Profile

Cover photo
Androbit technológiai és tudományos magazin
683 followers|33,093,578 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Melyiket választjátok?
 ·  Translate
A Pocketnow fogta a HTC legújabb készülékét, a One M9-et és összehasonlította a Apple eddigi legjobb okostelefonjával, az iPhone 6-tal. Jelentős különbségeket fedeztek fel, főleg kamera szempontjából.
4
1
Turza Tamás's profile photoJózsef Makay's profile photo
 
Hát leginkább Alcatel Idol 3. De mindennel együtt inkább HTC mint iPhone. Amúgy videózás közben megy már az autó fókusz az iPhone-on? Mert a korábbiakba nem volt, így ha pl. egy közelit videóztál, majd távolira álltál át akkor homályos lett a felvétel.
 ·  Translate
Add a comment...
 
Hogy ne csak a GNOME-felhasználók örüljenek.
 ·  Translate
A KDE asztali környezet fejlesztői bejelentették az 5.2-es verziószámmal ellátott kiadás második javítását. Új szolgáltatásokat ez a kiadás sem hoz, csupán az 5.2-es verzióban, az előző javítás kiadása óta felfedezett 159 hibát javítja.
3
1
Ludánszki Lajos's profile photoJózsef Makay's profile photo
 
A SUSE ba mikor fog bekerülni arról van hír? 
 ·  Translate
Add a comment...
 
Gondolkodós feladat: A majom lefelé kezdi hajtani a kereket, aminek hatására a fogaskerék-rendszer mozgásba lendül. A kérdés már csak az, melyik szám irányába fog kimozdulni a rendszer végén látható mutató? A pontosság kedvéért tételezzük fel, hogy a majom azonnal abbahagyja a forgatást, mihelyst a mutató eléri valamelyik számot. A megfejtéseket a hozzászólásokban várjuk.
3
1
Nándor Kiss's profile photoRichárd Kiss's profile photoJózsef Makay's profile photo
2 comments
 
2
Add a comment...
 
Az Apple elérhetővé tette mobil operációs rendszerének legfrissebb felhasználói előzetesét. Az Apple iOS 8.3 Beta 4 letöltéséhez és telepítéséhez csatlakoznunk kell az almás vállalat béta tesztelő programjához. A frissítést ezt követően a Beállítások ➝ Általános ➝ Szoftverfrissítés menüpontban érhetitek el. Az operációs rendszer viszont még tartalmazhat hibákat, így mindenki saját felelősségre használja. Az Apple az új iOS mellett az Xcode 6.3 fe...
2
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
Ti megkaptátok már az új Androidot?
 ·  Translate
Biztató jelek utalnak arra, hogy hamarosan az LG G2 is megkapja a rendszerfrissítést, amit tulajdonképpen az év elejére ígértek. Az LG indiai képviselete Twitter üzenetében írja le, hogy a második negyedévben, azaz még tavasszal kiadatásra kerül az új Android a készülékekre. Az LG G2 a G széria első sikeres tagja, ami még napjainkban is megállja helyét. A 2013-ban megjelent prémium kategóriás telefon 5,2 hüvelykes Full HD kijelzővel, Snapdragon 8...
4
Add a comment...
 
A Windows 10 lesz az első Windows az utóbbi időben, aminek telepítése után nem kell azonnal „normális” böngészőt letölteni.
 ·  Translate
Köztudott, hogy a Microsoft az Internet Explorer elkaszálása és egy új, a modern igényeknek sokkal megfelelőbb böngésző kifejlesztése mellett döntött. Az egyelőre Spartan kódnéven fejlesztett böngésző a Windows 10-ben fog debütálni, ugyanakkor eddig néhány képernyőképen kívül nem sok részletet tudhattunk meg róla, ugyanis a vállalat szándékosan kihagyta a Windows 10 minden (hivatalosan) kiadott technikai előzeteséből.
3
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
In their circles
66 people
Have them in circles
683 people
Csaba Sinka's profile photo
River Point Technology's profile photo
Zoltán Pongó's profile photo
Turza “TomiFiu” Tamás's profile photo
Perger Peti's profile photo
Beke Sándor's profile photo
Dani Stember's profile photo
Henriette Novak's profile photo
CreatioSoft's profile photo
 
 ·  Translate
Ahhoz kétség sem férhet, hogy a LibreOffice irodai csomag az egyik legnépszerűbb és legismertebb nyílt forráskódú szoftver, amit alacsony erőforrásigénye, ingyenessége és a Microsoft Office-szal való elfogadható kompatibilitása miatt rengeteg olyan helyen alkalmaznak, ahol fontos a költséghatékonyság.
3
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
Kiadásra került az egyik legnépszerűbb asztali környezet legújabb verziója. A GNOME 3.16-os verziószámmal ellátott kiadása egy jobban kidolgozott értesítési mechanizmust tartogat, az alapértelmezett alkalmazások szinte mindegyike egy-egy újabb újítással lett felszerelve, ezen felül egy némiképp módosított megjelenést is tapasztalhatunk. A GNOME 3.16 elérhető a hivatalos weboldalról.
2
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
4 szoftver, amit mindenképpen ki kell próbálnotok.
 ·  Translate
Milyen környezetben fejlesszem a szoftveremet? – hangzott el már rengeteg alkalommal a kérdés a legkülönfélébb fórumokon. A válasz persze sosem egyértelmű, hiszen nagyban függ a feladattól, a választott programnyelvtől, a projekt méretétől és a fejlesztők létszámától, valamint szokásaitól.
3
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
Belegondoltatok már abba, mennyi időt töltötök az interneten minden egyes nap? A hozzászólásokban várjuk internetezési szokásaitok részleteit – kezdve az eltöltött időtől, egészen a látogatott weboldalakig és használt szolgáltatásokig. Bízunk benne, hogy nem éritek el az Androbit szerkesztőségének 14-15 órás átlagát, mert az már tényleg egészségtelen.
1
1
Molnár Péter's profile photoIstván Szevasz's profile photoAndrás Pelach's profile photoJózsef Makay's profile photo
3 comments
 
24-alvás :)
Add a comment...
 
Nagy változások várhatóak a Facebook háza táján.
 ·  Translate
Akinek van egy kis érzéke a közösségi pszichológiához, vagy éppen kellő mennyiségű pénzösszeg áll a rendelkezésére, az a Facebook segítségével tulajdonképpen bármilyen típusú ügyfelet pillanatok alatt elérhet üzlete vagy szolgáltatása számára. Ez igaz az Androbitre is, hiszen olvasóink jelentős része a facebookos jelenlétünknek köszönhetően talál rá a weboldalra.
1
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
Erre várunk évek óta.
 ·  Translate
Tegnap szivárgott ki az OPPO új kijelzőtechnológiája, ami vizuálisan teljesen eltünteti az oldalsó kávát, csupán mutatóban hagy néhány tizedmillimétert az üres tér és a kijelző között.
3
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
Story
Tagline
Android, Google, Linux, Ubuntu, openSUSE, Windows, Apple, Hacker, Geek
Introduction
Magyarország egyik legnépszerűbb informatikai oldala rengeteg érdekes tartalommal.
Contact Information
Contact info
Email