Profile cover photo
Profile photo
Associazione Socio Culturale Primo Passo
13 followers -
Centro culturale
Centro culturale

13 followers
About
Posts

Post has attachment
Asociatia Primo Passo prin toate proiectele derulate , are ca scop integrarea copiilor si tinerilor intr-un mediu sigur si prietenos, care sa ofere o perspectiva clara si un sistem de valori bine pus la punct.

Copiii de azi au aceeasi nevoie de jocuri, de improvizatie, de spectatori precum aveam si noi, de aceea Asociatia Primo Passo vine in intampinarea acestora cu un curs de teatru adaptat nevoilor de dezvoltare a personalitatii lor.
Organizatorii nu tintesc transformarea micutilor in maestrii ai scenei, ci mai degraba introducerea acestora in lumea artei teatrale prin jocuri menite sa dezvolte increderea in sine, dezvoltarea personalitatii, a limbajului, a culturii generale si de ce nu, o altfel de distractie decat cea a tehnologiei moderne.
In cadrul cursurilor se vor desfasura : exercitii de dezvoltare a atentiei, a spiritului de observatie , jocuri de miscare scenica, de concentrare, de memorizare , de stimulare a imaginatiei, improvizatie , lectura si discutii pe marginea textelor citite.

Cursul de teatru are caracter formativ, si urmareste cultivarea spiritului de echipa , un mijloc prin care copiii sa descopere multe lucruri despre cei de langa ei si mai ales despre ei insisi, imbogatindu¬si creativitatea prin joc in timp ce socializeaza cu ceilalti.

In fiecare luni, incepand din data de 4 septembrie, va asteptam la cursul de "Teatru pentru copii" intre orele 17.30 - 19.30.
#teatrupentrucopii #teatrutorino #teatrupentrucopiitorino #cursurideteatrulatorino #cursuritorino #asociatiaprimopasso #associazioneprimopasso #torinocorsi #cursuripentrucopii
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Asociația Primo Passo va invita la ''SERILE FILMULUI ROMANESC"! Este vorba despre o nouă inițiativa frumoasa de promovare a filmelor românești. Se vor proiecta filme de arhivă, și nu numai, pentru toate varstele. Oferim șansa părinților și copiilor să vizioneze filmele din copilărie pe un ecran mare.
Intrarea va fi liberă!!
Va așteptăm numeroși!! 🇷🇴️
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cu ocazia Zilei Internationale a Mediului 5 iunie pana la sfarsitul lunii, va fi expusa in Via Garibaldi, 25 (Cappella dei Mercanti) lucrarea creata din dopurile colectate de asociatia Primo Passo cu ajutorul tuturor membrilor sai. Ne-am dorit sa facem ceva ce simbolizeaza asociatia noastra si traditiile romanesti, asadar, am ales acest model cu cei doi dansatori ce reprezinta o mica parte din portul nostru popular.
Multumim tuturor celor care au contribuit la colectarea dopurilor, multumim copiilor asociatiei si voluntarilor care ne-au dat o mana de ajutor pentru realizarea acestui tablou.

#ziuamediului #5iunie #giornatamondialedellambiente #torinoecologica #asociatiaprimopasso #torino #dopuri #mazaicdindopuri #colectaredopuri
Photo
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Balul Gospodarilo organizat de Restaurantul AL GUSTO in colaborare cu Asociatia Primo Passo si Grupul de dansuri populare Vatra.
#balulgospodarilor #grupulvatra #dansuripopulare #torino #italia #18iunie #sarbatoareaiei
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Spectacol "Lumea copiilor" organizat de asociatia Primo Passo pentru a sarbatori "Ziua copilului". Pe scena teatrului Crocetta din Torino (Italia) copii au capturat atentia spectatorilor cu momente de teatru, dansuri populare, momente muzicale si instrumentale.
#4iunie #lumeacopiilor #spectacol #torino #grupulvatra +Gruppo Vatra
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
16/06/17
24 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Asociatia Primo Passo vă propune o experinta in lumea sacra a icoanei, si nu numai. Daca v-ati gandit vreodata cum se prepara, cum se picteaza și câtă rabdare iti trebuie sa pictezi pe sticla acum este momentul sa invatati!
Va asteptam cu drag in Via Gressoney, 29 - Torino, in fiecare vineri intre orele 18.30 - 19.30.
Atelierul de Pictura pe sticla este organizat in perioada 24 martie - 14 aprilie si este GRATUIT!

#picturapesticla #icoanapesticla #asociatiaprimopasso #associazioneprimopasso #invatamsapictam #atelierdepictura
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Asociatia "Primo Passo" organizeaza in perioada 24 martie - 14 aprilie Atelierul de Pasti "Cosuletul fermecat, plin cu oua de pictat", ce va avea loc in fiecare vineri intre orele 17.30 - 19.30 in via Gressoney, 29/B.
Tema principala a acestui laborator va fi, asa cum este de asteptat, OUL. In cadrul acestui atelier ne vom pune imaginatia la incercare si cu siguranta vom obtine cele mai frumoase si cele mai interesante oua.

Atelierul este GRATUIT si se adreseaza tuturor celor interesati de activitati creative. Vom avea si cateva surprize, in special pentru cei mici. Va asteptam sa participati cu mare drag si mai ales nerabdatori sa vedem rezultatele.
Bineinteles, cel mai frumos ou va fi premiat!

#atelierdepasti #asociatiaprimopasso #associazioneprimopasso #decoroua #nepregatim de paste #laboratordecreatie #pastramtraditia
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
O mica parte din spectacolul ''E ziua ta, mamico!'' Multimim pentru prezenta dumneavoastra! Suntem onorati! +Gruppo di ballo Vatra
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
13/03/17
6 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded