Shared publicly  - 
 
Hans Kjer og jeg har sikret os at +Halfdan Timm fremover hører 100% efter i timerne på Juridisk Institut i Aarhus!

Halfdan skal bygge danmarks bedste hjemmeside om advokater og jura. Basen er et site, www.juf.dk, som Hans og jeg har arbejdet med i flere år, og som nu har brug for en ny ejer, som for alvor kan fordybe sig i stoffet.

Vi har været meget imponerede over Halfdans evner - både som onlineskribent, som social netværker og som adsense- og affiliate-mand. Han er den rette til at drive projektet helt til tops i årene fremad.

Og vi to gamle får lov at være hans faste rådgivere på sidelinien, hvilket heller ikke bliver så lidt fedt! :-)

Hold fast hvor jeg glæder mig til at følge den her proces og til at se resultaterne!
Der er ikke noget så godt som at gå efter en rigtig mastodontniche :-)
3
Rune Gjersvik's profile photoAnders Saugstrup's profile photoMorten Vadskær's profile photo
6 comments
 
Spændende... Jeg er også selv blevet fan af niche-sider. Min erfaring er at de lige skal modne 6-12 måneder og så giver de noget. Men hey en kalv skal jo også lige være nogle måneder gammel, inden man kan begynde at malke den
 
Ja og mastodontnichesider skal så lige modne 3-5 år ekstra :-)
 
Ja - du så jo selv et eksempel på en af mine nichesider, der skal modne nogle år, i går ;-)
 
Ja den gætter jeg også på skal bruge et år eller to med intensivt arbejde. Men belønningen er stor på den anden side, og der er ikke mange der har både mod og stamina nok til at slås med dig om pladsen. :-)
Translate
 
Nej - det er nok det, der skræmmer folk. Altså det med at der går 1-2 år før man kan høste. Til gengæld er det rigtigt sjovt, når man rammer side 1. Med http://www.flyttefirma-oversigt.dk ramte jeg side 1 efter 1-2 måneder på de vigtigste søgeord. Det var jeg fint tilfreds med
Translate
Add a comment...