Profile cover photo
Profile photo
Auto Lion
11 followers -
Magazin de piese auto
Magazin de piese auto

11 followers
About
Auto Lion's posts

Post has attachment
Kit distributie Dacia Logan 1.4 si 1.6 - pompa apa inclusa

SKF produce cel mai performant kit de distributie pentru Dacia Logan.
Utilizeaza numai elemente care corespund sau depasesc calitatea pieselor OE (Original Equipment).
Kitul de distributie include toate componenetele necesare unei montaj adecvat si profesionist.
Oferta este valabila impreuna cu pompa de apa iar stocul la acest pret este limitat!

Pret cu TVA - 255 Lei
SKF - producator suedez
Photo

Post has attachment
Kit ambreiaj Dacia Logan 1.5 DCI

Motorul este permanent in miscare, se invarte tot timpul. Ambreiajul Dacia Logan 1.5 DCI este mecanismul de antrenare al motorului. Sarcina sa este sa asigure o legatura intre motor si cutia de viteze. Ambreiajul este un element necesar atat pentru masinile cu cutie manuala cit si pentru cele cu cutie automata.

Un kit de ambreiaj este compus din urmatoarele:

- disc de ambreiaj
- placa de presiune
- rulment de presiune
- volanta
- furca de angrenare

Utilizarea unui kit de inalta calitate pentru masina dumneavoastra va creste performanta transmisiei. Oferta noastra o puteti gasi accesand link-ul de mai jos:
http://www.auto-lion.ro/set-ambreiaj-dacia-logan-mcv-1.5-dci-3040295/

Promotie kit distributie Dacia Logan 1.5 Diesel

Kit-ul de distributie pentru Dacia Logan motor 1.5 DCI se schimba la intervale de 60.000 km sau 4 ani. Contine o rola, cureaua si suruburile de montare aferente. Rolul kitului de distributie este de a conecta arborele cotit de axele cu came care la rindul lor controleaza inchiderea si deschiderea supapelor motorului. Nerespectarea intervalului de service poate duce la ruperea curelei de distributie cu consecinte grave asupra motorului. 


Montarea kitului este de asemenea o problema delicata. Tensionarea slaba a curelei nu va corela corect timpii de ardere ai motorului (poate sa si sara de la locul ei) in timp ce o tensionare prea puternica va  duce la cresterea presiunii pe rola intinzatoare de distributie (o viata mai scurta pentru rulment).
Fiind o piesa de importanta mare pentru masina dumneavoastra, recomandam schimbarea kitului doar intr-un service autorizat. Mai, mult este recomandat sa se schimbe si pompa de apa odata cu distributia. Multe service-uri nu acorda garantie in cazul in care aceasta piesa nu este de asemenea inlocuita. 

Recomandarea noastra pentru un raport calitate pret excelent - kitul produs de INA: http://www.auto-lion.ro/set-curea-de-distributie-dacia-logan-1_5-dci-ina-530-0197-10_44644553/

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded