Profile cover photo
Profile photo
Anis Azalea
149 followers -
i am coffee & tea lover. come, share your experience!
i am coffee & tea lover. come, share your experience!

149 followers
About
Posts

Post has attachment
Solaris Pro Cera Cookware Collection Only From Giant
Kalau dah jadi surirumah tu kan selain duduk jaga anak kena juga masak2. Walaupun kadang2 ada je alasan malas nak masak tu dibuat2 seperti kuali I dah tak best la... kuali i dah berkarat.. kuali i patah handle. Aku ada macam2 jenis kuali dan periuk belanga....
Add a comment...

Post has attachment
Rak Antonius Ikea Untuk Barang Jahitan
Hahaha malas gila nak tulis entry blog. Walau cerita banyak dan gambar pun banyak laki transfer dari hp canggih dia. Tapi bila tengok view dah cecah 700k aku pun rasa tak adil. Ada juga ek orang nak baca blog yang tuannya asyik kemengantukan sejak musim win...
Add a comment...

Post has attachment
Mendung Berhari-Hari, Mengantuk Aje.
Selain itu malas pun menyinggah. Masa helper datang last Sunday aku pun sempatlah kemas mainan Aqlan. Banyaknya mainan budak ni..mahu juga aku buang yang dah rosak2 tu. Kali ni susun ikut jenis mainan. Kereta je dah satu kotak plastik. Tu pun yang besar2 ta...
Add a comment...

Post has attachment
Nasi Lemak Bungkus
Atau aku panggil nasi lemak tetek ialah nasi yang dibungkus dalam daun pisang kemudian diakhiri dengan suratkhabar. Saiz kecik2 je macam saiz tetek. Eh kalau saiz besar aku tak panggil ok. Selalu nasi ni dapat dibeli serendah 50 sen. Paling mahal kena RM2 l...
Add a comment...

Post has attachment
Tak Plan Pun Nak Keluar....Sekali Amik Kau 5 Jam
Semalam kami tanya sesama sendiri..apa plan esok? So aku cakap tidur..haha..sebab mengantuk je kan baik tidur. Especially untuk laki aku yang masih belum sihat. Dah habis batuk datang selsema pulak. Adik ipar pun siap demam sejak balik Korea tak rest2..ada ...
Add a comment...

Post has attachment
Ipoh - Pergi Naik Haval, Balik Naik ETS
Pagi Isnin kami bertolak ke Ipoh hantar mama balik. Kereta dia siap servis Jumaat lepas so kali ni turn laki kena hantar balik. Hari tu yang ambik adik ipar. Kami singgah di McD dulu beli big breakfast. Puas hati semua dapat makan siap2. Semua makan pun dal...
Add a comment...

Post has attachment
Hari Yang Menggembirakan Suami Dan Mak Mertua
Malam Ahad kami pergi ke Pasar Borong Selangor untuk mencari udang besar. Juga nak beli sayuran. Plan nak makan2 di rumah makcik suami iaitu adik bongsu kepada mertua. Jadi dah mintak dimasakkan maka sebagai seorang yang beradab kenalah beli bahan2 basah. J...
Add a comment...

Post has attachment
Jalan2 Di KLIA2
Aqlan ni kan ada satu perangai suka pakai jaket. Jadi aku selalu cakap pakai jaket panasla.. aku juga cakap boleh pakai jaket bila pergi Airport. So dia menantilah nak pergi Airport tu. (Dia ni juga suka pakai baju lengan panjang tak kira siang atau malam)....
Add a comment...

Post has attachment
Coffee Box Signature At Sunway Geo
Hari ni keluar nak cari tumbler anak. Pergilah Sport Direct kat kawasan kilang Sunway nun. Laki bermurah hati belanja sepasang kasut juga. Hehe. Aku nak cari yoga pants takde pulak yang berkenan. Kemudian nak bagi anak makan nampakla kedai ni..biasa pergi m...
Add a comment...

Post has attachment
Hi Tea At TWG, Pavilion KL
Lama tak jumpa my gegirls. Wah sorang kata dirinya.."aku makin gemok". Hat sorang lagi kata makin kurus. Aku gemok takde hal pun haha. Tang tu juga berat aku. Keh keh. Janji nak jumpa 3.30 petang. Elokla 3.30 petang tu beberapa langkah je nak ke pintu masuk...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded