Profile cover photo
Profile photo
Arie van der zalm
45 followers -
arie van der zalm
arie van der zalm

45 followers
About
Posts

Post has attachment
Het zwaard van Vilardell

Het fameuze Zwaard van Vilardell is een van de meest beroemde mythologische zwaarden die de geschiedenis van Catalonië kent. Het wordt gezien als een van de beroemdste middeleeuwse legendes die Catalaanse literatuur kent ... lees meer klik op de foto »
Add a comment...

Post has attachment
WELK VAN DE CANARISCHE EILANDEN PAST BIJ JOU?

De Canarische Eilanden zijn allemaal verschillend? Ontdek hier de verschillen van de Canarisch eilanden, zodat je zelf kunt zien welk eiland het beste bij jou en je vakantie wensen past!

Je kunt het hele jaar genieten van een heerlijke zon overgoten vakantie op de Canarische Eilanden. Maar de vraag is naar welk eiland ga je, is het Gran Canaria of neem je toch het vliegtuig naar Tenerife? De eilanden ... Lees meer klik op de foto »
Add a comment...

Post has attachment
ALLES OVER DE CANARISCHE EILANDEN

De Canarische Eilanden hebben twee officiële hoofdsteden en wel Santa Cruz de Tenerife en Las Palmas de Gran Canaria. De rivaliteit tussen de besturen van Gran Canaria en Tenerife leidt in 1927 tot een verdeling van de eilanden in een tweetal provincies. Tot de westelijke provincie behoren Tenerife, La Gomera, La Palma en El Hierro en tot de oostelijke provincie Gran Canaria, Fuerteventura EN ... lees meer klik op de foto »
Add a comment...

Post has attachment
Wereld Toerisme Dag - De UNWTO (Wereld toerisme organisatie) van de Verenigde Naties hebben 27 september ingesteld als 'Wereld Toerisme Dag' (World Tourism Day). Centraal staat de culturele, sociale, politieke en economische waarde van toerisme.De Verenigde Naties willen dat je verder kijkt als je neus lang is. De V.N. denkt als maar genoeg mensen naar andere landen toegaan, wordt de verdraagzaamheid tussen culturen ook een stuk groter. Daarom hebben zij 27 september uitgeroepen tot de Dag van het Toerisme. En dit jaar vindt deze plaats donderdag 27 september 2018.Waar ben jij dit jaar op de Wereld Toerisme Dag?
Add a comment...

Post has attachment
Beleef en ontdek de vrijheid van fietsen onder de Spaanse zon!

De leukste manier om deze Spaanse stad te verkennen is natuurlijk per fiets. Je kunt de stad op een normale fiets ontdekken en lekker in het centrum rond fietsen. Je kunt er ook voor kiezen om een mountainbike te huren en lekker door de naastgelegen bergen te gaan fietsen of door het prachtige landschap van... Lees meer klik op de foto »
Add a comment...

Post has attachment
Koffers opslaan in bagagekluizen in het centrum van Málaga.

Zoek je een Bagagekluis in het centrum van Málaga? Hier vind je in het centrum van Málaga deze bagagekluizen met kofferopslag met lockers waar je tijdelijk je bagage ... Lees meer klik op de foto »

Add a comment...

Post has attachment
Wil je ook deze herfstvakantie naar de Spaanse zon?

Zoek je inspiratie voor je volgende herfstvakantie: dan in oktober zijn reeds weer de herfstvakanties? Ontdek Spanje is een inspiratiebron voor je vakanties naar het échte Spanje. Dan Spanje is in de herfst een ideale zon bestemming ... Lees meer klik op de foto »
Add a comment...

Post has attachment
Hoe bestel je eigenlijk een biertje in Spanje
Add a comment...

Post has attachment
Een windhoos op een strand van Menorca (video)

Het zou je maar gebeuren, lig je lekker op een mooi strand op het Balearen eiland Menorca en wordt je hard wakker geschud door een enorme windhoos die op tornado-achtige wijze alles de lucht in gooit. Dat overkwam de strandgangers op het Binibèquer strand op het eiland Menorca, tientallen parasols vliegen door de lucht ... zie video
Add a comment...

Post has attachment
Alternatieve fietsroute door Malaga

In een klein groepje (circa 6-10 personen gemiddeld) bezoekt de gids onder meer de wijk Bourgois, een wijk in verval die recent helemaal upcoming en trendy is. We fietsen langs het Contempory Art Museum van Malaga, vervolgens gaan we richting de werkende kant van Malaga, de haven en naar de stranden van Huelin. Tussen de palmbomen ontdek je de hoge rode bakstenen, dit is een tribute aan Malaga´s machtige industriële verleden.

Het laatste deel van de fietsroute neemt je mee naar een van de verborgen pareltjes van Malaga, het natuurreservaat van de rivier de Guadalhorce. Fiets op de paden rond lagunes gevuld met allerlei soorten vogels en fietsen naar het enige wilde strand aan de kust van Malaga. En als je geluk hebt, kun je een flamingo zien ... Lees meer »
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded