Shared publicly  - 
 
Styr på tid, opgaver og aftaler

Jeg har lavet den her video til +Lars Bachmann s iværksætterjulekalender:

http://www.larsbachmann.dk/03-prioriter-din-tid-anders-saugstrup.html (se kalendereksempel i indlægget)

Hvordan styrer du dine prioriteter, opgaver og din tid?
Translate
14
1
Kristian Bradsted's profile photoMorten Kusk's profile photoAnders Saugstrup's profile photoChristian Brix's profile photo
19 comments
 
Rigtig god video Anders. Prioritering af tid er altid et aktuelt emne.
Translate
 
Hvis stress +Anders Saugstrup er at have ting rumsterende i baghovedet man endnu ikke har fået gjort, så er denne din tilgang til prioritering af sin tid som iværksætter et eminent værktøj :-)
Translate
Translate
 
Jeg er begyndt at gøre som dig Anders efter du skrev hvordan du gjorde :)
Hvis jeg har et hul i kalenderen til what in want, så skriver jeg ind hvad jeg har lavet, så kan jeg altid se tilbage på hvad jeg brugte mit hul på.
Translate
Translate
 
Klasse indlæg - intet mindre...
Translate
 
Rigtigt godt indlæg Anders og meget brugbart langt hen ad vejen for en masse mennesker.
Er der nogen der har input til hvordan man håndterer en masse daglige ad hoc opgaver der den ene gang efter den anden smadrer ens planlægning. Det er ikke noget problem at sætte tid af til dem, men de kommer ofte midt i planlagte opgaver og er af ubestemmelig længde.

Translate
 
Pointen omkring at det er metoden der vælger værktøjet og ikke omvendt, synes jeg er vigtig at holde fast i. Der findes et hav af værktøjer, apps og integrationer mellem dem. Men ofte de simple ting der fungerer bedst, og som er nemmest at tilpasse til ens situation/hverdag/behov.
Er personligt meget glad for +Trello og dets enkelthed og mulighederne for at tilpasse det til den metode man bruger det på. 
Translate
Translate
 
+Anders Saugstrup jeg sidder som projektleder for 50 kørende monterer der hver besøger 4-10 kunder hver dag, med et callcenter til at planlægge kundebesøg.
Tag en mandag som i dag. Normalt er mine mandage reserveret til godkendelse af time sedler, status på sidste uges arbejde, fakturering, mailopfølgning og med et hul på ca 1 time til diverse.
Her til morgen vælter vores planlægning pga trafikforsinkelser, mere sygdom end sædvanlig, 1 bil der ikke starter. Her må jeg hive 2 timer frem til at hjælpe med at få normaliseret vores dag ved at hjælpe vores callcenter med at varsle forsinkelser og flytte aftaler. Herefter en halv time til at underrette vores kunder om morgnens udfordringer.
Det medfører at enten når jeg ikke alt den dag eller at jeg må blive et par timer mere på arbejdet, hvorved min fritids planer skubbes tilsvarende.
Jeg er selv tilhænger af at planlægge tiden og forsøger at strukturere dagene. Det giver mig bare mange udfordringer med alle de usete ting der dukker op og ødelægger min planlægning.
Translate
 
+Thomas Pedersen Ja, det er dælme ikke let så!
Et par løsningsideer kunne være:

Hvis de der administrative opgaver bare SKAL laves på dagen, så kunne du møde ind 2-3 timer før alle andre for at få det overstået uden forstyrrelser. Og så gå tidligt hjem om mandagen - med mindre det hele koger over - så bliver du der til kontortidens slut.

Eller du kan måske udsætte det administrative arbejde til næste dag?

Eller måske kan der laves noget smart, så I giver besked til kunder og montører via SMS eller en IVR der ringer ud og afspiller en besked til alle om hvad de kan vente af problemer eller noget i den stil. 
Det kunne også være bare at have et eksternt callcenter eller to på standby som kan træde til og hjælpe jer. 

Kan også være dit job bare er sådan at planlægningen hele tiden vælter og så burde du måske få en assistent til at tage sig af alt det administrative arbejde, så du bare kan være ude i marken, hvor det sker.

Ved godt det er super svært i virkeligheden, men håber alligevel ideerne kan give lidt inspiration til løsninger. :)
Translate
 
+Anders Saugstrup. Tak for dit svar og tid.
Nu er det jo ikke et nyt problem for os, vi er fuldt bevidste om at vores hverdag nogle gange vælter. Vi har talt om det mange gange for at finde løsninger og bruger alle de hjælpemidler vi kan.
Når man er en del af en servicevirksomhed må man også acceptere at alt ikke kan planlægges og så forsøge at sætte tid af til det uforudsete i det omfang man tror der bliver behov for. Derudover forsøger vi at være flere der kan udføre de same opgaver så vi løbende kan flytte rundt på dem
Vi har valgt at prioterere opgaver efter betydning, holde vore monterer fuldt beskæftiget, eksterne aftaler, interne deadlines og så holde alle orienteret om forsinkelser der opstår.
Det er jo trods alt det uforudsigelse der gør arbejdet afvekslende og giver daglige udfordringer, der er med til at holde min arbejdsmoral er høj.
Translate
 
Selv tak +Anders Saugstrup Jeg bruger faktisk selv de principper du nævner. Det er jo sund fornuft :-) Så bruger jeg også de gode, gammeldags principper, at vokse langsomt og kun for egne midler. Ingen større brød at slå op end man kan bage.
Translate
 
Jeg fik nu alligevel ny, god inspiration +Anders Saugstrup ved at læse dit indlæg. At ligge fast ind i sin kalender hvad der tidsmæssigt skal forbruges på egenomsorg og dito for de kæreste for at tingene i det lange løb kan fungere, - tjah... ville det ej være omsorgssvigt om man undlod dette? Det er et noget unikt koncept, at disponere optimalt med den lille tid, man rent faktisk har til det når det gælder ens iværksættertrang :-)
Translate
 
Super video, Anders. Jeg tror at jeg med fordel kan prøve systemet af.
Translate
Translate
Translate
 
+Morten Kusk Det plejer at ende med at passe meget godt - og ellers må jeg jo bare møblere lidt rundt på tingene. 
Translate
Add a comment...