Shared publicly  - 
 
#presenteradig

Född 1965. För tillfället lyxhustru i Shanghai. Skriver på det sista kapitlet av min andra roman (nej, den första är inte publicerad...än!) Spenderar ohemult mycket tid med att fotografera, speciellt bråte på byggarbetsplatser, ödsliga murar och fula fasader. Ja, och så har jag börjat med lite märkliga självporträtt också :D

Eftersom jag har möjlighet till det just nu så gör jag rätt mycket vad som faller mig in, och struntar tämligen friskt i vad jag kanske "borde" göra. Försöker dock vara vänlig och visa mina medmänniskor respekt, och inte skämma ut mig eller min familj för mycket (hehe). Familjen består för övrigt av maken och vår 13-åriga dotter.

Älskar tokiga upptåg och humor.

Uppvuxen i Södra Sandby, Skåne. Utlandssvensk sedan 2003. Korea, Tyskland, Indien och så Kina nu då.

På Google Plus är jag mycket för fotograferingens skull, men jag tycker också det är ett trevligt sätt att flukta lite på vad ni därhemma pysslar med, inte minst genom ankdammen ;) Skriver kanske inte så många kvackiga inlägg själv, men kommenterar ibland.

Trevlig fredag på er alla, och en härlig helg därtill :)
Translate
20
Peter Bergström's profile photoTony Escobales's profile photoAnnie Weibull's profile photoTobias Dokken's profile photo
11 comments
 
Tack för att du delar med dig! Väldigt kul att läsa!
Translate
Translate
 
Lyxhustru låter glamoröst. Vill gärna bli manlig motsvarighet till det. Lyxmake (brukar den termen ens användas?) :)

Det känns som att du lever ett spännande liv. Indien gillar jag, fast bara varit där i en vecka, i Delhi.

Korea, antar att det är Syd du menar. Jag vill besöka Nordkorea, men det verkar svårt.
Bor bokstavligt talat 200 m från NK och har bra utsikt över en av deras byar från mitt fönster.

Jag har blivit mer intresserad av foto sen jag lämnade Sverige men är fortfarande inte ens värd att kallas för amatör. Men försöker att föreviga minnesvärda stunder med kameran så ofta som möjligt.
Translate
 
Hehe, jag hade nog kunnat vara betydligt mer glamorös än vad jag är ;) Jag tramsar oftast omkring i jeans och t-shirt från HM och plåtar fula miljöer (tycker fult är mer intressant än vackert), men visst har jag varit med på någon enstaka champagnelunch också ;)

Vi bodde i Seoul i fyra år och trivdes jättebra där. Jag skulle kunna tänka mig att flytta tillbaka dit någon dag. Korea har många likheter med Kina, men mycket är också annorlunda.

Vi har också haft planer på att turista i Nordkorea, men som du säger, helt enkelt är det inte. Vad jag vet finns det resor som utgår från Beijing.

Jag är också totalamatör när det gäller foto, i alla fall om vi snackar tekniskt kunnande. Det hindrar mig dock inte från att glatt vräka ut en massa bilder här på G+ ;)
Translate
 
Guilty as charged :) I enjoy you and what you share, so I was helpless not to +1 lol
 
Tshirt och jeans är inte fy skam! Och HM har ju nästan lyx-status i Kina. Champagnelunch har jag aldrig varit på men varit på en del affärsmöten där agendan är att man inleder med att dricka sig redlös.

Kineser har en väldigt hög tröskel när det gäller att tåla vitt vin. Det är fascinerande när de knappt klarar av ett par folköl utan att bli berusade.
Translate
 
Jo, det där affärsdrickandet känner jag till, via min makes målande beskrivningar av dem....moutai säger jag bara. Smakade det en gång. Fy tusan, finns det någon äckligare dryck?!?!
Jo men jag känner mig allt lite lyxig när jag springer på HM här i stan :D
Translate
 
Det är så man gör business! :) Släktträffar är ungefär likadana. Jag måste skåla mest av alla för att jag är ny (+utlänning) och yngst.

Tror inte att jag har smakat moutai, jag dricker bara. frågar inte efter namnet :)

Minns vilken hysteri det var i Kunming bland unga rikemanstjejer när de öppnade den första HM i staden.
Translate
Add a comment...