Profile cover photo
Profile photo
Andreas Peter Høgfeldt Andersen
887 followers
887 followers
About
Andreas Peter's posts

Post has shared content
En anmeldelse af de de webhoteller jeg bruger allermest. Lidt om hvad jeg kigger efter når jeg skal have et nyt webhotel og hvad der betyder noget for mig.

Hvad betyder noget for dig hvis du kigger efter webhoteller til din hjemmeside?

#webhotel #webhosting

Post has attachment
Let's Encrypt der giver mulighed for gratis SSL certifkater, begynder nu så småt at vinde frem på de danske webhoteller. Dejlig nyhed at nu også Unoeuro understøtter Let's encrypt certifikater. 

#letsencrypt

Post has attachment
Jeg har haft den fornøjelse af bidrage med en artikel til nyeste nummer af Illustreret Videnskab. En artikel der forklarer hvordan det med ny robotteknologi nu er muligt at operere inde i hjernen på steder, hvor man ikke kunne komme til før.

Robotteknologi er virkelig genialt når vi taler om hjernekirurgi. Den gør det muligt at kunne nå steder i hjernen, med mindst risiko for komplikationer pga. operationen.

Tjek selv nyeste nummer (6) af Illustreret Videnskab, hvis du vil læse om et eksempel på nyeste robotkirurgi.

#robotteknologi #robotkirurgi #medicin #videndk
Photo

Post has attachment
Så understøtter Instagram endelig at man kan skifte mellem forskellige Instagramprofiler direkte fra app'en. Man tilføjer bare en ekstra profil under indstillingerne og kan så skifte mellem dem ved at trykke på profilnavnet på ens profilside. Det minder altså lidt om kontoskift i Twitter nu. Det har været længe ventet :-)

Post has attachment
Frygt for HPV-vaccinen vil koste liv. Man regner med at vaccinen kan spare 60 dødsfald og 3500 operationer, hvis tilslutningen er over 85%.

Desværre har frygten, der er spredt om vaccinen, medført at man regner med at kun 65% vil tilslutte sig vaccinen. Denne frygt vil koste 14 dødsfald og 840 flere operationer.

#HPV #HPVvaccine #Knækcancer


Post has shared content
Embed af WordPress indlæg er en spændende nyhed. Kan måske være med til at øge interaktionen mellem forskellige bloggere, hvor man så kan kommentere på andre indlæg i et nyt indlæg. 

Interaktion mellem bloggere har jo længe været en feature der har været indbygget ved Blogger.com, Wordpress.com og andre blogging netværk. Med den nye feature vil bloggere lettere kunne det med Wordpress de selv hoster.

Post has attachment
En komplet guide til hvordan du får et webhotel hos +Meebox og installerer WordPress på det. 

Kan være god til folk der gerne vil have en hjemmeside eller blog, men som synes det kan være en smule teknisk at skulle sætte sig ind i hvordan et webhotel virker. Med denne guide får du installeret WordPress på dit nye webhotel og er så klar til at komme igang. 

Post has shared content
Ofte hører man at folk er i tvivl om hvorvidt deres hjemmeside er indexeret af Google. Her får du en guide til hvordan du kan tjekke det, samt nogle tips til hvordan man får sin hjemmeside hurtig indexeret. 

Post has attachment
Det er simpelthen så flot at SDU formår at skabe forskning, der kan give et gennembrud i behandlingen af diabetes. 

Det er derfor det er så vigtig at prioritere uddannelse og forskning!

Post has shared content
Jeg blev træt af at Stofa ikke ville adskille mit bredbånd og kabel TV. Jeg var tvungen til at betale for kabel TV, fordi jeg havde brug for bredbånd og ikke havde telefonstik i hjemmet. Men så fandt jeg denne løsning, så jeg ikke længere er tvunget til at betale for et produkt jeg ikke bruger. 
Wait while more posts are being loaded