Profile cover photo
Profile photo
Asociația PRO VITA București
228 followers -
WE LOVE LIFE - IUBIM VIAȚA
WE LOVE LIFE - IUBIM VIAȚA

228 followers
About
Asociația PRO VITA's posts

Post has attachment

Post has attachment
16 APRILIE - MANIFESTAȚII ÎN ȚARĂ ȘI ÎN DIASPORA contra răpirii copiilor din familii de către instituția de „protecție a copilului” din Norvegia, BARNEVERNET - Programul este disponibil la WWW.BODNARIUFAMILY.ORG

Post has attachment

Post has shared content
SHARE! Ai pe cineva care are a trecut printr-o criză de sarcină? E nevoie să-și spună povestea! Multe femei își refuză împlinirea prin maternitate din cauza lipsei de sprijin moral a celor din jur.

Post has attachment
INIȚIATIVA CETĂȚENILOR PENTRU REVIZUIREA CONSTITUȚIEI. Pentru a-și împlini menirea, familia trebuie să rămână întemeiată exclusiv pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Societatea românească are nevoie ca această definiție să fie înscrisă în Constituție. http://coalitiapentrufamilie.ro/

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Dezbaterea cu privire la căsătoria homosexuală se accentuează – și nu doar în Statele Unite. În ultimii zece ani, Europa de Vest a trecut la redefinirea căsătoriei, dar Europa de Est a reiterat constituționalitatea căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie. În consecință, continentul european a devenit tot mai divizat.
 http://www.culturavietii.ro/2015/05/15/uniunile-homosexuale-si-curtea-europeana-a-drepturilor-omului/

Post has attachment
House Passes Pro-Life Bill Banning Late-Term Abortions After 20 Weeks. Obama said will veto the bill if passes Senate too. No surprise in this announcement; Obama is a Satan worshipper.
Wait while more posts are being loaded