Profile cover photo
Profile photo
Astrid Valen-Utvik
1,615 followers
1,615 followers
About
Astrid Valen-Utvik's posts

Post has attachment
Jeg har støttet appen #millasays  - et norskt, virkelig innovativt prosjekt som skal gjøre det lettere for barn og voksne med språklige utfordringer til å gjøre seg forstått. Bidra til #crowdfunding  du også!

Post has attachment
Jeg liker +Canva veldig godt - og nå lanserer de Canva for Work! Spent på hvilke nye designmuligheter og hvilke nye hjelpemidler det vil gi oss - men er ganske sikker på at det kommer til å bli veldig bra! 

Post has attachment
Kloke ord fra +Heidi Marie Sperre-Flesland  i +enerWE as om opplæring av egne ansatte i sosiale medier.

Post has shared content
So, so true! (from +Avinash Kaushik)
#haha   #incisive   #businesschallenges  

How often does this happen to you?

For me it is at least once a week, sometimes more. While money is not everything, in this context this is often true: If you pay peanuts, you get monkeys. Then companies wonder why they aren't as great.
Photo

Post has attachment
Jeg har delt en slags statusrapport (en lang, sådan) på hvordan livet mitt som gründer med voksesmerter er. Sving innom om du er interessert! 

Post has attachment
Denne damen er det lurt å følge med på - snakk om faglig ressurs og vinnende vesen! Takk for at du intervjuet +Ingvild Moen, +Hans-Petter Nygård-Hansen - +Resonate.no er et selskap for fremtiden! 

Post has attachment
Ble spurt av +Hans-Petter Nygård-Hansen om mine tanker om teknologi og digital komm. for 2014, og her er intervjuet. Takk for at jeg fikk være med, HP - og takk for fantastiske ord!

Post has attachment
Kunne ikke vært mer enig!

Post has attachment
Vi har blogget om verktøyene vi bruker i en hektisk hverdagen, og verktøy som +Evernote, +Dropbox og andre, er vi så godt som forelsket i! 

Har du noen tips du har lyst til å dele med oss?

Post has attachment
Alltid nyttig ukesoppsummering fra +Hans-Petter Nygård-Hansen - takk for at du deler! 
Wait while more posts are being loaded