Profile cover photo
Profile photo
Argea Raamdecoratie & Rails
4 followers
4 followers
About
Argea Raamdecoratie & Rails's posts

Post has attachment
3 nieuwe sfeervolle gordijnstoffen van Vescom: Dolin, Coron en Farasan. Deze stoffen hebben elk een eigen structuur en bestaan uit een menging van verschillende kleurtonen. Eenvoudig toepasbaar en gemakkelijk te combineren met ieder interieur. Uitermate functioneel!
PhotoPhotoPhotoPhoto
26-06-17
4 Photos - View album

Post has attachment
Mooi bericht van mijn leverancier #STAS picture hanging systems. Ze hebben in speciale kleur bij ZIGGO DOME #multirail met #armaturen gehangen om de foto's met artiesten prachtig uit te lichten. Wilt u ook zo'n uitstraling op uw kantoor of woonkamer, kom dan kijken bij ons in de showroom voor de mogelijkheden van #schilderijrail, #armaturen en #LED #verlichting.
Photo

Post has attachment
Kreeg vandaag van Unilux Screening Pioneers bij monde van Hanneke Ketelaars een leuke reactie op mijn recensie over Unilux Plisséfit. Dank je wel hiervoor. Zie uit naar het bezoek van Robert van Loosbroek om nog verder bij te praten.

#unilux #horren #hordeuren #plissefit #plissefithordeur #muggen #insecten #limburg #Heerlen
Photo

Post has attachment
Waar komt het gordijn vandaan? Hoe is het gordijn ontstaan? Lees het op mijn blog!

Post has attachment
Alle gordijnrail-merken ( #Interstil, #Goelst en #Forest Drapery Hardware Systems) hebben hun plekje gevonden in onze showroom. Ze worden prachtig aangelicht door de #STAS LED-verlichting en armaturen die door de #STAS #Multirail met een 12V adapter worden gevoed.
Photo

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhoto
15-04-17
4 Photos - View album

Post has attachment
Vandaag #montage van #plissegordijnen in uitzonderlijk maten. Ook bij ons te bestellen voor grote #ramen. Samen komen wij er wel uit. Neem contract op met www.argea.nl.
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Bij Sportcentrum www.indooraction.nl deze gordijnwand met elektrorail geplaatst voor hun hot-yoga groepslessen. Deze thermo-gordijnen scheiden de ruimte aangestuurd door een tijdklok, zodat dit gedeelte op tijd opgewarmd kan worden met de infra-rood panelen. Voor HOT-YOGA met deze knallende LED verlichting moet je dus in Arnhem zijn. Voor spetterende thermische gordijnen bij www.argea.nl in Heerlen.
Photo

Post has attachment
Nu in onze showroom de Kadeco Rollo-Revolution. Het rolgordijn met een zeer sterke batterijmotor voor maandenlang gebruiksplezier, zonder hakken en breken. Is de "energie" op? Even aan het laadapparaat en het rolgordijn gaat weer vele malen op een neer. Kom naar onze showroom om het zelf te ervaren.
Wait while more posts are being loaded