Profile cover photo
Profile photo
Art-rasvjeta Centar rasvjetnih tijela i led rasvjete Ozaljska
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Veliki izbor vrtne rasvjete potražite u našim prodavaonicama ili na web shopu http://bit.ly/2vXQrrc
Photo
Add a comment...

Post has attachment
KLJUČNE RAZLIKE IZMEĐU 1., 2. i 3. GENERACIJE PHILIPS HUE ŽARULJA

Tvrtka Philips Hue jedna je od tvrtki koja je još davnih dana, među prvima na tržištu, u ponudu stavila proizvode vezane uz tzv. "pametnu" rasvjetu i već je dugo vremena aktivna na tržištu.

Njihove žarulje koje mijenjaju boju prvi put su stigle na tržište u listopadu 2012. s 1.generacijom. Generacije 2 i 3 uvedene su 2015. i 2016. godine. Svaka generacija nudi nova poboljšanja u tehničkim specifikacijama ovih žarulja. Te specifikacije uključuju intenzitet boja, upotrijebljeni lumen i opcije prigušivanja svjetlosti na žaruljama.
Add a comment...

Post has attachment
PHILIPS HUE VODIČ ZA KUPOVINU

RAZLIČITE VRSTE PHILIPS HUE ŽARULJA I NJIHOVE RAZLIKE

Phillips Hue kombinira energetski učinkovitu LED svjetlost s intuitivnom tehnologijom i zajedno će zauvijek promijeniti način na koji kontrolirate i doživljavate svjetlost. Voljet ćete koristiti Hue rasvjetu i uživati ​​odabirom iz milijuna boja.

Žarulje, osobito Philips Hue linija, su među najprodavanijim kućnim proizvodima koje ljudi kupuju. Kontroliranje svjetla pomoću glasa ili pametnog telefona donosi nevjerojatan osjećaj.

PHILIPS HUE SVJETLA I PRIBOR

Niže u tekstu smo prikupili i grupirali informacije o različitim Hue žaruljama koje možete kupiti i njihovih sklopki, a tu je i čitav niz Hue svjetiljki koje ćete upoznati.
Add a comment...

Post has attachment
Inovativne ideje za rasvjetu – redizajnirajte svoj dom! (1. dio)

Na televizijskim ekranima gotovo svakodnevno pratimo emisije o uređenju doma, no možemo li si zapravo priuštiti troškove redizarniranja svog prostora kao što to oni prikazuju? Neupitno, trendovi uređenja stalno se mijenjaju zbog čega ćemo teško uspjeti preurediti kompletan prostor koji želimo promijeniti.

Jedna od komponenata koje definitivno možemo urediti je rasvjeta. Jednostavno i bez puno muke, pripremili smo nekoliko ideja za uređenje prostora, želeći time olakšati posao i organizaciju koja Vas čeka prilikom redizarniranja doma. Kao prvo, rasvjeta se dijeli na unutrašnju i vanjsku rasvjetu. Evo što to zapravo znači.
Add a comment...

Post has attachment
Stubišni automat

Pravite kuću, gradite svoj dom iz snova i želite da on savršeno funkcionira? Kako ne biste imali stotine prekidača kod stepenica jer naravno ne želite biti u mraku i obilaziti pola kuće kako biste upalili ili ugasili svjetlo potreban van je stubišni sistem rasvjete. Kako biste si maksimalno olakšali odaberite stubišni rasvjetni automat koji će vam uvelike olakšati. Kvalitetan stubišni automat odličan je dodatak svakom domu jer smanjuje količinu rasvjetnih tijela, smanjuje troškove i olakšava vam situaciju sa bezbroj prekidača na različitim razinama kuće. Imate li pitanja, nedoumice ili trebate savjetovanje vezano uz rasvjetu kontaktirajte nas putem weba i naši stručnjaci će vam se javiti u najkraćem roku te vam pomoći sa svim vašim problemima vezanima uz rasvjetu, rasvjetna tijela i ostale tehničke probleme. Potražite stručnjake, rasvjetna tijela i ostalu tehničku opremu po jamačno najboljim cijenama na tržištu!
Stubišni automat
Stubišni automat
art-rasvjeta.hr
Add a comment...

Post has attachment
Vimar prekidači i utičnice

Uređujete dom i želite završne radove odraditi kvalitetnim i dizajnerski privlačnim prekidačima i utičnicama? U našoj ponudi možete pronaći Vimar prekidače i utičnice u širokom rasponu tehničkih mogućnosti i specifikacija izvedenih od kvalitetnih materijala te u raznim oblicima i bojama. Vimar je jedan od vodećih proizvođača električne opreme na tržištu, osim što nude kvalitetne proizvode brinu se i o dizajnu istih. Ne moraju svi prekidači i utičnice biti dosadnog i predvidljivog kockastog oblika od bijele plastike kako smo naviknuti da to izgleda. Upravo prekidač može postati novi dizajnerski detalj u vašemu domu koji se neće samo stopiti sa prostorom već će se istaknuti kao dio uređenja interijera. Želite li pogledati Vimar ponudu ili trebate savjet u dovršetku električarskih radova i odabiru utičnica i prekidača posjetite nas u jednom od prodajno izložbenih prostora ili nas kontaktirajte putem weba. Art Rasvjeta nudi vam najširi izbor proizvoda te vam jamči najbolju cijenu na tržištu!
Add a comment...

Post has attachment
Aluminijski profili za LED trake

Želite postaviti LED trake uz rubne plohe vašeg eksterijera, želite njima urediti vaše police za knjige, restoran, kafić ili poslovni prostor? Vrlo je važno ispravno postaviti LED trake. Kako biste pravilno postavili LED trake potrebno je odabrati kvalitetne odgovarajuće aluminijske profile koji će spriječiti oštećenja prilikom postavljanja, kasnija oštećenja kada će se nalaziti u prostorima te će profili zaštititi LED od vanjskih utjecaja koji ih mogu oštetiti, uništiti ili se mogu dislocirati zbog nepravilnog postavljanja. Tražite li kvalitetne aluminijske profile za postavljanje LED traka posjetite nas u jednom od izložbeno prodajnih centara u Zagrebu ili ih potražite putem našeg web shopa. Nudimo vam široki raspon proizvoda, najvišu kvalitetu koja prati svjetske trendove u dizajnu i tehnologiji te vam jamčimo najbolju kvalitetu na tržištu. Pronađete li povoljniji artikl, vratite se k nama i ispoštovati ćemo naše jamstvo najbolje cijene!
Add a comment...

Post has attachment
Artemide lampe

Artemide je poznati proizvođač rasvjetnih tijela svih tipova koji su svake godine svojim dizajnom i kvalitetom ističu na tjednima dizajna. Želite li pogledati novosti u Artemide ponudi, posjetite nas u jednom od prodajno izložbenih prostora ili pogledajte u našem web shopu. Artemide rasvjetna tijela modernog su minimalističkog dizajna koji se vidi u geometrijskim oblicima i kromiranoj, bijeloj te crnoj boji koji su najčešći odabir u Artemide dizajnu. Želite li dodati svom dnevnom boravku, kuhinji ili radnonm prostoru minimalistički element koji će dati dozu modernog, stvoriti eklektičnost ili u vašem poslovnom prostoru stvoriti strog, minimalistički i elegantan izgled potražite Artemide lampe. U ponudi Artemide lampi možete pronaći visilice, podne i stolne lampe te poigravanja rasvjetnim tijelima i umjetničkim oblikovanjem u malim dimenzijama. Želite li malo umjetničko djelo koje ima svoju funkciju potražite ponudu Artemide lampi i odaberite neki od rasvjetnih tijela za svoj dom. Art Rasvjeta nudi vam najbolju cijenu rasvjetnih tijela na tržištu!
Artemide lampe
Artemide lampe
art-rasvjeta.hr
Add a comment...

Post has attachment
Eglo luster - dječiji dekorativni

Roditelji ste ili ćete to tek postati ili pak poznajete neodoljivo maleno stvorenje kojemu želite nešto pokloniti? Potražite Eglo dječiji luster u obliku palmina lista sa majmunčićem koji će se savršeno uklopiti u svaku sobu neovisno da li je za djevojčice ili dječake jer Eglo dječiji lusteri za interijere dolaze u plavoj i ružičastoj boji! Eglo lusteri vrhunske su kvalitete, dovoljno čvrsti i otporni na leteće projektile u dječijim sobama i dizajnirani na način da su posve sigurni za vaše dijete! Uz ovaj neodoljivi krik iz džungle, Eglo vam nudi niz dječijih visilica, stolnih i zidnih lampi koje možete pronaći u našem web shopu ili jednoj od prodavaonica ArtRasvjete! Eglo rasvjetna tijela su vrhunske kvalitete. Ne zaboravite, jamčimo vam najbolju cijenu na tržištu! Posjetite nas u Ozaljskoj 73, Tratinskoj 37, Maksimirskoj 79 ili Savskoj 94 u Zagrebu ili naručite putem web shopa!
Add a comment...

Post has attachment
Senzori

Senzori su dodatak rasvjetnom tijelu koje je idealan dodatak u prostorima koje koristite prilikom ulazaka ili izlazaka u stanove, poslovne prostore ili razne ostave. Hodnici, prilazi i garaže su mjesta na kojima je rasvjeta sa ugrađenim senzorom odličan dodatak domu. Često nosimo razno razne stvari i prekidači nam nisu uvijek na mjestima na kojima su lako dostupni i u tom pogledu senzorska rasvjeta je idealna. Rasvjeta sa senzorom detektirati će vaše pokrete te će se upaliti ili ugasiti ovisno o vašoj poziciji. Imate li pitanja o mogućnostima, ponudi, cijeni ili načinu postavljanja rasvjetnih tijela sa senzorom posjetite nas u jednom od četiri naša izložbeno prodajna prostora u Zagrebu ili nas kontaktirajte putem weba i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva vaša pitanja te vam pomoći prilikom odabira. Art Rasvjeta nudi vam jamstvo najbolje cijene na tržištu, nađete li bolju ponudu za isti artikl, Art Rasvjeta će ispoštovati jamstvo i ponuditi vam bolju cijenu.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded