Shared publicly  - 
 
Det der med mobile apps vs. web - er det ikke ligesom med WAP-sider vs. web? Bortset fra at en tåbelig ting uheldigvis blev populær i tilfældet med apps?

Jeg mener: Vender det hele ikke snart tilbage til web?
Translate
1
Tim Pedersen's profile photoLars Daniel Rasmussen's profile photoEmil Wibe Lolk's profile photoKristian Langborg-Hansen's profile photo
15 comments
 
Nok ikke alt. Men jeg fornemmer helt klart at der er mange der ser lyset i én responsiv løsning i stedet for at kaste store summer ud til både iOS- og Androidudviklere (og muligvis også Windows Phone på sigt?). Så hvis vi udelukkende taler om appificerede versioner af almindelige websites, så jo.. der kommer apps nok til mere eller mindre helt at dø på et tidspunkt. Hvis du taler sådan helt generelt, alle apps over én kam, så nej.
Translate
Translate
 
Synes stadig der mangler en del, før "Web apps" kommer op på niveau med native apps i forhold til performance, "lækkerhed" osv.
Translate
 
Med mindre løsningen i høj grad er afhængig af telefonens indbyggede features (kamera, gps, kontakter, etc), så har native apps i mine øjne ingen berettigelse.

Et godt responsivt webdesign er ofte alt hvad du behøver.
Translate
 
Facebook fortrød faktisk at de havde lavet en app baseret på HTML 5, da den ikke gav en god og flydende nok oplevelse. De har siden lavet en ren app. Jeg vil mene, at det handler om funktionalitet, krav og budget, når man skal vælge en løsning.
Translate
 
Som +Benjamin Ravn siger, så synes jeg heller ikke at man kan få en lige så flydende og velfungerende løsning med et responsivt design, som man kan med en web app.
Et eksempel på iOS kan være newegg.com - de har et fint og velfungerende mobilsite - men jeg vil langt hellere bruge deres App, da den bare er meget mere lækker at sidde med, kører mere flydende og generelt er integreret i systemet så den udnytter hardwaren optimalt.
Facebook-eksemplet var også ret godt.

Det kræver dog at App'en er lavet ordentligt. For eksempel, så bruger jeg altid Amino's mobilsite i stedet for deres app, da app'en ikke fungerer nær så godt som sitet. Det er dog også det eneste eksempel jeg har, hvor en native app ikke fungerer bedre end et mobilsite.
Translate
 
+Benjamin Ravn og +Lars Rasmussen. Jeg er ikke uenig med jer, hvis vi snakker virksomheder i den størrelse og med store budgetter.

For en mindre eller mellemstor dansk virksomhed, så kan den ekstra brugervenlighed i en native app dog ret sjældent forsvares udfra et rent økonomisk perspektiv (med mindre app'en er afhængig af gps, kamera eller lignende, som en webløsning langt sværere kan integrere med).
Translate
 
Helt sikkert, +Troels Kjems - der er ingen grund til at lave en native app, hvis man ikke gør det ordentligt. Men tror nu sagtens at man kan lave en lækker app uden at være en stor virksomhed som Facebook eller Newegg o.lign. - det handler jo primært om ens målgruppe og hvad ens side skal bruges til. Der vil jo være mange sider, hvor det ikke giver mening at skulle udvikle en app.
Translate
Translate
 
+Troels Kjems - det er også årsagen til at jeg nævnte ordet budget. Man bør helt sikkert starte med et mobilt website, som senere kan bruges som app. Derefter kan man så vurdere, om der er behov for native apps. Men snakken er irrelevant, hvis man skal bruge funktioner, som ikke er tilgængelig fra web. 
Translate
 
Ja jeg tror også at appes på en eller anden måder kommer til at ændre sig, det givet ingen mening at lave apps til x antal platforme hvis man kan lave et site til alle platforme, nu kommer der også et nyt OS fra Samsung atter en app.
Translate
 
Når APIer til mobile enheders funktioner bliver lavet, så er der vel ingen grund til ikke at lave webapps? 
Translate
 
+Emil Wibe Rasmussen det kører jo igennem browsere, så det kræver at browsernes HTML-standarder udvides. Og vi ved jo allerede nu hvordan det går med ensretning af browsere ;) måske det kommer engang om nogle år
Translate
Translate
 
+Benjamin Ravn : facebooks HTML-app var dårligt kodet. Havde de lavet lige så dårlig kode i den native udgave. Ville den også have fejlet.

+Anders Saugstrup : jeg tror ikke, at sammenligningen til WAP/HTML holder. Begge var lavet til online oplevelser, hvor apps i højere grad er lavet til offline og lokal data, som er nye områder for HTML.
Translate
Add a comment...