Profile cover photo
Profile photo
AHA Andorra
8 followers -
Welcome to Authentic Hotels Andorra, an association born in 2012 that reunites hoteliers located in the different towns of the Principality of Andorra
Welcome to Authentic Hotels Andorra, an association born in 2012 that reunites hoteliers located in the different towns of the Principality of Andorra

8 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Desde Autèntics hotels d'Andorra us desitgem una bona diada de Sant Jordi, plena de llibres i roses!

Sant Jordi ya está aquí y lo celebraremos regalando rosas y libros. Ya seas príncipe, princesa o dragón, Autentics hotels d'Andorra te desea un feliç dia de Sant Jordi! #SantJordi2018.

Nous vous souhaitons une bonne fête de Sant Jordi!
#santjordi #rosasantjordi #autenticshotelsandorra
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Autèntics Hotels d’Andorra ha presentat aquest migdia un acord entre els 11 hotels que formen part de l’associació hostalera i el Lycée Comte de Foix per tal que els alumnes que cursen mòduls relacionats amb l’hostaleria puguin fer les pràctiques curriculars en aquests hotels.
La presentació del conveni, s’ha fet a les instal·lacions del Lycée, i hi ha participat Francesc Camp, Ministre de Turisme, Quim Torredà, Director del Departament de Formació Professional del Govern d’Andorra, Daniel Proviseur Raynal, director del Lycée Comte de Foix de l’Académie de Montpellier i Cristina Canut, presidenta de l’Assocació Autèntics Hotels Andorra.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Es el momento de reservar tus vacaciones de verano en Andorra! Auténticos Hoteles Andorra agrupa 11 hoteles ubicados en las diferentes Parroquias del Principado.Tienen como objetivo de ofrecer a sus clientes un servicio turístico de calidad. El objetico primero de los hoteles miembros es de proponer y hacer descubrir hoteles familiares con encanto, caracterizados por sus servicios y su atención personalizada.
Reserve ahora su estancia en Andorra: http://www.autenticshotelsandorra.com/es
#hotelesandorra #verano2017
Vivez l'été en Andorre! Authentiques Hôtels Andorre regroupe 11 établissements hôteliers répartis dans toute la Principauté avec la volonté d’offrir des services de qualité personnalisés. Les différents établissements mettent en avant leur souci de promouvoir, développer et garantir la qualité de leur savoir faire, de leur hospitalité et de leur courtoisie. Réservez dés maintenant vos vacances d'été! #andorre #hotelsandorre
http://www.autenticshotelsandorra.com/fr
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Encontrará la placa de "Autentics Hotels d'Andorra" justo en la entrada de todos nuestros establecimientos y obtendrá la seguridad de ser recibido con Hospitalidad, amabilidad y comodidad.

Retrouvez le label "Autentics Hotels d'Andorra" à l'entrée de tous nos établissements associés et ayez la certitude de recevoir un accueil personnalisé ou Hospitalité, amabilité et confort seront notre devise.

Trobareu la placa d'Autèntics Hotels d'Andorra a l'entrada de tots els nostres hotels associats! Representa la nostra exigència de qualitat per acollir i tractar el client: Hospitalitat, amabilitat i confort.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Autèntics Hotels de Andorra les desea una Feliz Semana Santa y Felices Pascuas! Gracias por elegir Autentics Hotels de Andorra!

Autèntics Hotels d'Andorra vous souhaite de joyeuses Pâques ! Merci a tous ceux qui nous font confiance chaque année!

Autèntics hotels d'Andorra us desitgen un molt bon cap de setmana de Pasqua. Gracies per confiar en els nostres establiments per la seva estada a Andorra!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ja estem al 10è CONGRÉS MUNDIAL DE TURISME DE NEU I MUNTANYA! ❄❄
Ya estamos en el CONGRESO MUNDIAL DE TURISMO DE NIEVE Y DE MONTAÑA!
Nous voici enfin au 10e CONGRÈS MONDIAL DU TOURISME DE NEIGE ET MONTAGNE
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Feliç Diada de la Constitució d'Andorra a tots, un dia molt especial per tots els andorrans!

Hoy celebramos un dia muy especial en Andorra, el Dia de la Constitució. El pueblo de Andorra la ratifico el 14 de marzo de 1993, mediante un referéndum popular.

Aujourd'hui c'est la fête de la Constitution en Andorre qui se célébre chaque 14 Mars en commémoration de la première constitution de l'Andorre en 1993
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Essent l'hospitalitat i la millora continua de la qualitat la nostra prioritat i el nostre lema, des de Autèntics Hotels d'Andorra no faltarem al 10è CONGRÉS MUNDIAL DE TURISME DE NEU I MUNTANYA ❄❄des del 21/03/2018 fins al 23/03/2018 que se celebrarà a Escaldes-Engordany.🏔

La hospitalidad y la mejora continua son nuestras prioridades y nuestro lema, asi que no nos vamos a perder el 10.º CONGRESO MUNDIAL DE TURISMO DE NIEVE Y DE MONTAÑA desde el 21/03/2018 hasta el 23/03/2018 en Escaldes-Engordany.

Etant donné que L’hospitalité et l’amélioration continue de la qualité de nos services sont non seulement notre devise mais aussi notre priorité nous assisterons au 10e CONGRÈS MONDIAL DU TOURISME DE NEIGE ET MONTAGNE
Du 21/03/2018 au 23/03/2018 à Escaldes-Engordany.
Congrés Turisme Neu Muntanya
👉http://mountainlikers.com
Add a comment...

Post has attachment
Ha nevat tota la nit a Andorra i mireu quin espectacle ens ha deixat la neu. Unes condicions ideals per aquest cap de setmana a Andorra! Ja saps en quin hotel d'Autèntics hotels d'Andorra et quedaràs?
¡ Ha nevado toda la noche y miren que espectáculo nos ha dejado la nieve! Unas condiciones ideales para venir a esquiar este fin de semana en Andorra. En que hotel de Autèntics hotels d'Andorra te vas a alojar?
Il a neigé toute la nuit, et voici le beau spectacle que nous offre la montagne aujourd'hui! La neige sera ideale ce weekend en Andorre! Dans quel hotel d'Autèntics hotels d'Andorra allez vous séjourner?
#tourism #hotelsandresorts #travels #traveling #holiday #andorra #autenticshotelsandorra #andorreauthentique #hotelsandorre #andorraautentica
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Degusta en cualquiera de los restaurantes de nuestros hoteles asociados UNA GASTRONOMÍA PARA EL DELEITE.
Voici un petit florilège des plats que vous pourrez Dégustez dans les restaurants de nos hôtels associés.
Alguns dels plats que podràs degustar als restaurants dels hotels de "Autèntics Hotels d'Andorra". http://ow.ly/i/D7RVg http://ow.ly/i/D7RWl http://ow.ly/i/D7RXN http://ow.ly/i/D7RZ6 http://ow.ly/i/D7S02 http://ow.ly/i/D7S1S http://ow.ly/i/D7S2P http://ow.ly/i/D7S3M http://ow.ly/i/D7S4T
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded