Profile cover photo
Profile photo
Annelies Hoornik
71 followers -
Annelies Hoornik eigenaar van Angelo Engelencursus
Annelies Hoornik eigenaar van Angelo Engelencursus

71 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Artikelen over Engelen
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Media
19 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Engelen Jaar Reading geven
 
Er zijn tijden in het leven van de mensen om je heen dat ze meer behoefte hebben aan inzichten op langere termijn. Waar een gewone Engelen Kaart Reading maximaal drie maanden bestrijkt, kijkt je met een Engelen Jaar Reading een jaar vooruit met de engelen en de persoon waar je de reading voor legt. Dit geeft inzichten in de maanden voor hen liggen en biedt mensen de kans om het maximale uit het komende jaar te halen.
 
Een Engelen Jaar Reading wordt vaak in december gegeven om het nieuwe jaar optimaal te starten, maar bij grotere gebeurtenissen zoals trouwen, verjaardagen, nieuwe baan en bij verhuizingen zijn Engelen Jaar Readingen heel nuttig.
 
Als eerste bespreken we hoe de basis Engelen Jaar Reading gelegd en gegeven wordt. Daarna zullen er een variaties besproken worden, want in mijn jaren van Engelen Jaar Readingen geven heb ik dat wel gezien.
 
Onderdelen van de dag:
- Visualisatie
- Basis Legging
- Uitbouw op de basis Engelen kaart legging
- Variaties op de basis Engelen jaar reading

Verwacht wordt wel dat je de Engelen Kaart Reading al gedaan hebt bij ons.
Add a comment...

Post has attachment
Relatie Readingen
Het is ieders wens dat het in de liefde perfect verloopt en dat je samen voor altijd gelukkig bent. De realiteit is vaak anders. Ondanks dat mensen heel veel van elkaar houden kan er van alles spelen dat er toch voor zorgt dat de gewenste perfectie ver te zoeken is.

In deze workshop leer je een aantal kaart readingen die mensen inzichten geeft in wat er nodig is in een relatie om deze een succes te laten zijn. Je leert wat er kan spelen aan invloeden van beide partners op elkaar, hoe invloeden uit het verleden en heden meespelen. Daarbij natuurlijk ook oplossingen.
 
Sommige mensen zijn van nature liefdevol een geven en ontvangen heel gemakkelijk liefde. Anderen kunnen heel goed geven maar hebben moeite met ontvangen. Dan zijn er ook nog mensen die op allerlei mogelijke manieren op zoek zijn naar liefde maar het maar niet voor elkaar krijgen een goede relatie op te bouwen. Dan is er onbalans in hoe ze geven en ontvangen. Ook hiervoor is een specifieke reading ontwikkeld.
 
Daarnaast bestaan er ook invloeden uit vorige levens die een relatie negatief kunnen beïnvloeden, dit heb ik al vaak gezien. Daarvoor hebben we ook een speciale reading. Deze geeft direct weer wat de oorspronkelijke situatie is geweest en hoe dat verder invloed heeft gehad. Dit kan oude blokkades en oud zeer verwijderen waardoor relaties weer een positieve wending krijgen.
 
De leggingen die we doen tijdens deze dag:
 
-          De kernbehoeften in een relatie
-          Relatie invloeden
-          Liefde geven en ontvangen
-          De Engelen van Liefde
-          De karmische liefdes
 
Dit zijn allemaal leggingen van ongeveer een half uur.  3 van de 5 leggingen zijn voor alle relaties wel te gebruiken en 2 van de 5 leggingen zijn echt voor romantische relaties. 4 van de 5 leggingen kun je ook aan stelletjes geven
 
Er wordt verwacht dat je eerst de Engelen Kaart Reading workshop gevolgd hebt.
Relatie Readingen
Relatie Readingen
engelencursus.nl
Add a comment...

Post has attachment
Medium Reading Geven
Tijdens deze workshop gaan we in op het geven van een kwalitatief goede medium reading. Er is een duidelijk verschil in de manier waarop een engelen reading en medium reading gegeven worden. De frequentie die je wilt benaderen verschilt en daar leer je mee omgaan.
 
Een bericht vanuit de hemel aan een ander door geven is heel helend en steunend wanneer er nog verdriet is, of wanneer er voor de achtergebleven persoon nog onafgehandelde zaken zijn. Deze leveren veelal schuldgevoelens en andere sterke emoties op. Een liefdevol bericht van de dierbare overledene die over gegaan is, is dan werkelijk een geschenk uit de hemel.
 
De angst dat wanneer je je eenmaal openstelt voor dierbare overledenen om berichten door te geven ze op elk moment je leven onderbreken om deze dienst van je te vragen is ongegrond want de aartsengelen helpen je volledig contrôle te hebben over de momenten waarop jij contact hebt met dierbare overledenen.
  
Samen doorlopen we in deze verrassend leuke, praktische en mooi emotionele workshop de technieken om op een goede manier contact te leggen met de dierbare overledenen aan de andere kant. Je leert ze duidelijk te identificeren en een bericht door te geven dat voor de ontvanger altijd liefdevol en helend is. Aan het eind van de dag heb je een mediumschap ervaring als gever en vaak ook als ontvanger gehad.
 
De workshop is gebaseerd op gechannelde informatie van de aartsengelen over de diverse technieken en met inzichten en ervarvingen die Annelies in de loop der jaren opgedaan heeft tijdens haar training bij Doreen Virtue en in haar praktijk en persoonlijke leven .  
 
Bij aanvang van de workshop wordt verwacht dat iedereen een zo uitgebreid mogelijke lijst van dierbaren bij zich heeft. Minstens de ouders, grootouders en overgrootouders. Ook eventuele andere overledenen uit de familie en vriendenkring horen op deze lijst te staan, want we weten nooit van te voren wie zich aankondigd om met een van de studenten te praten.
 
 
Deze workshop is onderdeel van het Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® maar je hoeft je niet te certificeren om deze workshop te kunnen doen.
 
Je kunt met deze workshop ook zonder dit traject te volgen mee doen maar dan wordt verwacht dat je in elk geval de Engelen Kaart Reading en de Helen met Engelen workshops gevolgd hebt. De reden hiervoor is dat er een bepaalde mate van kennis en een reading/healing ondergrond verwacht wordt om verder op te bouwen tijdens deze workshop.
Add a comment...

Post has attachment
Geavanceerde Orakel Technieken 
 
Wanneer je een kaartje legt om inzicht te krijgen in levensvragen en zo te antwoorden te krijgen van de engelen, dan zijn deze kaarten je Orakel. Een Orakel is je gereedschap dat je gebruikt om te praten met de hemelse krachten.
 
Diverse onderwerpen komen aan bod die doorgaan op de technieken van het geven van een engelen reading. Daarbij wordt ook aan een stukje chakra healing met de cursisten gewerkt zodat alle kanalen weer op een zuiver niveau open staan. 
 
We werken via Channeling met de engelen en zullen dat zowel rechtstreeks als via automatisch schrift laten doen. Ook zullen we de aura scannen op aanwezigheid van engelen, engelencijfers, gidsen, dieren en tekens die je helpen antwoorden te brengen bij de persoon waar je de Reading voor geeft.
 
De workshop is gebaseerd op gechannelde informatie van de aartsengelen over de diverse technieken en met inzichten en ervarvingen die Annelies in de loop der jaren opgedaan heeft in haar praktijk en persoonlijke leven . 
 
Deze workshop maakt deel uit van het Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® Traject. Verwacht wordt dat de Engelen Kaart Reading workshop gevolgd is voordat er aangemeld wordt voor deze workshop. Je hoeft echter niet bezig te zijn met certificering om deze workshop te kunnen doen.
Add a comment...

Post has attachment
Geavanceerde Healing Technieken
Tijdens deze workshop gaan we dieper in op een aantal zaken die tijdens de Helen met Engelen workshop behandeld zijn. Daarom is het nodig deze eerst te volgen
 
De geavanceerde technieken waar we met de engelen aan werken zorgen voor een diepere manier van helen die heel bevrijdend werkt voor de klanten.
 
Onderwerpen zoals aardgebonden geesten, entiteiten en gedachtenvormen worden behandeld. Hoe deze kunnen ontstaan, in iemands aura komen en waarom ze in een aantal gevallen blijven. We behandelen meerdere manieren om hiermee om te gaan.
 
We bekijken het vergevings proces en hoe je klanten daar door kan leiden op diverse manieren. We gaan dieper in op het koorden proces en wat er verder gebeurt  nadat deze gesneden zijn en waarom wel of niet koorden voor kinderen te snijden.
 
Hoe om te gaan met zwaardere klachten, vaak komen mensen voor een healing voor iets dat wel van invloed is, maar het leven en de emoties niet al te zwaar beïnvloeden, wat nu met klanten die met een situatie zitten waar ze duidelijk heel sterk door beïnlvoed worden. DIt zijn consulten waar mensen komen met fobieën of verslavingen. De engelen kunnen hier heel goed bij helpen door karma te helen of lagere energieën te verwijderen.
 
Hoe draag jij bij aan het probleem of de oplossing? Verder gaan we in op de aura en het geven van een healing, hoe kan je eigen aura hier aan toe voegen. 
 
 
Er wordt van de student verwacht dat deze zelfstandig een volledige engelen heling uit kan voeren zoals deze bij de Helen met Engelen workshop geleerd is, want daar gaan we niet meer op in tijdens de workshop. Tijdens de behandeling die iedereen uitvoert zullen de basis engelen heling technieken ook gebruikt worden.
Add a comment...

Post has attachment
Engelen Kaart Reading Verdieping
 
Deze workshop is een ideale verdieping op de Engelen Kaart Reading workshop. Naast een korte terugblik op de Reading basis richten we ons op de ethiek van het doorgeven van engelen berichten. We richten ons op de speciale energie die sommige kaartensets hebben en gaan we verder in op de verschillende leggingen.
 
We verdiepen ons nog eens in de kanalen waarmee we de berichten van de engelen ontvangen, durven we deze kanalen van helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid volledig te gebruiken of voelen we ons nog onzeker?
 
Dag indeling:

- Korte terugblik op de basis
- Ethiek van engelen berichten doorgeven
- Visualisatie om blokkades op te heffen en alle kanalen open te zetten
- De verschillende kaartensets en hoe ze onderling met elkaar werken
- De verschillende soorten leggingen voor verschillende soorten vragen
 
De leggingen waar we mee bezig gaan zijn: 
De levenscyclus Reading: een ideaal gereedschap voor persoonlijke groei, Deze legging gaat in op het fysieke, mentale en ziele niveau van de persoon en de voorgelegde situatie
The Secret (Wet van Aantrekking, hoe komt een wens uit?)
Hoe breng ik balans in mijn leven
Je hebt een slechte ervaring gehad, maar hoe nu verder?
 
Aan het eind van de dag heb je geleerd dat de readings nog duidelijker en met meer inzicht gegeven kunnen worden, vanzelfsprekend doen we dit door met de engelen van de persoon waar je de engelen kaart reading aan geeft samen te werken.
 
Deze workshop is gebaseerd op de ervaring die ik opgedaan heb tijdens het geven van engelen readingen en workshops. Kijk ook in de webwinkel voor boeken en kaarten sets.
 
Je kunt alleen deelnemen wanneer je Engelen Kaart Reading workshop al gevolgd hebt.
Add a comment...

Post has attachment
Engelen Kaart Reading 
 
Er zijn momenteel veel mooie engelen kaarten sets op de markt, het is voor veel mensen echter een raadsel hoe een goede engelen reading te geven met zo'n orakel. Tijdens deze workshop zul je uitleg ontvangen over hoe de engelen via de kaarten met ons praten. Hoe ze schoon te maken en door de engelen in te laten zegenen. Je leert een veilige omgeving op te zetten waarin het voor de klant en jou veilig is een engelen reading te doen.
 
Wanneer aan het begin van de workshop door de engelen aangegeven wordt dat het nodig is een healing te doen voor de groep dan zal deze middels een visualisatie aangeboden worden. Dit helpt om de heldere kanalen te zuiveren en zo kan je gemakkelijker communiceren via helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid. We bezitten deze gaven allemaal maar hebben vaak te weinig vertrouwen in onszelf om de informatie die we ontvangen ook ongecensureerd door te geven. Na de healing staan we meer open voor de engelen en de berichten die ze brengen.
 
Tijdens de workshop zullen we engelen readingen oefenen voor diverse levensvragen. We zullen een met engelen readingen van 3 of meer kaarten werken, afhankelijk van het onderwerp waar we mee bezig zijn. Een engelen reading kan over elk onderwerp gaan, maar er zijn een aantal basis readings die erg geliefd zijn.
 
Tijdens de workshop wordt er gewerkt met de diverse kaartensets van Doreen Virtue in Nederlands en Engels, met name om de verschillende trillingen van elke kaartenset te leren kennen en ook voor jezelf een goed gevoel te krijgen van wat jij prettig vind. Je kunt je eigen kaarten gewoon thuis laten want er zijn meer dan genoeg kaartensets beschikbaar voor het oefenen.
 
De onderwerpen waar we engelen kaart readings voor zullen leren zijn:
 
- Romantiek en relaties
- Het zieledoel
- Carrière en gezondheid
- Complexe vragen
 
Aan het eind van de dag zul je geleerd hebben dat ook jij een accurate, duidelijke engelen reading kan geven met de hulp van jouw engelen en de engelen van de persoon waar je de engelen reading aan geeft.
 
Kijk ook eens in de webwinkel voor engelen boeken en de fraaie engelenkaarten sets van Doreen Virtue.
 
Het is nodig eerst de Engelen Basis Kennis gevolgd te hebben voordat je aan deze workshop kunt deelnemen. Er is in de praktijk gebleken dat mensen die denken het nodige over engelen te weten, mede door gebrek aan kennis van de technieken die we in de Engelen Basis Kennis aanleren, zich niet staande kunnen houden bij deze workshop.
 
Wil je weten of er in hetzelfde weekend nog een cursus is kijk dan in onze lijst van cursussen op datum waarin alle workshop opgenomen zijn. Vaak is er op de zaterdag voor de Engelen Reading cursus een Engelen Basis Kennis cursus omdat deze twee goed samen gaan.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded