Profile cover photo
Profile photo
Anis Azalea
157 followers -
i am coffee & tea lover. come, share your experience!
i am coffee & tea lover. come, share your experience!

157 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Family Day At Sri Pengantin Resort, Janda Baik, Bentong.
Alhamdulillah dapat lagi join family day company tempat laki bekerja. Tahun lepas di Kuala Razila, Gopeng. So jam 10 pagi keluar rumah seperti dicadangkan penganjur. Dekat jelah Janda Baik ni. First time baru sampai untuk kami anak beranak. Walhal setiap ka...
Add a comment...

Post has attachment
Play Kitchen For Him
Aqlan ni suka masak. Selain main lego dan roblox. Kat dapur kadang2 datang rajin menolong. Tak dapat tolong, dapat tengok kita tengah masak apa pun jadilah. Kalau guna oven ke microwave ke memang lagi suka. So I planning to built his kitchen from the boxes....
Play Kitchen For Him
Play Kitchen For Him
abeginningoflife.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Refashion Trend
This will be updated (hope so) always. Sejak aku follow #Refashion kat IG, sungguh aku takde dah beli baju siap yang baru. Aku ulang pakai apa yang ada je. Aku rasa baju2 lama patut diberi nafas baru. Kita buat fesyen barulah. Tapi nak buat kena tengok masa...
Refashion Trend
Refashion Trend
abeginningoflife.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Wedding Di Masjid As-Salam (Masjid Terapung) Puchong
Hadir ke majlis ni atas jemputan kakak kepada pengantin. Yang mana ibunya adalah adik beradik kepada abang ipar aku,  Abang Musa iaitu suami Kak Pa. Ha kira biras punya anakla kawin. Tak pernah sampai masjid ni. Mentang2la duduk Puchong. Mujur masjid kat BK...
Add a comment...

Post has attachment
Hafeez's Wedding At DBP Banquet Hall
Kawan lama kawin. Lama tak lama kawan sejak kerja di Petrosains. Aku pun tak ingat macam mana kami boleh berkawan. Ha la satu sebab semua volunteer kan kena ramah mesra. Hafeez dah jadi staff kontrak pun masa tu. Hahaha.. so kami yang volunteer ni level dia...
Hafeez's Wedding At DBP Banquet Hall
Hafeez's Wedding At DBP Banquet Hall
abeginningoflife.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Follow Up Check Up Dengan Paediatrician Di Hospital Serdang
Kali ni pergi tak tahu yang tempat pendaftaran dah bertukar. Bila tersalah tanya dapatlah jawapan yang betul dari staff kat situ tapi kita pulak yang rugi masa. Haha. Rupanya dah sebulan lebih area pendaftaran untuk klinik2 pakar dah ditukar di unit hasil b...
Add a comment...

Post has attachment
Bermulanya January 2019
Kami tak ke mana2. Memang duduk rumah je buat masa ni..i mean masa entry ni di tulis. Kalau titiber keluar malam karang lain cerita la.. Malam countdown tu ada jiran pasang fireworks. So laki dan anak sulung tengok celah tingakp bilik. Kita pulak baring2 je...
Bermulanya January 2019
Bermulanya January 2019
abeginningoflife.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Puding Roti Dan Sos Kastard
25 Disember 2018. Selamat ulang tahun untuk Nabi Isa. Pagi2 lagi helper dah datang kemaskan rumah. Aku pun bangun masak nasi Mediterranean dan buat puding roti. Dah lama nak buat so sementara Aqeel tidur baik buat cepat2. Selalu pagi lepas subuh dia tidur l...
Puding Roti Dan Sos Kastard
Puding Roti Dan Sos Kastard
abeginningoflife.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jalan2 Dalam IOI Puchong Mall
Walau dekat dengan rumah, kami tak minat sangat nak pergi mall ni. Memang pesen camtu kan..nak pergi yang jauh2 bayar tol bagai..buang minyak atas jalan sambil tengok2 other district. Asalnya laki nak pergi FF untuk close membership dia. Dah 10 tahun pun ja...
Jalan2 Dalam IOI Puchong Mall
Jalan2 Dalam IOI Puchong Mall
abeginningoflife.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bila Laki Bini Suka Main Games
Kami main game kecil2 je. Takde la yang besar2 or hebat2..guna HP je.. takpun PSP. laki ada jugak PS2 tapi tak pernah pulak nampak dia main. Baru2 ni dia discover arcade game boleh main di TV je. Of coz la ada cara tu nak dapatkan software bagai. Laki ku ka...
Bila Laki Bini Suka Main Games
Bila Laki Bini Suka Main Games
abeginningoflife.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded