Profile cover photo
Profile photo
Autokoulu Eco
Autokoulu Eco tarjoaa ajo-opetusta edullisesti Espoon Kivenlahdessa.
Autokoulu Eco tarjoaa ajo-opetusta edullisesti Espoon Kivenlahdessa.
About
Posts

ECO-PREMIUM ja ECO-PREMIUM+ kursseihin kuuluu kattava opetusmateriaali.
Oikea Autokoulun oppikirja, DL e-Oppikirja netissä, Ajokaista harjoitteluohjelma ja netissä oleva oppimisympäristö.
Add a comment...

ECO-PREMIUM Kurssiin kuuluu 20 ajotuntia, EAS teoriatunnit ja B teoriatunnit. Lisäksi kurssiin kuuluu riskien tunnistamiskoulutus (4 teoria ja 4 ajotuntia) sisältäen liukkaalla ajamisen harjoittelua ja pimeällä ajamista.
1779€ + viranomaiskulut ja ratamaksu

ECO-PREMIUM+ Kurssiin kuuluu 30 ajotuntia, EAS teoriatunnit ja B teoriatunnit. Lisäksi kurssiin kuuluu riskien tunnistamiskoulutus (4 teoria ja 4 ajotuntia) sisältäen liukkaalla ajamisen harjoittelua ja pimeällä ajamista.
2239€ + viranomaiskulut ja ratamaksu
Add a comment...

Post has attachment
Autokoulu Econ ECO-PREMIUM ja ECO-PREMIUM+ kurssit tarjoavat kattavasti ajo-opetusta ja myös teoriaopetusta.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Katso tietoa henkilöauton ajokortin suorittamisesta 1.7.2018 alkaen
Add a comment...

Heinäkuun alussa voimaan astuva kuljettajakoulutuksen uudistus tulee muuttamaan tutkintoon pääsyn edellytyksiä.

Heinäkuun 1. päivän jälkeen ajokokeeseen menevällä on oltava suoritettuna riskienhallinta koulutus (vastaa ohjelmaltaan nykyistä syventävää vaihetta). Koska Trafi ei ole vielä saanut ohjeistustaan valmiiksi, emme valitettavasti pysty kertomaan kurssin hintaa, mutta tulemme tarjoamaan sen nykyisille oppilaillemme edulliseen hintaan. Hinta arvio on noin 350 - 400 + mahdollisesti ajoharjoitteluradam maksu 80€. Hinta riippuu aikaisemmin suoritetusta koulutuksesta ja opetusvaatimuksista.
Add a comment...

Nykyinen kuljettajatutkinto on käytössä kesäkuun loppuun asti. Uusi teoriakoe sisältää enemmän tehtäviä ja virheitä sallitaan jatkossa nykyistä vähemmän. Ajokokeessa ajoaika pitenee nykyisestä 30 minuutista 45 minuuttiin. Lisäksi kokeen vaatimustasoa tullaan nostamaan huomattavasti.

Heinäkuun alusta alkaen ajokokeeseen menevän on suoritettava riskienhallintakoulutus (vastaa nykyistä syventävää vaihetta) ennen ajokoetta.
Add a comment...

Post has attachment
Ajokortti kesäksi! Saimme lisäpaikkoja 10+10 kurssille. Autokoulun voit aloittaa aikaisintaan 17 vuotiaana. Kurssin hinta 999€ + ratamaksu 70€ + viranomaismaksut 136€.
Photo
Add a comment...

Seuraavat 10+10 -kurssit alkavat maanantaina 19.3. klo 17:15 ja torstaina 10.4. klo 17:15. Vielä kerkiät suorittamaan autokoulun edullisesti nykyisellä kuljettajatutkintomallilla ennen heinäkuussa tapahtuvaa muutosta.
Add a comment...

Mikäli olet suorittanut moottoripyöräteoriatunnit MP-messuilla tai ilmoittautunut Suomen Autokoululiiton mp-teoriatunneille, annamme moottoripyöräkurssien hinnoista sinulle 100€ alennuksen.
Add a comment...

Post has attachment
Nyt Moottoripyörä teoriatunnit ja mopotunnit veloituksetta nettiopiskeluna. Ilmoittaudu MP-messuviikonlopun aikana 4.2.2018 mennessä. Tunnit voit käydä maalis-kesäkuun aikana.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded