Profile cover photo
Profile photo
Anisa Anuar
2,803 followers
2,803 followers
About
Posts

Post has attachment
My Pre-loved Books
Hi all~~ Hari ni nak share buku-buku yang Nisa nak let go. Banyak ke bukunya? Boleh la banyak. Kenapa Nisa nak let go kan buku yang ada ni?   Banyak beli buku tapi end up baca tak habis. Passion untuk buku tu macam hilang puuff Jadinya bagi Nisa dari tak ...
My Pre-loved Books
My Pre-loved Books
anisa-mylife.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ter-pelajar kah mereka?
Hi semua. Biarkan Nisa buat bebelan untuk hari ni. Setelah sekian lama, Nisa rasa perlu ada tindakan.Perkara ini berlaku di kawasan dimana penempatan pelajar sangat tinggi dan menimbulkan rasa kurang selesa pada yang lain. Banyak kali diperhatikan dan ada j...
Ter-pelajar kah mereka?
Ter-pelajar kah mereka?
anisa-mylife.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Soalan yang buat ku berfikir sejenak
Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita akan respond..   Ternyata Nisa dah cuba dan buat diri sendiri terfikir.   Soalan seperti ini selalu je ditanya, dan percayalah setiap ...
Soalan yang buat ku berfikir sejenak
Soalan yang buat ku berfikir sejenak
anisa-mylife.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mana Touch N Go
Hi semua. Ini kisah semalam, selepas selesai buat postage di Sunway dengan tangan penuh kiri kanan dengan barang. Nak dipegang nya handphone, wallet, kertas lagi. Dah masuk dalam BRT, tak perasan lagi ada sesuatu tertinggal. Dah nak touch keluar, "Ehh mana ...
Add a comment...

Post has attachment
Buka Puasa @Al Andalus Restaurants, Kuala Lumpur
Hi semua, review time. Nak dijadikan cerita, ada rezeki nak berbuka puasa dengan kawan-kawan. Dah la susah nak book masa diaorang ni, paham sangat sibuk dengan komitmen masing-masing. Dah berkeluarga (tapi ada sorang je kawan yang tak kahwin lagi, status av...
Add a comment...

Post has attachment
Post lama UP kembali Puasa mode
Sejak kebelakangan ni perasan ada posting yang lama naik kembali di Pageview. Mungkin ada yang search tempat best untuk berbuka. Nisa banyak buat review masa awal kahwin. Time tu banyak jemputan berbuka, itulah ambil peluang review tempat berbuka sekitar Le...
Post lama UP kembali Puasa mode
Post lama UP kembali Puasa mode
anisa-mylife.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Hala tuju Anisa Anuar official blog
Hi Assalamualaikum semua. Hari cuti ni Nisa nak ambil kesempatan untuk menulis di blog. Iyelah bila ada blog, perlu guna sehabis baik..betul tak? Jadi Nisa tertanya dengan diri sendiri, "Apa hala tuju Anisa Anuar official blog ni...??" Nisa seriously tak ad...
Add a comment...

Post has attachment
Projek Photobook - Gambar 4R
Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asalnya projek Photobook ni buat gara-gara mummy ada promo code untuk Gambar 4R ni. Dalam hati, cantiklah dapat less price. Sebenar...
Projek Photobook - Gambar 4R
Projek Photobook - Gambar 4R
anisa-mylife.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ehh Jangan buang resit tu
Hi semua. Kali ni nak share kan apa nak buang dengan resit tu. Especially resit dari KFC. Kalau perasan kat bawah resit tu, ada nyatakan pasal feedback. Senang je, pergi je ke www.kfc.com.my/feedback  lepas tu follow je step by step dalam tu. Yang pentig ke...
Ehh Jangan buang resit tu
Ehh Jangan buang resit tu
anisa-mylife.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded