Profile

Cover photo
Androbit technológiai és tudományos magazin
683 followers|33,099,091 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Így válik a forradalmi hétköznapivá.
 ·  Translate
10 százalékkal kevesebb energiát igényel, mégis fényesebb és tovább tart a hagyományos LED-nél a Manchester University berkeiben fejlesztett, grafén felhasználásával készült világítótest. Hab a tortán a 20 dollár alá vizionált végfelhasználói ár, és a „nagyon hamarosan” kezdődő árusítás.
1
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
Mivel Magyarországon a magánszemélyek után egyre több cég kezd vállalati blogba, illetve a céges weboldalak is folyamatosan népszerűbbé válnak, szükségesnek éreztük bemutatni az egyik legnépszerűbb webes motorban, a WordPressben rejlő sérülékenységeket.
1
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
A kínai Xiaomi bemutatta az Mi In-Ear fülhallgató második generációját. Már az első generáció sem volt rossz, de a második kiadás a Red Dot dizájndíjat is megkapta, valamint a hangzáson is húztak egy keveset. A hihetetlenül alacsony árcédula ellenére a fülhallgató szálcsiszolt alumíniumborítást kapott.
7
3
Balázs Veres's profile photoIvàncsics “krumpleebogar” Nàndor's profile photo
Add a comment...
 
Várjátok már az ilyen játékokat?
 ·  Translate
A fentebb látható videót élőben renderelték az ingyenes Unreal Engine 4 motorral, méghozzá 30 fps-en. Azt kell mondjam, lenyűgöző. Három évvel ezelőtt ez még egy teljes értékű, sok renderórát belefeccölős animáció lett volna. Alig várom, hogy egy-két Assasin's Creed és Crysis típusú játék kijöjjön a platformon, illetve, hogy az ingyenességének köszönhetően a következő Kis Vuk adaptációnk már majdnem nézhető minőségűvé cseperedjen.
4
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
A Föld Órája kezdeményezésben résztvevők minden év márciusának utolsó szombatján, este fél 9-kor lekapcsolják a felesleges világítást, ezzel hívva fel a figyelmet a környezetszennyezés és a túlfogyasztás okozta problémákra. Ez idén 2015. március 28-ra, tehát mára esik, így aki csatlakozni kíván, ma este kapcsolja le a felesleges világítást otthonában. Ezt viszont nemcsak egy órára, hanem egész év minden napjára javasoljuk – csak ott fogyasszunk e...
5
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
Az iPhone 6 kamerája nagyon jó, de semmit sem ér ügyetlen kezekben.
 ·  Translate
Az Apple gondolt egyet, és gyönyörű fotókkal ragasztotta körbe San Franciscót. Mindegyik alá odaírták, hogy milyen eszközzel készült: Shot on iPhone 6! Egy lelkiismeretes trollcsapat úgy döntött, kicsit árnyalja a reklám üzenetét, és a plakátok mellé ragasztottak további, szintén Apple iPhone okostelefonnal készült képeket. A kontraszt komikus és a tanulságot is leszűrném: a jó fotóhoz jó fotós kell! További képeket a Megnyitásra kattintva láthat...
3
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
Milyen asztali operációs rendszert használtok a mindennapokban és mennyire ajánlanátok az adott rendszert kezdők számára?
 ·  Translate
A Canonical kiadta az Ubuntu 15.04 utolsó bétáját, ami azt jelenti, hogy a merészebbek már frissíthetnek a világ egyik legnépszerűbb (Linux-alapú) operációs rendszerének legújabb verziójára. Az új kiadásban a Linux 3.19 dolgozik, és olyan fejlesztések kaptak helyet, mint a továbbfejlesztett Unity felület, a LibreOffice 4.4 irodai csomag vagy az Ubuntu Make fejlesztői eszközkészlet.
5
1
István Dalmadi's profile photoJózsef Makay's profile photo
 
Szerintem bármely ubuntu alapokon nyugvó disztró jó lehet otthoni használatra kezdőknek. 
 ·  Translate
Add a comment...
Have them in circles
683 people
Lenovo UK & Ireland's profile photo
István Attila Király's profile photo
Gábor Epresi's profile photo
SUSE's profile photo
István Kelemen's profile photo
Olivér Menyhárt's profile photo
Nguyen Dang's profile photo
Moulay Abdellah Bouskraoui's profile photo
József Ágoston's profile photo
1
István Nagy's profile photo
 
+Androbit technológiai és tudományos magazin Köszi! :) Az a baj hogy mindenütt ez a mobil jön szembe és vennem kell egyet úgy tűnik :D Egyébként a vanilla droid felületre váltás megmaradt ebben is? Arról is tudnátok videót feltenni? :)
 ·  Translate
Add a comment...
 
Sajnos „B” kategóriás jogosítvány nem lesz elég hozzá.
 ·  Translate
Ugye mindenkinek megvannak a Vissza a jövőbe című filmtrilógia második részének repülő autói? Nos, egy szlovák cég szerint hamarosan valósággá válhatnak.
2
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
Nem éppen aktuális, de ha Zsombor erről akart írni, nincs senki, aki megakadályozhatja ebben. :)
 ·  Translate
Bár már egyáltalán nem beszélhetünk új fejlesztésről, úgy gondoltuk, mégis csak írunk a Chromecastről néhány sort, ha már rendelkezünk egy példánnyal. A Chromecast egy praktikus és olcsó eszköz, ami egy szempillantás alatt okostévét varázsol a hagyományos tévénkből. De hogyan működik ez a valóságban?
1
Add a comment...
 
Megmutatjuk, hogyan állíthatod be. #Ubuntu1504  
 ·  Translate
Jómagam sosem értettem az Apple OS X felső panelre száműzött menüsávjainak logikáját. Minden ésszerűséggel szembe megy és semmilyen gyakorlati haszna nincs, hogy egy ablakelemet csak úgy kiszakítsunk az ablakból és elhelyezzük a képernyő egy másik területén. Az Apple szerencséjére túl sok rosszat nem lehet mondani az OS X operációs rendszerre, de ez egy olyan negatívum, ami nagyon szúrja a szememet.
3
1
József Makay's profile photo
Add a comment...
 
Az Android-felhasználók a „legnépszerűbb” célpontok.
 ·  Translate
Az IDC kutatóintézet szerint az Android mobil operációs rendszer piaci részesedése jelenleg megközelíti a 80 százalékot, ami azt jelenti, hogy átlagosan ötből négy ember a Google megoldását használja okostelefonján. Tippeljünk, hogy a támadók melyik operációs rendszer felhasználóit támadják leginkább!
7
2
József Makay's profile photoBirkás István's profile photo
Add a comment...
Story
Tagline
Android, Google, Linux, Ubuntu, openSUSE, Windows, Apple, Hacker, Geek
Introduction
Magyarország egyik legnépszerűbb informatikai oldala rengeteg érdekes tartalommal.
Contact Information
Contact info
Email