Shared publicly  - 
 
Så er den nye infografik om valg af elcykel live på kundens site!

http://www.cph-ebike.dk/guide/elcykelgrafik/

Hvis du vil vide endnu mere om elcykler, så se et par af produktvideoerne, som Jesper fra Copenhagen Ebike Center har lavet:

Kalkhoff Image BX27
Gazelle Orange Excellent XT

Og kig også forbi +Mads Phikamphon s website, hvor han har været venlig at teste og anmelde et par af cyklerne:

http://www.genvejen.dk/gang-i-pedalerne-sadan-er-det-at-kore-pa-elcykel-anmeldelse-af-kalkhoff-impulse-8c-hs/
http://www.genvejen.dk/gang-i-pedalerne-ii-to-uger-pa-elektrisk-mountainbike-anmeldelse-af-univega-ht-e-50/

Jeg har den udsøgte fornøjelse at samarbejde med +Henrik Holm Nielsen på dette projekt.

Hvad synes du om elcykler?
Translate
1
Halfdan Timm's profile photoAnders Saugstrup's profile photoMorten Vadskær's profile photo
7 comments
 
Lækker og (meget) oplysende grafik - et godt stykke arbejde! Også en god detalje, at farverne passer til siden.

Husk eventuelt lige at lave en embed-boks under grafikken, så det bliver endnu nemmere for folk at dele den. "Du må gerne bruge grafikken hvis du linker" opfordrer ikke helt så meget til deling som en reel embed-boks.

Måske man kunne køre lidt presse på at elcykler nu også fungerer om vinteren og er et godt alternativ til bilen selv i kulden? :-)
Translate
 
+Morten Vadskær Tak! Og ja, teknisk set hedder det helt sikkert ikke en infografik, men i praksis er det det bedste ord for sådan en størrelse på dansk, synes jeg. Og så vælger jeg det ord.
HTML og CSS version er en mulighed, men den er bestemt ikke uproblematisk - hverken i forhold til folks ældgamle browsere eller i forhold til let deling og impementering på andres websites. Eller i forhold til DC i samme forbindelse.
 
+Halfdan Timm Jeg er ikke den store fan af embed-bokse til den slags. Specielt ikke den slags der også indeholder et link, hvis du forstår hvad jeg mener? :)
Translate
 
Ahr, +Anders Saugstrup. Det er kun jer grækere, der kører de gamle browsere. Hvornår var du sidst i Google Analytics ;-)
Det var bare et input. Når den er så simpel som denne der, så ville jeg klart lave den i HTML.
Translate
 
:-) Du tror ikke det ville give problemer i forhold til let deling/udgivelse på andre sites, i forums osv? Og heller ikke problemer i forhold til duplicate content, hvis nogen udgav den og glemte at linke tilbage til kilden eller linkede til forsiden i stedet for til undersiden med grafikken, +Morten Vadskær ?
Translate
 
Jo - den er problematisk i forhold til deling, men man kan jo lave en "Vil du have denne her på din blog, så brug dette billede". DC ville jeg ikke være så pokkers nervøs for, da I forhåbentligt høster alle links ;-)
Translate
Add a comment...