Profile cover photo
Profile photo
Lägenheter & Hus i Antalya
6 followers
6 followers
About
Lägenheter & Hus i Antalya's posts

Post has attachment

Post has attachment
Nya Lägenheter med 1 Sovrum till Salu i Alanya, Turkiet

Nya lägenheter till salu ligger i semesterorten Antalya. Lägenheter i Mahmutlar har en stor plats.

Lägenheter till salu i Alanya, Turkiet är nära till många sociala bekvämligheter som stranden, kaféer, restauranger, affärer, marknader, busshållplatser, offentliga basaren, parker, gemenskap klinik, sjukhus, apotek, moské, bageri och banker.

Från komplexet är det 100 m till närmsta marknaden, 200 m till närmsta bankomat, 250 m till stranden, 700 m till centrum, 100 m till närmsta affären, 19 km till flygplatsen i Gazipasa och 135 km till den internationella flygplatsen i Antalya.

Komplexet har många faciliteter som en väl designad trädgård med LED-lampor, pool, utomhuspool med vattenrutschbana, barnpool, lekplats, SPA, bastu, turkiskt bad, massagerum, gym, inomhus och utomhus jacuzzi, bordtennis, biljard, grillplats, parkeringsplats, cykelgarage, hiss, generator, vaktmästare, 24/7 säkerhetskameran system och en säkerhetsvakt.

http://www.antalyahomes.se/nya-lagenheter-till-salu-i-alanya-turkiet

Post has attachment
Rymliga Etagelägenheter till Salu i Antalya

Etagelägenheterna i Antalya ligger i Guzeloba området i Lara.  Guzeloba är ett lugnt och fridfullt område som ligger nära till många sociala bekvämligheter som marknader, kaféer, restauranger, affärer, sjukhus, apotek, parker, basar och kollektivtrafik.

Från komplexet har man 1 km till närmaste butiker, 1.300 m till stranden Lara, 2 km till Migros köpcentrum, 5 km till centrum, 10 km till den internationella Antalya flygplatsen och 15 km Belek där det finns fina golfbanor att spela på. Nybyggda komplexet i Lara består av ett block och totalt 4 lägenheter.

http://www.antalyahomes.se/etagelagenheter-till-salu-i-antalya

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded