Profile cover photo
Profile photo
Art-rasvjeta Centar rasvjetnih tijela led rasvjeta
351 followers -
U salonima Art-rasvjete možete pronaći rasvjetu za vanjsku (eksterijeri) i unutarnje (interijeri) uređenje privatnih i poslovnih prostora . Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi.
U salonima Art-rasvjete možete pronaći rasvjetu za vanjsku (eksterijeri) i unutarnje (interijeri) uređenje privatnih i poslovnih prostora . Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi.

351 followers
About
Posts

Post has attachment
Redovitom konzumacijom kokosovog ulja poboljšati ćete metabolizam, podići razinu imuniteta u tijelu i potaknuti smanjenje težine. Masnoće koje se nalaze u kokosovom ulju blagotvorno djeluju na organizam, ulje je lako probavljivo i nije teško za probavni sustav te neće poput većine masnoća stvoriti probleme poput nadutosti, težine u trbuhu ili problema sa plinovima.

Kokosovo ulje pogodno će djelovati na problemima sa kosom, kožom i noktima te na razna psihološka stanja uzrokovana stresom, depresiju, manjak sna, koncentracije i pamćenje teće olakšati teža zdravstvena stanja kao što su artritis i reuma, kronova bolest i zloćudne bolesti.
Add a comment...

Post has attachment
**
Legrand – najbolje za vas Prilikom
gradnje nove kuće ili renovacije stare potrebno je mnogo truda, novca i
materijala. Jedna od onih stvari koja vas uvijek iznenadi jesu
utičnice, prekidači i razni kablovi. Uvijek mislite da će to biti
najjednostavniji ...
Add a comment...

Post has attachment
5 netradicionalnih mjesta za postavljanje lustera

U prošlosti je bilo nezamislivo da se lusteri koriste u drugim prostorijama osim onih glavnih: u predvorju i u blagovaonicama, jer su to bila mjesta dočekivanja i okupljanja gostiju. Također je bilo neobično vidjeti luster u domu koji nije bio elitni i skuplji, jer su tada lusteri bili znak bogatstva. No, vremena su se promijenila. Sada se lusteri mogu kupiti u bilo kojem cjenovnom rangu, a nalazi se isto tako i u svim vrstama kućanstva. Čak je poželjno da ga postavite u neki neočekivani prostor, gdje inače ne nalazimo takvu vrstu rasvjetnog tijela. Iako ih možete postaviti gotovo svugdje, ovo je pet najpopularnijih mjesta za njih.
Add a comment...

Post has attachment
One light rasvjeta

Volite moderan dizajn i trudite se birati samo kvalitetne proizvode? Kad je riječ o rasvjeti, One Light je brend koji uspješno spaja kvalitetu i minimalistički, ali privlačan dizajn. U nastavku možete pročitati sve što biste trebali znati o ovom proizvođaču rasvjetnih tijela!

Želite promišljene i originalne proizvode?
One light rasvjeta
One light rasvjeta
art-rasvjeta.hr
Add a comment...

Post has attachment
Važnost reciklaže žarulja

Svakoga dana bacaju se tone smeća u okoliš, isto tako svakoga dana učimo o važnosti reciklaže, ekološkog zbrinjavanja otpada i njegovog pravilnog razdvajanja. No znate li kako se ponašati ukoliko se dogodi da vam se žarulja razbije?

Ukoliko je staklo žarulje razbijeno ostanite smireni i pokušajte slijediti pravila koja vam donosimo.
Add a comment...

Post has attachment
Što trebate znati kod odabira vanjske rasvjete

Pažljivo dizajnirana rasvjeta usmjerena je isticanju najljepših elemenata vrta, dvorišta, šetnice... Važno je razmisliti o tome kada i gdje trebate svjetlo i da li ćete samo uživati u pogledu iz dnevne sobe ili ćete organizirati druženja te intenzivno koristiti vrt?

Nakon što ste se odlučili o namjeni vanjskog prostora morate odabrati pravi intenzitet svjetlosti. Više nije kao u stara vremena, kada je vrt bio ili potpuno osvjetljen ili potpuno u mraku. Danas se koristi djelomična rasvjeta: osvjetljuje se drveće i grmlje sa malo svjetla kako bi izgledalo homogeno sa ostatkom vrta.
Add a comment...

Post has attachment
Akcija Legrand prekidača i utičnica Bticino Matix , Celiane i Niloe

Matix Bticino

Nedavno obnovljena Matix linija predstavljaju savršeno rješenje za stambene projekte. Ukrasni okviri su u potpunosti preoblikovani i nude više boja koje su sada u skladu sa novim trendovima u uređenju interijera . Zahvaljujući integraciji sa sustavom kućne automatizacije Myhome, Matix nudi sve značajke automatizacije BTICINO kućnog sustava.

Akcija -25 % na sve vrste plaćanje (samo ne obročnu otplatu ili rate) za programe Bticino Matix i Legrand Celiane i Niloe srpanj/kolovoz 2017 vrijedi do 01.09.2017.!
Add a comment...

Post has attachment
Ventilator 2 u 1 za ljeto i zimu

Ljeti je posve smisleno imati ventilator u kući, na trijemu ili u sjenici u dvorištu ali što s njim zimi, osim što lijepo izgleda koja mu je druga svrha?

Proizvođači ventilatora su se dosjetili te na vrlo smislen način i vrlo jednostavan potpuno preokrenuli njegovu namjenu. Na tržištu sada možete pronaći ventilatore sa duplom funkcijom, ljeti hlade a zimi griju što je ako bolje razmislite odlično, maksimalna iskorištenost kupljenog proizvoda. Samo jednim klikom na gumb njegova uloga se mijenja za 360 stupnjev
Add a comment...

Post has attachment
Solarna energija kao inspiracija u Philips-u!

Ekološki ste osvješteni te svoju brigu o okolišu, potrošnji energije i skladnom životu sa prirodom želite proširiti i na uređenje eksterijera potražite Philips vanjska rasvjetna tijela koja rade uz pomoć solarnog panela. Solarna energija pomoći će vam uštedjeti, podići vašu ekološku svijest i potaknuti brojne pozitivne promjene. Moderan dizajn, neutralne boje i kvaliteta izrade uz solarni pogon dodatne su prednosti da isprobate solarnu rasvjetu u svome uređenju eksterijera. Philips prati najnovije ekološke trendove te je korištenje solarne energije u sve većem porastu, budite donositelji pozitivnih promjena u svojoj okolini. Posjetite nas i odaberite pravi tip rasvjete za vas!
Add a comment...

Post has attachment
Niloe Legrand linija utičnica i prekidača – kliknite za svijetlo

Kako vi vidite vaš dom ili vašu kuću? Je li vam ona utočište na kraju teškog dana ili tjedna, je li vam ona mjesto za druženje s prijateljima, za stvaranje uspomene i za osnivanje obitelji? Smatrate li vašu kuću prijateljem? Želite li da bude što bolja kako biste se onda i vi bolje i ugodnije osjećali živeći u njoj? Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja potvrdan ili ako jednostavno volite imati ono najbolje, a da pri tome ne gubite mogućnost izbora vrijeme da upoznate Niloe liniju utičnica i prekidača.

Možda se čini pomalo smiješno jer o tome često ne razmišljate, ali se jako puno vremena i truda ulaže kako bi vi imali najbolje utičnice i prekidače za vaš dom koji će se prilagoditi uređenju i postati temelj za sve uređaje u vašem domu. Tvrtka Legrand postala je najbolja u tom polju, a s linijama prekidača i utičnica Livinglight, Niloe i Matix nikada nećete pogriješiti.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded