caravaning.

… Tales como una lámpara LED solar de sobremesa, un conjunto de dos copas de vino o una vajilla de 12 piezas, de melamina.

Y más ideas, que puedes ver en la sección de ofertas de accesorios de nuestra página web: http://www.autosuministros.com/accessoris

¡No le des más vueltas!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Finalment el tall de la C-17 no afectarà als desplaçaments. El tall de la carretera C-17 es realitzarà el dissabte 29 d’Octubre de les 12:00 a les 12:30. Tindrà lloc al PK 40, just a l’entrada d’Aiguafreda Sud en sentit Vic i es desviarà el trànsit pel centre urbà d’Aiguafreda. Recordar-vos que dissabte 29 obrim fins les 15:00.
**
Finalmente el corte de la C-17 no afectará los desplazamientos. El corte de la carretera C-17 se realizará el sábado 29 de Octubre de las 12:00 a las 12:30. Tendrá lugar al PK 40, justo en la entrada de Aiguafreda Sud sentido Vic y se desviará el tráfico por el centro urbano de Aiguafreda. Recordarles que el sábado 29 abrimos hasta las 15:00.

 ·  Translate
1
Add a comment...
 
ATENCIÓ: Tall a la C17 PK 38,5 altura Tagamanent el dissabte 29/10 de 12:00 a 13:00. Per evitar les molèsties, s'aconsella als residents de la zona de Barcelona utilitzar vies alternatives com la C25 que passa per Manresa. Recordar-vos que dissabte 29 obrim fins les 15:00
********
ATENCIÓN: Corte a la C17 PK 38,5 altura Tagamanent el sábado 29/10 de 12:00 a 13:00. Para evitar las molestias, se aconseja a los residentes de la zona de Barcelona utilizar vías alternativas como la C25 que pasa por Manresa. Recordarles que el sábado 29 abrimos hasta las 15:00.

 ·  Translate
1
Add a comment...
 
24 i 25 de setembre, concentració d’autocaravanes a La Pobla de Lillet (El Berguedà), per tal de poder assistir a la 26a. edició de la tradicional Fira del Bolet i el Boletaire, i a la segona edició del Vermut & Tapes amb bolets
*
24 y 25 de septiembre, concentración de autocaravanas en La Pobla de Lillet (El Berguedà), para poder asistir a la 26ª. edición de la tradicional “Fira del Bolet i el Boletaire”, y a la segunda edición del “Vermut & Tapes amb bolets”.

http://caravaning.autosuministros.com/ca/24-i-25-de-setembre-concentracio-dautocaravanes-a-la-pobla-de-lillet-el-bergueda-2/
 ·  Translate
1
Add a comment...
Contact Information
Map of the business location
Pol. Ind. Ronda C/ del Blat, 1-3 08503 Gurb, Barcelona, Spain
C/ del Blat, 1-3ESGurb08503
+34 938 83 29 27autosuministros.com
Mobile Home DealerToday 9:30AM–1:30PM, 3:30–7:30PM
Tuesday 9:30AM–1:30PM, 3:30–7:30PMWednesday 9:30AM–1:30PM, 3:30–7:30PMThursday 9:30AM–1:30PM, 3:30–7:30PMFriday 9:30AM–1:30PM, 3:30–7:30PMSaturday 10AM–2PMSunday ClosedMonday 9:30AM–1:30PM, 3:30–7:30PM
Google+ URL

See inside

Panorama
Panorama
Panorama
Write a review
Review Summary
4.1
18 reviews
5 star
10 reviews
4 star
3 reviews
3 star
2 reviews
2 star
No reviews
1 star
3 reviews
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Upload public photo
Your Activity
All reviews
Pau Vives Illa's profile photo
Pau Vives Illa
2 months ago
Molt mal servei, ratllant la mala educació, com a únics representants de Burtsner que son, si no els has comprat la caravana amb ells. He tingut un problema amb una fitxa tècnica, i no s´han dignat ni a fer una consulta. Qualsevol empresa d´homologació que he contactat, inclús la que m´han facilitat ells perquè resolgui jo el problema, em comenten que això ho haig de demanar al fabricant. I ells no em donen ni el contacte de Burtsner (que el busqui per internet), ni poden consultar un model d´homologació. Lamentable. Llàstima ja que tenen molt bones instal.lacions.
• • •
Response from the owner - 2 months ago
Benvolgut Sr. Vives: Abans que res disculpar-nos per la impressió que li hem causat de donar mal servei. Nosaltres som un dels diversos distribuidors que Bürstner. té a l'estat espanyol. En temes d'homologacions sempre adrecem les consultes que ens arriben a l'empresa importadora de Bürstner (que no som nosaltres), i és la que pot solucionar aquest tipus de problemes (i sempre en facilitem l'adreça de contacte). Lamento que, pel que vostè diu, no fos el cas quan vostè va contactar amb nosaltres. Restem a la seva disposició.
Sergio Venuti's profile photo
Sergio Venuti
a month ago
Muy buena atención y servicios
Daniel Rodriguez Planella's profile photo
Daniel Rodriguez Planella
6 months ago
Excel·lent lloc per anar a llogar o comprar una autocaravana, tracte excel·lent, molt bona oferta.
Francesc Martos's profile photo
Francesc Martos
4 months ago
Trato excelente y muy profesional. Instalaciones IMPRESIONANTES.
Jordi Lopez Font's profile photo
Jordi Lopez Font
a month ago
Tienen mucha exposición, el comercial nos trato de maravilla! La tienda de recambios es un laberinto emocionante donde descubrir mil y un aparatejos para tu ac, pedimos un recambio que no encontrábamos por ningún sitio y ellos lo tenían! Muy muy contento con este lugar.
Georgina Mila's profile photo
Georgina Mila
in the last week
Un lloc genial
jordi roura's profile photo
jordi roura
6 months ago
Las instalaciones son magníficas, amplias y la gente muy amable. El asesoramiento es magnifico.
Mai M's profile photo
Mai M
5 months ago
Servicio excelente