Shared publicly  - 
 
eBook - De + achter Google
Sorry for my non-Dutch readers, this post has to be in Dutch!

Eindelijk is ie daar dan, het gratis eBook "De + achter Google". De gids voor als je alles wilt weten over Google+. Handig voor jezelf als naslagwerk, voor mensen die willen beginnen met Google+ of bedrijven die nog twijfelen. +Google+ is nog volop in ontwikkeling en daarom zullen er nog verschillende versie's van dit eBook volgen.

Plaats zeker ook +De Plus achter Google in je kringen!

Gratis downloaden:
http://deplusachtergoogle.nl/download/
Online lezen kan ook:
http://deplusachtergoogle.nl/download/lees-de-achter-google-online/

Heb je suggestie's of feedback over het boek dan mag dat via email: http://www.oetzitterd.nl/email-me/ (dit geldt ook voor vragen van de pers)

Heb je vragen over het gebruik van Google+, dan kun je die het beste stellen op Google+. Je mag mij ( +Arvid Bux ) best vermelden.
Translate
62
61
Gixar Nederland's profile photoMarielle van Sleen's profile photoRobert Devilee's profile photoMurat Gonul's profile photo
81 comments
 
Het naslagwerk in het Nederlands voor G+! Onmisbaar voor iedereen die zich met G+ bezig houdt. 
Translate
Translate
Translate
 
Kijk dat ga ik dus ook gelijk doen op twitter en facebook.
Translate
 
en net via de interne email met de collega's gedeeld.
Translate
 
+Arvid Bux je hebt eigenlijk wel een hele beroerde dag en tijdstip gekozen voor het live gaan.. over 45 minuten staat heel nederland stil... 
Translate
Translate
 
+Arvid Bux zeg... probeer jij nu ineens macht nichts te verbergen in Maakt niets? :))

maar wel goed dat het er is.. kunnen we er morgen WEER aandacht aan spenderen 
Translate
 
+Arvid Bux mooi hoor! gedeeld hier en op twitter. deel je het zelf ff op hyves?
Translate
Translate
 
Ik zal je link ook delen! Natuurlijk :-)
Translate
Translate
 
Congratzz cowboy! Je eerste boek en ik weet hoeveel tijd je erin gestoken hebt :)
Translate
 
Geweldig +Arvid Bux! Moet nu naar Nederland-Duitsland, die al 8 minuten bezig is. Heb je online versie bekeken. Goed, man. Ga er later eens echt voor zitten. 
Translate
Translate
 
Dank +Ivo Schoutsen! Nou.. de wedstrijd begint pas om 20.45 ;) Hoor graag van je wat je er van vindt! 
Translate
 
Ha, ha, ha, ha..........alle tijd :-O Laat het je weten. 
Translate
 
Gefeliciteerd +Arvid Bux Heb nu ff geen tijd om het in te zien, maar zodra we gewonnen hebben is dat het eerste wat ik doe :-)
Translate
 
Mijn eerste indruk (even snel voor de wedstrijd van het jaar) is: ziet er heel goed uit. Veel info, mooi werk. Bedankt!
Translate
Translate
Translate
Translate
 
Super goed werk Arvid. Dikke dikke plussen.
Translate
Translate
Translate
Translate
 
Ik zal hem hier delen maar vooral op andere social media zodat iedereen het gaat SNAPPEN dat GOOGLE + een blijvertje is!
Translate
 
Dikke +1 Arvid. Echt een geweldige prestatie. Ik ben er van overtuigd dat je hier heel veel mensen een heel groot plezier mee doet. Verder is het een helder en direct geschreven ebook over een van de belangrijkste sociale netwerken. As said +1 mate !!
Translate
 
Van harte proficiat ! Eerst en bovenal (!) heb ik enorm veel respect voor de enorme klus die je hebt geklaard. Hartstikke mooi ! Hartstikke bedankt. Ik zal vast vaak naar deze uitgave en de bijbehorende website verwijzen :-)

Het boek blijkt meer een handleiding dan ik onbewust had verwacht. Op basis van mijn verwachting mis ik jouw persoonlijke verhaal, de plusketiers (ik heb het woord niet gevonden in het boek), het bezoek aan Google Nederland, het verhaal over jouw bijzondere en onverwacht grote 'ripple', links / voetnoten die verwijzen naar jouw updates / artikelen / bijdragen op Google+ (zoals updates die belangrijk (voor je) zijn), DutchCowboys en GooglePlusWorld. En... tot mijn grote verrassing heb je jouw naam nergens gelinkt aan jouw Google+ profiel in het document (ik heb de .pdf 'gescand') !?

Ik heb sterk het gevoel, dat, wanneer ik het boek als een handleiding bekijk er helemaal niets in ontbreekt. Zeker omdat je in hoofdstuk 15 vooruit kijkt naar uitbreidingen van Google+ die je verwacht. Leuk !

Leuk ook dat +Peter C.M. Klein wordt genoemd in jouw boek. Behalve de genoemde 'lijst' > http://www.googleplusworld.nl/tag/extensies/ vond ik > http://www.googleplusworld.nl/tag/extensions/

Ik wist al dat ik altijd naar jou en +Peter C.M. Klein (dan wel GooglePlusWorld) kan verwijzen als mensen iets willen weten over Google+. Dit boek onderstreept dat alleen maar. Top.
Translate
Translate
Translate
Translate
Translate
 
Ik zal +Hyves ook fixen! Heb er gewoon een account :-)
Translate
Translate
 
Ik heb de HTM (Haagse OV maatschappij) de link naar de downloadpagina gestuurd met de opmerking er bij dat 'ze nog niet op mijn favoriete sociale netwerk te vinden zijn' en dat 'ze wellicht wat aan die info hebben'.
Ik ben benieuwd of ik er wat over hoor, meestal krijg ik netjes een reactie op mijn berichten van ze.
Translate
 
Ga het gelijk lezen!
Translate
Translate
 
:) +Jochem van Drimmelen Too much! Thanks! :) Moet ik straks nog Limburgse vlaai komen brengen voor de afdeling bij jullie! 
Translate
Translate
 
Ah, gefeliciteerd +Arvid Bux met de aderlating. Daar had je me nu best een notificatie voor mogen sturen :)
Nog niet gelezen omdat ik er net achter kwam en mijn andere vaderland nu voetbalt. Ga het zeker doen. 
Translate
 
+Max Huijgen Ik ben altijd voorzichtig met notificatie's. Wil mensen niet spammen
Translate
Translate
 
Goedemorgen +Ingeborg Wolters Ik wist dat +Arvid Bux met het boek bezig was en had het dan natuurlijk nooit als spam opgevat. Ik krijg massas notificaties per dag en dit is ook nog een gratis produkt, dus had van mij gemogen Arvid. Volgende ebook dan maar :)
Translate
 
Top verhaal Arvid. Goeie kost! Raad hem iedereen aan.
 
Top! Ik ga het komend schooljaar delen met mijn eerstejaars. Ik communiceer namelijk via G+ met die kids. Ik merk dat uiteindelijk meer dan de helft ook zelf een account aanmaakt en dan is zo'n handleiding een super hulpmiddel. Zo hoef ik niet alle vragen te beantwoorden! +Arvid Bux, mag ik een link naar je e-book op mijn site zetten, zodat mijn minder computervaardige studenten het boek kunnen vinden?
Translate
Translate
 
Wat een heldendaad. Aanrader voor nieuw en oud! Klasse!
Translate
Translate
 
Hoi Avcid, ik heb met heel veel plezier je boek gelezen, en er toch ook weer wat van geleerd. Ik heb alleen nog een vraag over het *bold*        -crossed- en italic.....is er iets voor underline? Bvb Vriendelijk dank.
Translate
 
Reactie van de HTM nadat ik ze van het bestaan van G+ op de hoogte heb gebracht en download link voor E-book heb toegestuurd:

Geachte mevrouw van de Putte-Hage,

Wij bedanken u voor uw reactie. Uw reactie hebben wij inmiddels doorgezonden naar de desbetreffende afdeling. Wij stellen het zeer op prijs dat u de moeite heeft genomen om ons hiervan op de hoogte te stellen

Wij hopen u hiermee te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

KlantenCentrum HTM Personenvervoer N.V.
Translate
Translate
 
Ik zie dat +Max Huijgen je vraag al heeft beantwoord +Albert de Groote. Helaas zit die mogelijkheid er dus nog niet in. Uiteraard kun je wel altijd wat feedback achterlaten via het instellingen menu. Google kijkt en luistert altijd. Dus wellicht voegen ze dat nog wel eens toe.
Translate
Translate
 
Beetje laat maar toch enorme complimenten voor je boek en dank voor al je inspanningen. Als ik de tijd vind ga ik zeker ook zelf nog eens wat dingen opzoeken. Ondertussen al breed gedeeld in mijn netwerk.
Translate
Translate
Translate
 
Ik zie het meer als "het informeren van mijn Nederlandse FB connecties". Tenslotte is mijn profielfoto daar voorzien van het G+ logo en staat de link naar mijn G+ profiel vermeld in mijn 'cover'.
Dit maakt toch een hoop duidelijk, niet waar?
Translate
 
ja is een super idee! +Jacq vd Putte-Hage ik ga het ook nog delen via FB! het zijn wegen om mensen te bereiken en veel G+ssers zitten op FB en vice versa!
Translate
 
+Jacq vd Putte-Hage zeker, zelf niet eens een hekel aan Facebook, gewoon geen behoefte meer om daar heel actief te zijn.
Translate
 
+Arvid Bux denk jij niet dat de sleutel tot een groter gebruik ligt bij het enthousiasmeren van de jeugd zoals +Marielle van Sleen ook doet. De hangouts kunnen b.v. een lokkertje voor jongeren zijn. En als die op G+ zitten, volgen de ouders vanzelf ;-). Heb overigens je link op FB geplaatst en nog geen enkele reactie gehad, zelfs geen 'vind ik leuk'. Onbekend maakt onbemind....
Translate
Add a comment...