Profile cover photo
Profile photo
Aubrey Parsons
45 followers -
Aubrey Parsons - The Versatile Voice
Aubrey Parsons - The Versatile Voice

45 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

I have an Awesome table set up to display gig dates for various bands.
However when using DateFilter in the Date column, I keep getting:
Date
01/01/1970 01/01/1970
It's as though Awesome table isn't seeing the dates.
I've made sure the all the entries in the date column are validated and all the sheets have the date columns formatted to dd/MM/yyy

Does anyone have any suggestions?
I know I'm doing something wrong, I just can't work it out!

I'm having some serious issues accessing my AwesomeTable. I log in to google, then when I try to edit any of my existing tables I constantly get asked to log in. I can't create any new tables either. Can anyone help
?

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
I have a 1&1 web site that uses an embedded awesome table to display act details (we are an entertainment agency). The tables display without any problem on desktop windows and macs etc.
However, the table is not showing up from mobile devices such as iphones etc.
Does anyone have any suggestions as to how I might fix this?
Here is the link to the page of the side with the embedded table:
https://www.nailedit-events.com/our-acts/

Post has attachment
My tables have stopped displaying using and iframe.
I am trying to display the following data on a web site:
https://views-awesome-table.firebaseapp.com/-KAz3zbPxLQ8pNA1KhS3/view
However, for no apparent reason this has stopped working.
So for now I've added the Awesome Table widget:
<!-- Place this tag where you want the Awesome Table Widget to render -->
<div data-type="AwesomeTableView" data-viewid="-KAz3zbPxLQ8pNA1KhS3"></div>
<!-- Place this tag in your head or just before your close body tag. -->
<script src="https://awesome-table.com/AwesomeTableInclude.js" type="text/javascript">
</script>
The above works fine and works ok on a PC but refuses to work when browsing the web site using an iphone or ipad etc.
Has something changed?

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded