Shared publicly  - 
 
Jeg har ladet mig lokke til at deltage i den nye runde Affiliate DM af +Halfdan Timm og jeg deltager via at spille ud med en Joker af en anden verden: +Lars Rasmussen ! :-)
Tror du vi har en chance?
Translate
14
1
Brian Hvarregaard's profile photoNiclas Grünberger's profile photoAnders Saugstrup's profile photoRune Gjersvik's profile photo
16 comments
 
I er i min top 3 :-)

Men hvorfor er det flotte design ikke oppe endnu?
Translate
 
+Alexander Larsen Tak for tilliden. Jeg er selv meget i tvivl - kan godt være at der skal gå et år mere inden der rigtigt kommer penge i LED. 

Designet skulle lige laves inden vi kunne sætte kodningen i gang :-)
 
Jeg synes jeres site er rigtig godt skruet sammen, og jeg tror i har en rigtig god chance for at vinde. Men jeg har sat +Erik Hamre til at vinde i min top3 på +Halfdan Timm 's blogindlæg.

Held og lykke med projektet og stor ros af design og layout på sitet :)
 
Den er også svær! Det er begrænset hvor mange der vil slippe så mange penge for en pære.

Men tror stadig i kan skabe mange mange konverteringer, og med de høje priser giver en konvertering vel godt! :-) 
Translate
 
Ja, det bliver sjovt, at følge Affiliate DM 2012. At se hvor lang tid det tager før, der er fundet en vinder, men også at se, hvor højt oppe på "ranglisten" de nicher med høj konkurrence kommer. Spændende, spændende. Ville ønske jeg havde modet til, at deltage :-)
Translate
 
haha .... inden jeg får fundet ud af, hvilken niche det skal være, får sat det op osv. så har I allesammen rundet de 50.000 kr. Ved ikke om det er langsommelighed eller bare en nybegynders grundighed :-)
 
+Anders Saugstrup hvordan kan det være at de affiliate shops man ser, inklusiv de screenshot du har lavet altid har en produktside, hvor man skal "købe" produktet. Er det ikke bedre ikke at have den, så når man klikker på "mere info", så blot linke ud af affiliate-shoppen til selve shoppen. Handler det ikke "kun" om at få plantet en tracking cookie? Er det ikke overflødigt med et ekstra "klik" og en ekstra side, hvor man kan risikere at tabe kunden?
 
+Brian Hvarregaard Jeg er ikke 100% sikker på at designet afspejler hvordan +Lars Rasmussen ender med at lave lige den del.

Det som vi gerne vil er dels at have en super side for folk der søger info om LED pærer. Og dels skal siden hjælpe dem, der er helt afklarede og ved hvilken pære de vil købe. 
Hvis en kunde står i Silvan og har besluttet sig for at købe 8 12W Philips Master LED pærer, så tager han lige sin iphone op af lommen og googler '12W Philips Master'

Vi vil gerne ligge nummer 1 på dén søgning også og præsentere kunden for en prissammenligning, så han kan finde den bedste pris på markedet for præcis den pære.

Måske koster pæren 400 hos Silvan men kun 300 hos Amazon i England.
Translate
 
Er der andet formål, end at kunne lave optimering på produktbeskrivelsen, ved at have en produktside? Her tænker jeg helt generelt. Priser osv. står stadig på produktlisten, og formålet med en affiliate shop er vel at plante en cookie? 
Translate
 
+Brian Hvarregaard Der er mange formål med produktsiden - inkl. dem du næver plus at læserne kan få detaljer om produktet, se priser, se video, se andres kommentarer osv osv. Alt skal med på sådan en side, så ingen kan sige at de ikke fandt hvad de søgte.
Translate
 
Anders får vi en opdatering på hvordan det går, eller har du allerede lavet et indlæg jeg ikke har set? :)
Translate
Translate
Add a comment...