Profile cover photo
Profile photo
Anne-Jitske van Daalen-Kuiper
73 followers
73 followers
About
Posts

Post has shared content
Een Google account met vinkje vanaf nu voor +Wereld van Culturen! :-)
Ons nieuwe Google+ account! Geverifieerd en al! Leuk als je ons hier ook wil volgen!
Photo

Post has shared content
Zwevende kiezer en nog niet gestemd? +FairFrog heeft groene, eerlijke kieswijzers op een rijtje gezet voor je. En heeft zelf ook vele partijen langs hun eigen duurzame meetlat gelegd. Vind jij duurzaamheid een belangrijk criterium? Dan is dit de moeite waard om te bekijken! #Stemmen #Duurzaam #EerlijkeKieswijzers

Post has attachment
Stel je voor, je staat in een oude parkeergarage en loopt zo de wereld binnen. Komende dagen kan het in parkeergarage Kempering in Amsterdam Zuidoost. Met de fototentoonstelling Streets of the World wil fotograaf Jeroen Swolfs laten zien dat we meer overeenkomen dan verschillen, waar we ons ook in de wereld begeven. Gratis tot en met 7 november te bezoeken, ook tijdens de Museumnacht op 5 november.

#Uittip #Fototentoonstelling #Werelds #Culturen #StreetsoftheWorld #Museumnacht.

Post has shared content
Leuk! Nog even die heupen losgooien in het Tropenmuseum!
Wil jij je heupen nog losgooien of de cape van James Brown bewonderen? Dat kan nog! De muziektentoonstelling Rhythm and Roots in het Tropenmuseum​ wordt verlengd tot en met 5 maart 2017.

Wist jij dat veel muziekstijlen die we nu kennen hun hebben roots hebben liggen in Afrika? Rhythm and Roots laat zien hoe genres als blues, rap of afrobeat hieruit zijn voorgekomen.

#Rhythm&Roots #Muziektentoonstelling #Blues #Jazz #Afrobeat

Post has shared content
Recept voor een snelle authentieke curry! Een beetje van mij en een beetje van Jamie ;-) Lees het op Wereld van Culturen.
Ooit naar Azië geweest zonder curry te eten? Wij ook niet. Contributor Anne-Jitske is helemaal weg van de Indiase gele curry van Jamie Oliver uit zijn Jamie Magazine. Maar deze gele curry moet vanwege de kippenbouten driekwartier pruttelen. Wat als je daar simpelweg geen tijd voor hebt? Anne-Jitske heeft de oplossing. Lees het snel!

#Recept #Curry

Post has shared content
Originally shared by ****
Wil jij meer weten over ervaringen rondom #emigreren‬? Van vroeger en van nu? In Museum Flehite in Amersfoort kun je nog net de laatste weken meepikken van de tentoonstelling 'Thuis in twee werelden'. Emigreren betekent immers dat je je tussen twee culturen bevindt. In Amersfoort? Pak de #tentoonstelling dan nog snel mee!
Wait while more posts are being loaded