Profile cover photo
Profile photo
Annie Bohets
17 followers
17 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
JE WORDPRESS WEBSITE SNEL HERSTELLEN MET EEN BACKUP!

In een eerder blogbericht met de titel ” Hoe neem je snel een backup van je WordPress website? ” heb ik reeds uitgelegd waarom het uitermate belangrijk is om regelmatig meerdere backup bestanden te nemen van je website.

Ook leer je in dat blogbericht hoe je dat vrij makkelijk kunt doen met de gratis plugin “ALL IN ONE MIGRATION“.

Vandaag deel ik met jullie de manier om deze backup ook daadwerkelijk terug te kunnen zetten, indien je website door een of ander conflict of fout niet meer goed functioneert.

Heb je zo een backup niet genomen, zal er meestal niets anders op zitten dan alles helemaal opnieuw op te bouwen. Zeker als je een interactief blog hebt met veel nuttige berichten en commentaren of een webshop met nog niet afgewerkte orders, is dit een regelrechte ramp!

Lees meer: https://wordpress-online-cursus.nl/je-wordpress-website-snel-herstellen-met-een-backup/

Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
In deze 100% online videocursus leer je in korte tijd zelf een maatwebsite te bouwen. Handige plugins en thema’s zijn al geselecteerd zodat je super snel aan de slag kunt gaan. Basis SEO technieken speciaal afgestemd op WordPress, komen aan bod,zodat je website ook gevonden kan worden in de zoekmachines.
Alles wat je nodig hebt om zelf een naar jouw wensen ingerichte website online te zetten in een handig voordelig pakket!
https://wordpress-online-cursus.nl/product/powerpack-wordpress-cursus/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded