Shared publicly  - 
 
Hvorfor er linkbuilding så dyrt?
Vi debatterer flere ting i tråden her:
http://www.amino.dk/forums/t/181163.aspx

Hvorfor skal linkbuilding være så dyrt, når det kan fås så billigt og ser ud til at virke? Risici. Garantier i forbindelse med linkbuilding osv.

Jeg deltager i tråden fordi jeg 100% kan sætte mig ind i +Carsten Kvist s tanke og spørgsmål. Det må være sindsygt svært eller helt umuligt at finde hoved og hale i hvad god linkbuilding og rimelige priser er for langt de fleste kunder.
6
Anders Saugstrup's profile photoLennart Øster's profile photoThomas Rosenstand's profile photoSøren Sprogø's profile photo
13 comments
 
Godt spørgsmål. +Knuth Becker ! 
Indlægget er ikke i en Plus-kategori, så måske har +Martin Thorborg bare sat det sådan op nu, at man skal være logget ind som almindelig amino-bruger for at se indlæg?
Translate
Translate
 
Ah, så forstår jeg bedre. Det var ikke let at se ud fra kategoriens navn; " Søgemaskineoptimering m.m." :-)
Translate
Translate
Translate
Translate
 
Der er for mange trolls og for mange, der ikke spørger for at høre sandheden, men spørger for at blive bekræftet i, at de har gjort det rigtige.
Translate
 
Ja, jeg ved godt at I er mange der oplever det sådan, men jeg synes nu ikke det er så slemt endda. Der er stadig masser af fornuftige mennesker som læser og skriver på Amino - og de der andre må man så bare tune ud. :)
 
+Anders Saugstrup Og der har du ret, Anders. Der er mane "passive" læsere på Amino. For mig bliver det bare en prioritering - skal jeg bruge tid på ørkesløse diskussioner for at forsvare, hvad der er faktuelt sandt over for en enkelt person der, eller skal jeg bruge min tid på www.e-universe.dk i stedet? :-)
 
+Lennart Øster engang i mellem kan jeg ikke tie stille på Amino, men mit engagement der er forsvindende lille i dag. Og jeg skal have skrevet en guide til at søgemaskineoptimere videoer til e-universe.dk en af de nærmeste dage i øvrigt.
Translate
 
Skriv tingene i en blog post på din blog istedet for, og så bare link til det fra Amino. Sparer en hulens masse tid, da man som regel skal svare på de samme spørgsmål igen og igen og igen :-)
Add a comment...