Profile cover photo
Profile photo
Dermaspa
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
MEZOTERAPIE
Belotero® Hydro – Conceput pentru rehidratare, in acelasi timp refacand stralucirea si elasticitatea pielii. HA + Glicerol – O combinatie unica si brevetata: Fabricata cu substante care se gasesc in mod natural si astfel sunt perfect biocompatibile si total resorbabile. Belotero® Hydro – Rehidratarea pielii: Fata, Gat, Decolteu, Spatele mainilor.
Add a comment...

Post has attachment
You can have your dream lips / Infracyte Luscious Lips
"Dragele mele, va prezint in exclusivitate un produs absolut fantastic - INFRACYTE LUSCIOUS LIPS! Un produs de care sunt obsedata efectiv in ultimul timp!"
Un articol de Fashion Doctor: http://goo.gl/pIhMqP
Add a comment...

Post has attachment
REVITALIZARE COMPLEXĂ FĂRĂ INJECTARE
Crioterapia SKIN PERFUSION acționează prin emiterea difuză a unei temperaturi scăzute stabile cu efect stimulativ la nivelul tenului. Prin scăderea rapidă a temperaturii la nivelul pielii, crioterapia determină o succesiune a reacţiilor de tip vasoconstricţie şi vasodilataţie, ce permite penetrarea mai profundă a ingredientelor active asociate acestei tehnici şi o modelare crescută a ţesuturilor pielii.
http://annaskincare.ro/crioterapie.html
Add a comment...

Post has attachment
DR. CIPRIAN MITACHE
Este medic primar in specialitatea Chirurgie Plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Activitatea de peste 10 ani, inceputa in cadrul sectiei de chirurgie plastica a spitalului Floreasca si continuata apoi in Spitalul Judetean, unde lucreaza si in prezent, l-a format ca si chirurg al cazurilor complicate, specifice spitalelor de urgenta. Chirurgia estetica a venit ca o evolutie profesionala fireasca, dupa absolvirea unor cursuri de pregatire specifice.
Consultatii estetica medicala in cadrul Anna Skin Care
http://annaskincare.ro/chirurgie-estetica.html
Add a comment...

Post has attachment
Dermaspa Antiaging Clinic by Anna Skin Care la Conferinta de Dermatologie "Zilele Gh. Nastase ", Iasi, 13-15 mai.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Dermaspa Antiaging Clinic by Anna Skin Care la Conferinta de Dermatologie "Zilele Gh. Nastase ", Ias
11 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Doriti sa imbunatatiti aspectul...
pielii cu textura neuniforma ? petelor sau al hiperpigmentarii? pielii grase si cu tendinta acneica ? porilor dilatati si dizgratiosi ?
Miami Peel si Miami Peel S-30 reprezinta solutii sigure si testate de peeling usor si mediu aplicate in mod profesional si care sunt ideale pentru toti cei care vor sa dobandeasca un ten mai tanar, cu aspect uniform. Contactati-ne astazi pentru a afla care program Miami Peel este potrivit pentru dumneavoastra.
‪#‎Miamipeel‬ ‪#‎Annaskincare‬ ‪#‎AnaMariaNedelcu‬ ‪#‎Egoclinic‬
Add a comment...

Post has attachment
Dermapen - alegerea inteligenta!
Dermapen, cel mai avansat si accesibil dispozitiv ce foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru a reda pielii tineretea mult dorita si pentru a trata cicatricile este disponibil la Anna Skin Care si Egoclinic. Fie ca vorbim de cicatrici post acneice, post-operatorii, atrofice sau despre imbunatatirea calitatii pielii, riduri, pori dilatati si chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen.
Premiul "Cel mai bun dispozitiv medical de intinerire a pielii" in cadrul The Aesthetic Show (TAS) 2012! Solicitati informatii sau o programare la 0722.870.777
‪#‎Dermapen‬ ‪#‎AnnaSkinCare‬
Add a comment...

Post has attachment
LABORATOR UNIVERSKIN
Pielea ta este unica. La fel si tu. De ce nu ai avea o formula de ingrijire special conceputa doar pentru tine ?
Intrucat misiunea noastra este sa oferim solutii personalizate si adaptate nevoilor pielii dvs., am introdus in clinicile noastre, Anna Skin Care si Egoclinic, dar si online, pe Skinshop.ro, un concept inovator, unic in lume, laboratorul dermatologic functional Universkin. Este binecunoscut faptul ca produsele standard de ingrijire a pielii disponibile pe piata, obliga pacientul sa se adapteze variantelor prestabilite de producatori. Acum, folosind conceptul Universkin, echipa noastra va elaboreaza schema de ingrijire total personalizata. Sa recunoastem fiecare pacient ca fiind unic si sa identificam nevoile specifice pielii acestuia una cate una, reprezinta inima valorilor noastre. ‪#‎LaboratorUniverskin‬ ‪#‎Universkin‬ ‪#‎Antiaging‬ ‪#‎Tratamentepersonalizate‬ ‪#‎AnaMariaNedelcu‬
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Oxigenul este esential pentru viata si pentru sanatatea noastra. Revitalizeaza si hraneste fiecare celula a corpului nostru. Medicina a descoperit de mult timp efectele binefacatoare ale oxigenului, datorita proprietatilor sale antibacteriene, de imbunatatire a circulatiei si a metabolismului.
IN CE CONSTA TRATAMENTUL CU OXIGEN HIPERBARIC?
http://annaskincare.ro/ageless.html
Add a comment...

Post has attachment
Li Lash Demi - Tratament stimulator pentru cresterea si indesirea genelor - Indragosteste-te de genele tale! Aplicati o data pe zi, pe pielea curata si uscata.
‪#‎LiLashWorks‬ ‪#‎LiLashes‬ ‪#‎ilovemylilashes‬ ‪#‎skinshop‬
Comanda online --> http://goo.gl/ojeL5B
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded