+Erik Andersson var så vänlig att sätta igång #presenteradig så lovade jag honom igår att lägga in alla i en cirkel som följt uppmaningen och gjort en presentation. Så här är cirkeln som blev resultatet. Du som mot all förmodan inte finns med, har troligtvis inte använt hashtaggen #presenteradig . Har du det och inte kommit med så meddela mig så lägger jag till dig och skickar ut cirkeln igen under dagen.
Translate
107
In this Circle:
Add people
14
Eva Hausmann's profile photoIda Alander's profile photoGunilla Larsdotter's profile photoAnders “Spindelweb” Stolt's profile photo
17 comments
Translate
Translate
Translate
Translate
Translate
 
Ehh för sent, eller? Jag lägger in nya i nån megacirkel och uppgraderar favoriter till intressecirklar sen, så bring it on! Jag fick tänka om ang cirklar. Igen. :-P
Translate
Translate
 
+Eva Hausmann Den här tråden handlar om de som skrivit en presentation och använt taggen #presenteradig . Vad man själv gör med cirkeln är upp till vara och en. Blir lite rörigt att blanda in en cirkel till. Så de som skrivit en presentation och använt taggen, men inte finns med på listan här ovan vill jag skriver här.
Translate
 
Jepp, det var jag som blandade ihop det. So sorry, jag tar bort mina inlägg om det går.
Translate
 
+Anders Stolt Du var i en konstig cirkel, kanske det som spökade :-P
Alltså inte där jag trodde du fanns ... Sorry!
Ändrat-ser du Nu?
Translate
 
Jag har också lagt till en presenteradig, men jag verkar inte komma upp på sök, för att den inte är offentlig?
Translate
Translate
 
Det enda jag kan se som skiljer alla andra åt är att du har fyra taggar på posten. Frågan är om det kan spela någon roll, men då jag inte ser någon annan skillnad så kanske det ligger något i det. Jag har gått igenom alla presentera dig-taggar då jag gjorde cirkeln.
Translate
Translate
Add a comment...