Shared publicly  - 
 
Podcast om MySpace med SEO-guruen +Emil Blücher  , affiliate-ninjaen +Halfdan Timm  og MySpace eksperten +Kristoffer Føns 

Halfdan løfter sløret for hvor meget han tjener på affiliate per måned, og hvorfor han hedder affiliate-ninja og ikke affiliate-bæver, og hvorfor MySpace ender med at blive det eneste website vi bruger. 

Emil Blucher fortæller om en case, hvor han har hjulpet en stor kunde med MSO (MySpaceOptimization), MusicRank og "The Return of Meta Keywords".

Ydermere kommer +Kristoffer Føns med 3 meget konkrete råd.

Lyt til podcastet her: http://linde-media.dk/wp-content/uploads/2012/12/Podcast.mp3
55
12
Andreas Linde's profile photoGita Street's profile photoLasse Larsen's profile photoAnton S. Thomsen's profile photo
33 comments
 
Myspace er for vildt, men jeg oplever faktisk endnu bedre resultater på Arto.
Translate
 
Har du nogle statistikker som du vil dele med os?
Translate
 
Sidste måned lavede jeg i hvert fald over 150K via Arto-affiliate for hestebladet Wendy. Interessen for heste er også stigende sidst på året :)
Translate
 
Tusind tak. Vi regner med at blive større end +Ib Potter (PotterCut) og +The Industrious Geeks - Ikke fordi vi kommer til at lave mange podcast, men fordi der er så mange gode og konkrete råd i vores podcast. Som Kristoffer, MySpace eksperten sagde i podcastet, så skal man huske at lave godt indhold og at man kun har venner, ikke kunder. Det er hvad jeg kalder konkrete råd! 
Translate
 
Sådan, så er I alle added! Jeg har altid godt kunne lide ninjaer, så here goes ;)
Translate
Translate
 
Drenge, Guruer, Ninjaer og Eksperter, I har for meget tid hvis I bruger Google+. Hold Jer til MySpace, det virker :-)
Translate
 
Jeg må indrømme jeg ikke er helt med her. Hele den podcast er lavet for sjovt ikke?

 
Translate
 
Hej Sebastian. Jeg er meget ked af, vi ikke har kommunikeret klart nok i vores podcast, og du derfor har fået den tanke, at podcastet skulle være lavet i sjov. Dette er dog på ingen måde tilfældet. +Kristoffer Føns kan bestemt sit kram (blandt andet grundet hans 17-årige erfaring), hvilket også tydeligt fremgår af referencerne på myspace-ekspert.dk. Er der enkeltelementer som du ønsker uddybet, må du endelig sige til. Så vil vi med glæde besvare dine spørgsmål. Vil du have løbende råd fra Kristoffer, vil jeg forslå at du følger ham på facebook: http://www.facebook.com/MyspaceEksperten
Translate
 
Ikke mere julefrokost til de herrer der... ;)
Translate
 
Glæder mig til at høre jeres podcast. Lad mig vide om jeg kan hjælpe med noget. ITunes, stats eller tekniske udfordringer. Og by All means: giv PotterCut baghjul ;)
Translate
 
Har de herrer nogen meninger omkring Geocities? Er det et forum vi ekøbmænd og affilihaters bør optimere imod?
Translate
 
1.9 mio danskere der bruger myspace aktivt hver dag? Det vil jeg gerne se dokumentation for :)
Translate
 
Det er vist svært at kalde det dokumentation, når det er en enkel graf som Justin Timberlake eftersigende har sendt afsted :)! Hvis 2 mio. danskere skulle bruge myspace så er det næsten ligeså stort som facebook. Underligt hvis man ikke skulle have hørt om sådan en enorm trend. +Halfdan Timm Hvad er det helt konkret du har tjent 120k på fra den ene måned til den anden? Det virker ufatteligt vildt, så det ville være meget nice med et tænkt eksempel andet det bare er nu man skal gå amok på myspace. 

Og hvordan kan man have 17 års erfaring på myspace når myspace er fra 2003?

Der er lige nogle ting, jeg vil have lov at være lidt småskeptisk over :)
Translate
Translate
 
Adds to the point^^^! For os interesserede må I meget gerne uddybe det i podcasten.. 
Translate
 
Tror måske lige jeg skal ryste tømmermændene af mig, inden det går op for mig, I bare troller :-))) Go' morgen 
Translate
 
Jeg er meget skuffet over at i prisdumper myspace profil oprettelser. Normalprisen er jo Kr. 4.800 + moms.
Med en konvertering på over 80% - ja her underdriver i faktisk lidt, så bør vi stå sammen i SEO verden og holde priserne på et fornuftigt niveau.

Jeg har netop kontaktet stripper Mik fra Amino og han synes også at i skal holde prisen - har i øvrigt sendt jer alle sammen en masse SEO råd fra ham.
Translate
 
Sjov podcast. Kan høre jeg ikke er den eneste galning i verden :-) Er lidt overrasket over at +Emil Blücher ikke huskede at fortælle at meta keywords også nu kaldes Poor Snippets indenfor Søgemaskineminimering. 
Translate
 
Var det nu klogt at gå offentligt ud med det her? Vi andre, der har udnyttet disse muligheder på det seneste, får jo massiv konkurrence nu. Jeg har tjent mere på Myspace i de sidste tre måneder, end jeg gjorde hele sidste år!
Translate
Translate
 
Svar til Andreas Linde:

Syyyygt! Det må jeg sige..! Det er mange likes, på meget kort tid =D
Translate
 
...Men hvorfor er den ene mand ikke blevet tagget??
Translate
 
@anton Det sad jeg også og lurede over, og fandt ud af at det er +Andreas Linde der er gået undercover lige ved siden af badehåndklæderne :-)
Translate
 
+Gita Street OK jeg skifter ofte frisure/skæg, men du kunne da forhåbentlig kende mig ;)?
Translate
 
+Andreas Linde Jeg kunne sagtens se det var dig. Er bare blevet gammel og senil og sad og stirrede mig blind på tre tags vs fire ansigter :-)
Translate
Translate
 
bruger folk rent faktisk myspace?
Translate
Translate
Add a comment...