Profile cover photo
Profile photo
Ardudana
5 followers -
Mobila lemn masiv. Mobilier de lux si mobila clasica| Ardudana
Mobila lemn masiv. Mobilier de lux si mobila clasica| Ardudana

5 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
De-a lungul timpului in calitate de producator mobila Ardudana a creat mai multe proiecte pentru clienti importanti. Printre proiectele noastre de mobila se numara o impresionanta cerere de mobilier hotel  la comanda, mobilier de receptie pentru hotele, mobilier bar, amenajare sala de protocol pentru companii, mobilier restaurant, mobila baruri, cafenele, mobila pentru sala de evenimente, mobilier pentru spatii publice, amenajari sali de asteptare si mobilier pentru gradinite.
http://ardudana.ro/proiecte/
Add a comment...

Post has attachment
Ardudana creaza mobila la comanda din lemn masiv pentru orice stil si nevoie. Magazinul nostru de prezentare atrage privirile printr-o intreaga colectie de mobilier din lemn masiv cu finisaje si culori diverse:  mobila dormitor, scaune din lemn masiv si scaune restaurant, mobilier pentru copii, mese si grupe de colt lucrate dupa cele mai inalte standarde de calitate si design.
http://ardudana.ro/produse/
Add a comment...

Post has attachment
Ardudana ofera o gama variata de mobilier, pentru orice stil, de la cel modern cu linii drepte si indraznete, la cel clasic, art deco sau contemporan. Colectia noastra va prezinta mobilier clasic si modern de lux din lemn masiv: biblioteci, camere de zi, living, dormitoare, sufragerii, dining, canapele, fotolii, fixe, extensibile, paturi tapitate.
Mobila clasica este o colectie aparte pe care Ardudana o promoveaza si o recomanda clientilor care isi doresc sa reinvie atmosfera Venetiei vechi cu forme aparte.Ardudana ofera o gama variata de mobilier, pentru orice stil, de la cel modern cu linii drepte si indraznete, la cel clasic, art deco sau contemporan. Colectia noastra va prezinta mobilier clasic si modern de lux din lemn masiv: biblioteci, camere de zi, living, dormitoare, sufragerii, dining, canapele, fotolii, fixe, extensibile, paturi tapitate.
Mobila clasica este o colectie aparte pe care Ardudana o promoveaza si o recomanda clientilor care isi doresc sa reinvie atmosfera Venetiei vechi cu forme aparte.
http://ardudana.ro/colectii/colectia-maria/
Add a comment...

Post has attachment
 În prezent, firma SC ARDUDANA SA in calitate de producator mobila este una dintre marile fabrici de mobilă din România. Aproximativ 90% din producţie fiind destinată pietei externe, în ţări precum: Germania, Anglia, Ungaria, Italia, Ucraina, Rusia. Daca vreti sa va mobilati casa sau aveti  pur si simplu nevoia de o schimbare, atunci este momentul sa apelati la Ardudana. Colectiile oferta clientilor posibilitatea de a-si alege stilul in care doresc sa-si mobileze intreaga locuinta in  concordanta cu personalitatea proprie .
http://ardudana.ro/despre-noi/
Add a comment...

Post has attachment
Alege mobilier Ardudana producator mobila lemn masiv / mobilier lemn masiv din stejar pentru o calitate Premium şi un design personalizat, cu tendinţe neoclasice dar şi moderne. 
http://ardudana.ro/colectii/colectia-larisa/
Add a comment...

Post has attachment
Colectia Regal by Ardudana – Producator mobila dormitor si living intr-un design absolut superb va surprinde placut prin culoare si rafinament: mobila dormitor; mobila sufragerie; masa cu scaune; comoda TV lemn masiv; corpuri de mobilier; mobila living; mobila hol; cabinet de lucru lemn masiv; birou din lemn masiv; dulap dormitor; dormitor si living alb.
http://ardudana.ro/colectii/colectia-regal/
Add a comment...

Post has attachment
Ardudana | Producator Mobila lemn masiv. Mobilier de lux si mobila clasica 
http://ardudana.ro/
Mobila lemn masiv, mobila clasica si de lux, scaune lemn masiv. Producator mobila hotel, restaurant si dormitor. Ardudana se remarca prin calitate.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded