Profile

Cover photo
Androbit technológiai és tudományos magazin
681 followers|33,066,540 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Még nem elérhető, de biztosan lesz. #Microsoft   #Windows10  
 ·  Translate
A Microsoft frissen kiadott Windows 10 frissítése egy új kategóriát vezetett be az eddig csak alkalmazások és játékok beszerzésére alkalmas Windows Store-ba. A 9926-os verziószámmal ellátott build online áruházában ugyanis megjelent egy „Movies & TV” kategória.
1
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
X-szárnyú vadász, Halálcsillag, Sebulba légifogata
 ·  Translate
Oliver C, aki nemrég megépített egy repülő Millennium Falcon űrhajó másolatot, bejelentette, hogy elkészült a Csillagok Háborúja egy újabb járművével.
6
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
És csak 200 dollár... #NVIDIA   #SHIELD  
 ·  Translate
Újabb taggal bővítette SHIELD családját az NVIDIA. A kézikonzol és a tablet mellé került egy akár 4K-s tévére is köthető asztali konzol is. A még emészthető 200 dolláros árba beletartozik a gép a maga Tegra X1-es processzorával, 3 GB RAM-jával, és 16 GB belső tárhelyével (nem kevés ez egy kicsit?), valamint egy kontroller. Az operációs rendszeri feladatokat az Android TV látja el, frissítéseket az NVIDIA-tól kap. Reméljük most, hogy a Google is e...
1
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
Ti körülbelül hány emberrel tartjátok a kapcsolatot rendszeresen – minimum évente – interneten keresztül?
 ·  Translate
Amíg néhány évvel ezelőtt az emberek csupán telefonon és levélben intézték a távoli kommunikációt, addig mára a legtöbben a Facebookot és az emailt választják ezen feladat ellátására, a kapcsolatok száma pedig a néhányról akár több százra is növekedhetett. Ilyen helyzetben viszont mindenképpen szükségünk van egy hatékony megoldásra, amivel könnyedén kezelhetjük ezt a hatalmas információhalmazt.
4
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
Első ránézésre mennyire nyerte el a tetszéseteket? #Microsoft   #Spartan  
 ·  Translate
Ha a Microsoft új böngészője akár csak néhány százalékkal is megveri a riválisok termékeit erőforrásigény szempontjából, a Windows platformon a Spartan lehet a legjobb választás internetezésre a jövőben. A WinBeta frissen közzétett videójának köszönhetően már működés közben is láthatjuk a letisztult és modern irányelveket követő felülettel, valamint Cortana-asszisztenssel felvértezett szoftvert.
1
Bálint Szabó's profile photo
 
Ez így tetszik eddig! :)
 ·  Translate
Add a comment...
 
Nem minden arany, ami fénylik.
 ·  Translate
Néhány héttel ezelőtt a hackerek webes támadási módszereiről tartottam kétnapos előadást egy budapesti hivatalnak, ahol a jelenlévők a gyakorlatban is megismerkedhettek a gyakori hibákkal, azok kihasználásával és kiküszöbölésével. Igyekeztem olyan előadást összeállítani, amit a későbbiekben is felhasználhatok, szóval az intézményre vonatkozó példák mellett igyekeztem populárisabb célpontokat is prezentálni.
7
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
In their circles
66 people
Have them in circles
681 people
Zoltán Pongó's profile photo
Tárhely.biz's profile photo
jános molnár's profile photo
László Szabó's profile photo
MIklos Gurdon's profile photo
Milan Nedelykov's profile photo
Tibor Szalai's profile photo
Gábor Zsédely's profile photo
Csaba Váczi's profile photo
 
Tudjuk, hogy Ti is szeretnétek egy ilyet.
 ·  Translate
A technológia világában szinte minden héten felbukkan egy hihetetlenül jó ötlet, ami már csak a megvalósításhoz szükséges pénzre vár. Ezen a héten egy újabb startup, a Tangram Factory okos ugrálókötelét szeretnénk nektek bemutatni, ami szinte pillanatok alatt összegyűjtötte a gyártás beindításához szükséges 60 ezer dollárt.
2
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
Milyen könyvet olvastatok legutoljára? #PocketBook   #ebook  
 ·  Translate
Ha őszintén belegondolunk, az e-book olvasókat fejlesztő és forgalmazó cégeknek manapság egyáltalán nincs könnyű dolguk. Az emberek jelentős része nem szeret olvasni és inkább kiad 20-30 ezer forintot egy teljesen használhatatlan, androidos tabletre, hogy azon kísérje figyelemmel, mi történt a Facebook világában. A jelenség elkeserítő, de szerencsére a legújabb statisztikák nagyon pozitív változásokról számolnak be.
2
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
Az USA döntött, ez lett az eredménye.
 ·  Translate
Az elmúlt hetekben biztonsági kutatók egy olyan sebezhetőségre bukkantak a hálózati kommunikáció titkosításánál széleskörűen használt SSL/TLS protokollban, aminek segítségével a támadók a lehallgatások ellen védettnek hitt információcserét is lehallgathatják. Ez elsőre nem tűnik különösen érdekesnek, hallottunk már hasonló esetekről, de itt nem egy véletlen programozói bakinak tudhatjuk be a sérülékenységet, hanem szándékos tervezés egy negatív e...
5
2
József Makay's profile photoZoltán Horváth's profile photo
Add a comment...
A tegnapi napon bejelentett legújabb mobilfizetési szolgáltatás, a Samsung Pay új korszakot nyit a biztonságos mobilfizetés és az elektronikus kereskedelem területén, legalábbis amennyiben minden a koreaiak terve szerint alakul.
3
1
Richárd Kiss's profile photoJózsef Makay's profile photo
 
Értem a dolgot a lényeg annyi, hogy ezzel ott is lehet majd fizetni ahol csak mágneskártyás terminál van.Ezzel csak annyi a baj szerintem, hogy az ilyen helyeken elkérik a bankkártyád és vagy lehúzzák vagy bedugják a helyére ami közvetlen a kasszás közelébe van nem úgy mint a paypass-es pin pad.És nem biztos, hogy egy 200k-s telefont én egy kasszás kezébe oda adnék, hogy olvasd le annak ellenére, hogy én is egy boltban dolgozok.Akkor inkább előveszem a bankártyát nem tart semeddig.
 ·  Translate
Add a comment...
 
Pontosan egy évvel ezelőtt mutattuk be a SanDisk 128 GB-os microSD kártyáját, amivel sikeresen megdöntöttek minden addigi rekordot. A cég nem állt le a fejlesztésekkel, így most újabb mérföldkövet mutattak be a 200 GB-os microSD kártya személyében, amit bár elsősorban okostelefonokba szánnak, a legtöbb készülék jelenleg nem támogat ekkora kapacitást. Az aprócska kártyáért 400 dollárt, jelenlegi árfolyamon 110 ezer forintot kell kicsengetnünk.
3
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
Hogy mit várhatunk a technológiától a jövőben? Erre a bonyolult kérdésre próbál válaszolni a Microsoft legújabb, Future Vision néven közzétett videójában. A cég egy olyan világot mutat be ahol az információ áramlásának nincsenek korlátai, az interaktív hajlítható kijelzők és a hologram segítségével.
2
2
József Makay's profile photoGyörgy Andresz's profile photo
Add a comment...
Story
Tagline
Android, Google, Linux, Ubuntu, openSUSE, Windows, Apple, Hacker, Geek
Introduction
Magyarország egyik legnépszerűbb informatikai oldala rengeteg érdekes tartalommal.
Contact Information
Contact info
Email