Profile cover photo
Profile photo
Android Stick
298 followers -
Android TV Stick - Lets get smart
Android TV Stick - Lets get smart

298 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Android Game Tennis Motion zorgt voor beweging

Tennis Motion is de nieuwe interactieve game die mensen in beweging moet krijgen. Tennis Motion is een tennisspel voor op je tv. Je bestuurt de game met je eigen smartfoon. Je smartfoon is dus je controller.

Veel mensen kennen het tennisspel van de Wii. Voor mensen die beschikken over een Chromcast, een Android TV Stick of Android TV Box kunnen dit ook spelen i.c.m. een Smartfoon.

Je stick of box moet wel overweg kunnen met miracast net als je Smartfoon. Ook moet je Smartfoon minimaal over Android 4.2.2. Jellybean beschikken.

Meer lezen over deze coole game? Kom dan naar onze website:
http://androidstick.nl/motion-tennis-cast-tennisgame-waarbij-smartfoon-controller-is/
Add a comment...

Post has attachment
Nieuw van Rikomagic: RKM V5

Rikomagic heeft ook een nieuwe Android TV stick op de markt gebracht genaamd de RKM V5. 

De RKM V5 is ook wel bekend als de MK802V wat MK802 versie V(5) betekend.

Wat de RKM V5 bijzonder maakt is de ethernet poort welke een Gigabitsnelheid aankan. Gigabit (Gbit) staat voor 1000Mbit. 

Deze Rikomagic Android TV stick beschikt over een razendsnelle RK3288 Rockchip welke garant staat voor ijzersterke prestaties. De RK3288 heeft een ingebouwde CPU en GPU. De CPU is een 1.8 GHz snelle Quad Core en de GPU (videochip) is een Mali T764. De videochip gaat moeiteloos om met 4K resoluties, 3D beelden en high end video games.

Ook beschikt de Rikomagic RKM V5 over Bluetooth en Wifi. De Wifi is van een Dual Band type waarbij de 802.11bgn en 802.11ac gecombineerd kunnen worden en daarmee een hogere datasnelheid kan behalen. Jammer genoeg is er geen antenne aan de buitenzijde gesitueerd. Staat je router in de buurt dan is er niets aan de hand. Staat je router verder weg dan is de ethernet aansluiting zeker een uitkomst.

Standaard is KODI geïnstalleerd. Vroeger droeg deze fantastische mediacenter app de naam XBMC. Wie graag films kijkt vanaf eigen hardeschijf of mediabron gaat KODI zeker waarderen. 

Wil je van je normale tv een echte slimme tv maken dan moet je zeker een Android TV stick aanschaffen. Een smart tv haalt het bij lange na niet bij een Android TV stick. Dit komt door de gebruiksvriendelijke interface van Android, de krachtige hardware en niet te vergeten de toegang tot de Google Play waar je kunt kiezen uit ruim 1 miljoen Android apps.

Wie nog geen 3000 Euro uit wilt geven voor een televisie met Android er op die heeft zeker met deze Rikomagic Android TV stick een goed alternatief!

Meer informatie over de RIKOMAGIC RKM V5 vind je op onze site:
http://androidstick.nl/rikomagic-rkm-v5-mk802v-rk3288-android-tv-stick/
Add a comment...

Post has attachment
Eenvoudig Android TV Boxen vergelijken

Zie jij ook de boven door het bos niet meer als het om Android TV Boxen gaat? Er zijn meerdere fabrikanten die ieder weer een aantal modellen op de markt hebben gebracht. De ene box kan weer dit en de ander weer dat. Om het allemaal een beetje overzichtelijk te maken hebben wij een vergelijkingsmodule op onze website neergezet om makkelijk en snel Android TV boxen met elkaar te vergelijken.

Kom naar de site en vergelijk Android TV boxen: http://androidstick.nl/android-tv-boxen-vergelijken/
Add a comment...

Post has attachment
Kodi, de nieuwe XBMC

Ontwikkelaars zijn van XBMC overgestapt naar de naar KODI.
XBMC komt nog uit het Xbox tijdperk en is zeer populair geworden op andere platformen waaronder Android.

Kodi is nu de nieuwe XBMC. Kodi is in een aantal opzichten verder ontwikkeld. Zo is er vanaf nu een 4K UHD support waarbij de H.265 codec wordt ondersteunt.

Ook zijn er een aantal features verbeterd en bijgekomen.
>>DLNA, UPnP en Airplay worden nu goed ondersteunt. Dit betekend dat het delen van je media (streamen) nog makkelijker gaat.
>>Het opbouwen van de mediabibliotheek verloopt nu stukken sneller.
>>Updates van Add-ons kun je nu blokkeren.
>>Een virtueel keyboard is er nu bijgekomen.

Er valt nog heel veel meer te vertellen over KODI en op onze webiste bieden we ook andere leuke downloads aan waaronder een Add-on eplorer en een Tablet/Smartfoon remote voor KODI.

Kom dus snel kijken: http://androidstick.nl/kodi-de-opvolger-van-xbmc/
Add a comment...

Post has attachment
De Ugoos UM3 is uit!

De Ugoos UM3 is de opvolger van de Ugoos UM2 en ziet er compleet anders uit. De nieuwe UM3 is op basis van de Rockchip RK3288 processor welke weer de opvolger is van de RK3188.

De Ugoos UM3 beschikt over een Quad Core 1.8 GHz CPU en een 16-core GPU (videochip) van het type Mali T764.

Er is 2 GB RAM aanwezig welke als werkgeheugen dient en er is 8 GB aan opslagruimte beschikbaar. Het Android 4.4.2. Kitkat besturingssysteem snoept een klein beetje van de 8 GB opslag af dus je houdt in praktijk iets minder over. Wie daar niet genoeg aan heeft kan eenvoudig uitbreiden met een SD-kaartje.

Verder heeft de Ugoos UM3 2 Full-size usb poorten, een AV poort zodat je ook een oude tv er aan kunt koppelen, een HDMI aansluiting en een infrarood ontvanger aansluiting.

Je krijgt er een eenvoudige afstandsbediening bij die werkt via infrarood. Deze bevat slechts de basisfuncties en heeft geen G-sensor welke op bewegingen reageert. Hiervoor kun je beter een Flymouse met toetsenbord nemen.

De UM3 is voorzien van de nieuwste technologiën waaronder Wifi 802.11bgn en 802.11ac. Door deze techniek kan er in theorie 1300 Mbps gehaald worden. Uiteraard is de nieuwe Ugoos Android tv stick ook voorzien van Bluetooth zodat je bijvoorbeeld een gamepad kunt koppelen. Een gamepad zorgt voor een betere speelbeleving wanneer je shooter- of racegames speelt. Er zijn een reeks leuke en gratis titels waaronder Asphalt 8, Dead Trigger 2 en Modern Combat 4. De Google Play telt zo'n 100.000 games waat je uit kunt kiezen.

Een leuke feature is dat je deze Android tv kanjer ook met je telefoon of tablet kunt bedienen zolang deze maar beschikt over een Android besturingssysteem. Download de app en zet je telefoon of tablet in als remote control.

Meer weten? Kom dan naar de website:
http://androidstick.nl/ugoos-um3-android-tv-box/
Add a comment...

Post has attachment
Amlogic heeft ook Remote app voor telefoon en tablet.

Voor apparaten met een Rockchip processor was er al een remote app maar Amlogic heeft er nu ook een.

Lees er meer over op: http://androidstick.nl/remote-app-voor-amlogic-processoren/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Maak kennis met de Rii mini One i28 controller!

Sterke punten: Draadloos 2,4GHz / Touchpad / G-sensor / Qwerty keyboard / Accu / Backlight

Lees meer:
http://androidstick.nl/rii-mini-one-i28/
Add a comment...

Post has attachment
NIEUW! Tronsmart Mars G01 Gamepad

*100% Geschikt voor Android
*Oplaadbaar
*Echte game beleving
*Draadloos

Lees meer:
http://androidstick.nl/tronsmart-mars-g01-android-gamepad/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded