Shared publicly  - 
 
Er augmented reality briller klar til det store gennembrud og klar til at overtage smartphonens position?

Uh hvor jeg håber det! Jeg er SÅ træt af at sidde og glo på en skærm! Vil meget hellere slappe af i øjnene og bare sidde med et par briller på, når jeg arbejder. 

Man kan slappe af i øjnene fordi man med de her brilleprojektorer ikke skal fokusere på tæt på for at stille skarpt - men i stedet på langt fra. Så det er lige så afslappende for øjnene som at se en film fra midterste række i en stor biograf. 
Samme gælder i øvrigt mikroskoper - der skal man også slappe helt af i øjnene for at stille skarpt. 

Der findes faktisk allerede en løsning som jeg overvejer i stedet for mine skærme: SONY 3D Personal Viewer (HMD: HMZ-T1) | Review | MyKeyReviews

Og hvad med domænerne? Har vi nogen gode klar?
Ja og nej. Samlingen i den her kategori er jeg ikke helt tilfreds med, men lidt kan det da blive til :)

VideoContactLenses.com
3DHeadset.net
PersonalViewer.net
ARHeadsets.com
ARGoggles.com
AugmentedRealityGlasses.com
AugmentedRealitySoftware.com

http://www.businessinsider.com/the-end-of-the-smartphone-era-is-coming-2012-11
[via +Thorbjørn Andersen]
Translate
2
Anders Saugstrup's profile photoKim Bach's profile photoKasper Kammersgaard's profile photo
5 comments
 
Jeg synes det ville være fedt med augmented reality der kun er lyd-baseret, jeg tror brillerne vil være alt for irriterende, ser at 3D-lyd er med i specifikationerne, så jeg er glad
Translate
 
+Kim Bach Ja, jeg kender det godt - hvor jeg bevæger mig har jeg også svært ved at forestille mig at jeg gerne ville have et overlay på. 
Men ser du en video som den indlægget her: https://plus.google.com/u/0/107018355063274719222/posts/UV7GxwbbxUC
kan du pludselig se at der er mange spændende anvendelsesmuligheder. 

Men for mig personligt glæder jeg mig mest til at få skærmbriller i stedet for skærm. Ikke så meget augmented reality. 
Translate
 
Ja, og så alligevel.. Det kunne være sjovt at få augmented reality hjælp til at beskære planter, vurdere hvad de var syge af og sårn. Eller til madlavning eller andre ting, som jeg ikke føler mig dygtig i. Der kunne det være fedt ligesom at downloade et matrix program, og så kan man pludselig! :-)
Translate
 
Jeg tror at man kunne komme rigtig langt med lyd til rigtig meget, tror virkelig at jeg ville foretrække en "Tricorder" (læs iPod touch lignende enhed) til video, der bliver naturligvis brug for et kamera monteret på kroppen og/eller hovedet til billedgenkendelse.
Translate
 
Det er utroligt spændende at tænke fremad, og forestille sig hvordan det vil blive. Jeg regner selv stærkt med, at jeg vil erhverve mig et par briller - men de skal helst sikkert findes i en butik først, og prøves af.

Jeg håber selv at de forskellige briller som bliver udviklet af de respektive firmaer, AR eller ej (som jeg læser det, så vil Google Glass ikke anvende AR, men i stedet en lille skærm i brillen), ikke bliver født med alt for mange børnesygdomme - men at de er lige til at anvende.

Lidt ærgerligt egentlig, at Google Glass ikke er AR på samme måde som det Microsoft er i gang med - det må jeg indrømme at jeg selv personligt er mere til.

Jeg havde forresten en meget sjov samtale om netop AR, Google Glass, m.v. her den anden dag med en kammerat. Da jeg udtrykte min begejstring for teknologien, og fortalte jeg helt sikkert skulle have en, svarede han: "Jamen hvis du er den første, kan du jo ikke bruge dem til noget? Du kan ikke ringe, skrive eller være "social" på andre måder!"
Jeg måtte bide mig i læben for ikke at virke for bedrevidende: "Altså.. De kommer jo til at fungere med eksisterende teknologier: Smartphones, Tablets, PC/laptops."
Translate
Add a comment...