Profile

Cover photo
Andrej Ivanovski
Lives in Buenos Aires, Argentina
36 followers|128,159 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
 
Hello, Bulgaria!
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
C++ структура повторување 1
Писмена проверка од структурата повторување од програмскиот јазик C++. За сите ученици од прва година кои го изучуваат програмскиот јазик C++, ова е подготовка за тестирањето по информатика. За да го проверите вашето знаење кликнете овде.  Потоа напишете го...
 ·  Translate
За сите ученици од прва година кои го изучуваат програмскиот јазик C++, ова е подготовка за тестирањето по информатика. За да го проверите вашето знаење кликнете овде. Потоа напишете го вашето име и за Passcode ставете 12345. Вашите резултати можете да ги напишете во коментар.
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
Фарел Вилијамс со песна за Мерлин Монро
Инспириран од симболот за убавина Мерлин Монро, Фарел Вилијамс којшто ги ги разруши сите рекорди со „Happy“ и „Get Lucky“, созаде нова песна која го носи името на незаборавната Мерлин. Преслушајте го.
 ·  Translate
Инспириран од симболот за убавина Мерлин Монро, Фарел Вилијамс којшто ги ги разруши сите рекорди со „Happy“ и „Get Lucky“, созаде нова песна која го носи името на незаборавната Мерлин. Преслушајте го. Tags: Muzika, Novosti, Predlozi, Zabava. Автор: Andrej Ivanovski ...
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
КРАЈ НА КОНКУРСОТ „КАЖИ НЕШТО“
После двомесечната дружба, дојдовме до крајот на конкурсот „Кажи Нешто“. Поминаа речиси 2 месеца кога го започнавме блогот „Онлајн живот“ на којшто објавувавме на темата живот онлајн . Сега, нашиот блог брои речиси 10.000 посети и стотина статии. Овие два м...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
ТЕСТ 2: C++ структура разгранување
Кога имаме логички услов, во програмскиот јазик С++, се јавува структурата разгранување. Таа може да биде во две или во повеќе насоки.  Сите кои имаат некакво познавање од структурата разгранување, можат да ги проверат своите знаења  овде , на тој начин што...
 ·  Translate
Кога имаме логички услов, во програмскиот јазик С++, се јавува структурата разгранување. Таа може да биде во две или во повеќе насоки. Сите кои имаат некакво познавање од структурата разгранување, можат да ги проверат своите знаења овде, на тој начин што го пишуваат своето име и пишуваат 12345 ...
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
**
Кога имаме логички услов, во програмскиот јазик С++, се јавува структурата разгранување. Таа може да биде во две или во повеќе насоки.  Сите кои имаат некакво познавање од структурата разгранување, можат да ги проверат своите знаења овде , на тој начин што ...
 ·  Translate
Кога имаме логички услов, во програмскиот јазик С++, се јавува структурата разгранување. Таа може да биде во две или во повеќе насоки. Сите кои имаат некакво познавање од структурата разгранување, можат да ги проверат своите знаења овде, на тој начин што го пишуваат своето име и пишуваат 12345 ...
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
ТЕСТ 5: C++ структура повторување 2
Втор тест од структурата разгранување од С++. За да го решите вториот пробен тест од струткурата повторување, кој ќе ви помогне да го проширите и воедно проверите вашето знаење, кликнете овде. За да ги решите останатите тестови од С++, кликнете овде.
 ·  Translate
Втор тест од структурата разгранување од С++. За да го решите вториот пробен тест од струткурата повторување, кој ќе ви помогне да го проширите и воедно проверите вашето знаење, кликнете овде. За да ги решите останатите тестови од С++, кликнете овде. Tags: Informatika, Testovi, Testovi online ...
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
ОБЈАВЕНИ ПРАШАЊАТА ЗА ЕКСТЕРНОТО ТЕСТИРАЊЕ
Долгоочекуваните прашања за екстерното тестирање се објавени. Засега се објавени прашањата, но не и списокот со предмети за полагање. За да ги прегледате прашањата кликнете овде. ИЗВЕСТУВАЊЕ: Засега е презафатен серверот и ќе имате проблеми со отварањето на...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
На кои места луѓето најмногу се „чекираат“
Една од опциите кои ги нуди фејсбук е да се стави локација во која сме во моментот, а покрај тоа да означиме пријател и да кажеме како се чуствуваме. Таа опција уште е позната како „чек-ин“ или на наше кажано „чекирање“. Ние ќе ви ги издвоиме најчекираните ...
 ·  Translate
Една од опциите кои ги нуди фејсбук е да се стави локација во која сме во моментот, а покрај тоа да означиме пријател и да кажеме како се чуствуваме. Таа опција уште е позната како „чек-ин“ или на наше кажано „чекирање“. Ние ќе ви ги издвоиме најчекираните места, а останатото можете да го ...
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
ПРЕДЛОГ ФИЛМ: Vampire Academy
За оние кои не се наситија од легендите за вампирите, овој филм е вистински избор. Во едно училиште, надвор од цивилизацијата, тајно се оддржуваат часови на полу луѓе-полу вампири. Но има различни вампири, некои живеат во мирен сооднос со луѓето, додека дру...
 ·  Translate
За оние кои не се наситија од легендите за вампирите, овој филм е вистински избор. Во едно училиште, надвор од цивилизацијата, тајно се оддржуваат часови на полу луѓе-полу вампири. Но има различни вампири, некои живеат во мирен сооднос со луѓето, додека другите пијат човечка крв.
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
НАЈСТАРА ОПТИЧКА ИЛУЗИЈА: Дознајте каква личност сте
Ова е најстара оптичка илузија според која можете да дознаете каква личност сте. На цртежот се нацртани истовремено и старица и млада девојка, но не можете да ги видите и двете. Според онаа која прва ќе ја здогледате можете да заклучите во која група на лич...
 ·  Translate
Ова е најстара оптичка илузија според која можете да дознаете каква личност сте. На цртежот се нацртани истовремено и старица и млада девојка, но не можете да ги видите и двете. Според онаа која прва ќе ја здогледате можете да заклучите во која група на личности спаѓате.
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
20 години од смртта на Курт Кобејн
Некои бендови прават музика, а други ја дефинираат музиката. Тоа е случај со Нирвана, и главниот вокал Курт Кобејн. Иако поминаа 20 години од немилиот настан - самоубиството на Курт Кобејн, нивната музика останува вечно. На 5 април 1994 година, Курт Кобејн ...
 ·  Translate
На 5 април 1994 година, Курт Кобејн се самоуби, оставајќи писмо за збогување. Во писмото ја споменува неговата ќерка како најубавото нешто што му се случило во животот. Опишува како ја гледа неа, и се препознава себеси, личност полна со ентузијазам и доверба во светот. Наведува дека сака таа да ...
1
Add a comment...
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Buenos Aires, Argentina
Links
Basic Information
Gender
Male