Profile cover photo
Profile photo
Aqua Travel
61 followers
61 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
8 LETA ZAJEDNO SA VAMA! HVALA VAM NA POVERENJU.
#BESTDESTINATIONS   #TRAVELLOVERS   #BIRTHDAYPARTY  
Photo

Post has attachment
Dozvolite da Vas ponese ritam Zakintosa, uživajuči u gostoprimstvu meštana. Ako ste imale sreće da dođete na Zakintos ili Zante, kako ga još i zovu, onda nemojte propustiti da plivate u društvu morskih kornjača po izvanrednim pesčanim plažama ili da zaronite dublje medju stenama i podvodnim pećinama. Pogledajte šta sve Zakintos ima da ponudi I budite spremni da se zaljubite u ovaj komadić raja.
#ZAKINTOS   #ZANTE  #GREECE #LETO2016   #GRCKA  #DREAMVACATION
http://www.aquatravel.rs/letovanje-2016/grcka/zakintos
Animated Photo

Post has attachment

Post has attachment
Novo u ponudi - Platamon ! Pogledajte našu ponudu za sledeće leto!
#Platamon #VilaIlios #Letovanje2016 #GrčkaLeto
http://www.aquatravel.rs/letovanje-2016/grcka/pieria/platamon/ilios
Photo

Post has attachment
Novo u ponudi mesto Sarti! Pogledajte našu ponudu za sledeće leto!
‪#‎Sarti‬ ‪#‎Sitonija‬ ‪#‎Halkidiki‬ #Grčka2016 ‪#‎Letovanje2016‬

http://www.aquatravel.rs/letovanje-2016/grcka/sarti
Photo

Post has attachment
Dragi prijatelji, obaveštavamo vas da je prodaja letnjih aranžmana počela. Rezervišite svoj smeštaj na vreme i ostvarite pravo na popuste za rane uplate kao i mogućnost izbora soba. Čekamo vas!

#Letovanje2016 #GrčkaLetovanje2016 #BugarskaLetovanje2016 #HoteliGrčka2016 #FirstMinutePopusti

Post has attachment
Poluostrvo #Halkidiki ‬, osim što poseduje neke od najlepših plaža u Grčkoj, jedno je od turističkih destinacija koju za letovanje rado biraju kako stranci, tako i sami Grci sa severa zemlje.
Zeleno poluostrvo se završava sa tri rta, kao tri prsta duboko u moru. Priroda je bogato obdarila sva tri prsta. More je na domaku prozračno plave boje koja se preliva u nijanse tirkiza. Plaže su ovde duge i mahom peščane, a na blagim uzvišenjima u zelenilu šuma nalaze se raskošne kuće sa prostranim terasama.
Najzapadniji od tri prsta je #Kasandra , koji je ujedno i najlepši, najduži i najposećeniji: ovde ćete naći mnoštvo turističkih lokaliteta sa lepim plažama, gde ćete moći da se opustite i uživate u prirodnim lepotama, kao što su tihe vode i mirne uvale. Posetite Kaliteu, čije je značenje imena ‘’dobar pogled’’, savršen epitet za ovaj grad –sa najviše tačke sela pruža se prekrasan pogled na zaliv Toroneos.
More se čini kao da je zarobljeno, formirajući jedan ogromni morski bazen između Kasandre i obale koja se proteže prekoputa, Sitonije. Sitonija čini srednji prst, koji je manje turistički istražen u odnosu na Kasandru. To je jedna zelena i brdovita oblast, koja takođe ima zanimljivu obalu. Obiđite plažu Kalamitsi; okružene šumama-vode Sartija; u susednom selu Neos Marmaras uživajte u porciji kalamaria (lignje), ili htapodi psito (hobotnica na žaru); kao i u Porto Carrasu –drugo šarmantno ribarsko selo, gde ćete naći taverne sa brojnim specijalitetima na bazi riba i plodova mora.
Treći i najistočniji prst predstavlja Atos. Čitavom dužinom poluostrva proteže se planinski greben, koji nad morem završava kao velika gromada visoka 2000m- Sveta Gora, najznačajniji centar pravoslavlja. Naseljena je monasima, a pristup ženama je strogo zabranjen. Za ovu zabranu je zaslužan vizantijski car Konstantin Monomah, koji je svojevremeno naredio da se zabrani ulaz celokupnom ženskom polu, životinjama ženskog pola takođe, izuzev mačkama, koje su korisne za hvatanje miševa i pacova… Atos je dom nekima od najneverovatnijih manastira Grčke, i mesto od naročitog duhovnog i verskog značaja.
Našu ponudu za #letovanje2015  na Halkidikiju, možete pogledati na sledećem linku: http://www.aquatravel.rs/letovanje-2015/grcka/halkidiki

Post has attachment
Na nekoliko sati avionom iz Evrope, afrički kontinent krije mnoga iznenađenja, za mnoge još uvek nepoznata. A jedno od njih nesumnjivo je #Maroko , atlantski balkon Afrike. Maroko je zemlja puna jakih mirisa i ukusa, živopisnih boja i ‘’malih svetova’’: ovde postoje pećine nomadskih porodica koje žive u planinama, gradovi-živopisni i turistički, postoje sela-izgubljena i tiha, srednjevekovne medine, ima snega, ima i mnogo sunca (kažu da je Maroko hladna zemlja sa veoma jakim suncem), u bilo koje doba - čaj od mente, ima cenjkanja, gostoprimljivosti… Od njegovih veličanstvenih i impozantnih pustinja, impresivnih i magičnih pejzaža, preko atraktivnih plaža ili neverovatnih objekata u muslimanskom stilu, Maroko kombinuje suštinu Mediterana sa Atlantikom. Marokanske obale i zalasci sunca će vas opčiniti. Maroko je zemlja koja fascinira, ostavlja bez daha i u koju ćete se vratiti, uvek, bez oklevanja. PROMO CENA !!!!! 
Wait while more posts are being loaded