Profile cover photo
Profile photo
argesenii
7 followers -
pastila ta (zilnica) de informatie!
pastila ta (zilnica) de informatie!

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Lăzăroiu: Ponta, marioneta lui Nicolescu, Oprișan şi Mazăre

Ioana Constantin / postat pe 19 January 2014 18:17:10 PM

Google Baronul roşu judeţean face în continuare jocurile politice şi administrative pe la Bucureşti, asta susţine cel puţin unul din consilierii lui Tarian Băsescu. Deşi Nicolescu părea că va dispărea din scena administrativă şi politică din cauza dosarelor penale pe care le are pe rol şi condamnărilor, Nicolescu revine şi îşi continuă jocurile. Acesta mai are un cuvânt greu de spus şi negociază în continuare la masa greilor de la Bucureşti. Nu se ştie însă dacă negociază pentru interesele judeţului sau mai degrabă pentru interesele personale în schimbul intereselor judeţului, cert este că deocamdată Nicolescu este singurul pesedist din judeţ care poate negocia ceva la Bucureşti. Sebastian Lăzăroiu care susţine chiar că "Ponta nu e decât marioneta lui Nicolescu, Oprișan, Mazăre".
Add a comment...

Post has attachment
Leo de la Strehaia i-a dat papucii Renatei, Regina Piteştiului

L.C. / postat pe 11 January 2014 21:41:16 PM

Încă o dovadă că pozele frumoase, de cuplu, de pe Facebook nu reflectă adevărul. Chiar dacă relaţia lor părea stabilă, Leo s-a enervat la culme când a aflat detalii despre ce face Renata, scrie spynews.ro Se pare că nimic nu l-a deranjat mai tare pe "prinţul ţiganilor" la relaţia sa decât să fie minţit. După ce a aflat că Renata era cu mama ei, a dat, întâmplător, peste o poza care scotea la iveală adevărul. Bruneta se afla în cu totul alt loc.
Add a comment...

Post has attachment
În 2014, primul pas pentru eliminarea tarifelor de roaming

L.C. / postat pe 04 January 2014 11:07:26 AM

Anul 2014 ar putea fi unul emblematic pentru comunicaţiile în interiorul spaţiului comunitar prin adoptarea de către Comisia Europeană a unui set de măsuri menit să reducă semnficativ costurile pentru telecomunicaţii.
Add a comment...

Post has attachment
Românii vor plăti mai puţin pentru TIMBRUL DE MEDIU

L.C. / postat pe 04 January 2014 11:18:27 AM

Românii vor plăti mai puţin pentru TIMBRUL DE MEDIU din 2014, acest lucru fiind datorat cursului mai scăzut de schimb valutar. Comparativ cu aceeaşi perioadă din 2012, în prima zi a lunii octombrie 2013, cursul leu/euro anunţat de Banca Centrală Europeană a fost mai mic cu 1,63%. Mai exact, la 1 octombrie 2013 cursul de schimb anunţat de BCE a fost de 4,4485 lei/euro, în timp ce la 1 octombrie 2012 a fost 4,5223 lei/euro Potrivit ordonanţei de urgenţă 9/2013, timbrul de mediu înlocuieşte vechea TAXĂ AUTO, este plătit o singură dată atunci când o maşină este înmatriculată în România pentru prima dată, atunci când este reintrodus în parcul auto naţional şi pentru maşinile rulate pentrui care s-a dispus restituirea sau înmatricularea fără plată a unei taxe de poluare sau înmatriculare.
Add a comment...

Post has attachment
INCREDIBIL!!!! Apa uzată este mai scumpă decât apa potabilă

L.C. / postat pe 03 January 2014 22:23:00 PM

Toţi cei care au contract de furnizare a apei potabile cu SC Apă Canal 2000 S.A vor plăti mai mult faţă de anul trecut. Societatea a stabilit noile tarife care vor intra în vigoare începând cu 1 ianuarie. Deşi Curtea de Conturi a constatat că tarifele pentru serviciile de apă şi canalizare au fost majorate nejustificat în perioada 2008-2012, acum, la începutul anului 2014, Apă Canal anunţă noi majorări de tarife.
Add a comment...

Post has attachment
Peste 7 000 de persoane în Centrul Mioveniului de Revelion

Ioana Constantin / postat pe 02 January 2014 14:00:12 PM

Locuitori ai orașului Mioveni dar și cei din zonele limitrofe au ieşit în stradă într-un număr impresionant anul acesta ca să serbeze trecerea dintre ani. Acestia au decis să-şi petreacă noaptea dintre ani în Centrul oraşului Mioveni. Oamenii nu au umplut doar platoul Casei Sindicatelor Dacia ci şi întreg Bulevardul Dacia. Aproximativ 7.000 de oameni au numărat alaturi de primarul Ion Georgescu, ultimele secunde din 2013 şi şi-au urat „La mulţi ani!” în primele momente ale lui 2014.Concertul de Revelion a început la ora 22.00, când pe scenă a urcat formatia Panoramic Band, Ramona Poenaru, Maria Ghinea, iar în jurul orei 12.30, scena a fost ocupată de Ruby și Bogdan Vlãdãu.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded