Profile

Cover photo
7 followers|49,579 views
AboutPostsPhotosYouTube
Story
Tagline
Portali arbresh.info
Introduction
Arbresh.info është në shërbimin tuaj 24 orë duke u kujdesur që në kohë reale të përcjellë tek ju vetëm lajme të sakta, korrekte dhe profesionale, nga gazetarë profesionist dhe të dëshmuar. Lajmi i saktë është vlera që e diferencon Arbresh.info nga portalet tjera. Në portalin tonë mund ti gjeni të gjitha lajmet që ju interesojnë nga të gjitha segmentet e jetës si: Lajmet nga Vendi, Lajmet nga Rajoni, Lajmet nga Bota, Arsim, Ekonomi, Opinione, Shëndetësi, Sport, Kulturë, Showbiz, Auto dhe Teknologji, LifeStyle, Kuriozitete, Argëtim.
Contact Information
Contact info
Mobile
+386 49 777 000
Email
Address
Kompleksi Qafa, Rruga UÇK, Kati I, Hyrja 1, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Stream

arbresh.info hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.