Shared publicly  - 
 
På opfordring af +Søren Sprogø og +Morten Vadskær får du her et mere detaljeret indblik i muligheden for at blive Marketers.dk Elite Annoncør

Klik på dette link for at se billedet ordentligt. Google Plus viser det ikke i fuld opløsning desværre: http://marketers.dk/eliteannoncoer.png
9
Line Sofie Ravn's profile photoMikael Rieck's profile photoJesper Nerløe's profile photoAnders Saugstrup's profile photo
23 comments
 
Virkeligt interessant tilbud. Især for de webshop-ejere, der virkeligt ønsker at investere tid og kræfter i den markedsføringskanal.

Jeg tror det næste naturligere spørgsmål fra en e-Købmand vil være: Hva' koster'd?
Translate
Translate
 
Ja, vi har ingen opstartsgebyr e.l.. Vi beregner 25% i provision af det du tilbyder til affiliates, dvs. tilbyder du f.eks. 10% så bliver den samlede udgift 12,5%
Translate
 
+Søren Sprogø Det koster som nævnt kommissionen til dem der vælger at være affiliates (men det giver vel sig selv).

Derudover koster det tid i form af den indledende samtale med os og efterfølgende tid i forbindelse med optagelse af det nævnte webinar.

Løbende forventes det også, at man har en dialog med de affiliates der ønsker (eller er i gang med) at sælge annoncørens produkter.

Den store "hurdle" er, at blive udvalgt. Anders og jeg skal tro på, at der er en attraktiv forretning for vores medlemmer før at vi er villige til at investere vores tid i projektet.
Translate
 
Jeg er sikker på hvilke kriterier i udvælger efter? kender nogle stykker - men hvad går i efter?
Translate
 
Virkeligt interessant måde at gøre det på. Især på den måde ganske "gratis" at lukke nogle af de mest spændende webshop-ejere ind der, hvor de rigtigt kan komme til at pleje og arbejde med deres Affiliate Marketers. Det er jo nærmest en win-win-win-win situation :-D
Translate
 
+Mette Glargaard Det er rigtig svært at give dig et klart svar på. Som +Søren Sprogø er inde på, så skal vi kunne se en win-win-win situation i projektet.

Så jeg vil sige, at hvis nogle af dem du har i tankerne er opsatte på at ville i gang med affiliates (ikke kun "måske"), de har en sund forretning  med plads til at udbetale kommissioner og ellers bare har en positiv indgangsvinkel til hele ideen, så må de endelig tage fat i os.

Vi lover ikke noget, men uanset om vi siger ja eller nej, så skal de nok få nogle gode råd med på vejen.
Translate
 
Ok, det er webshop ejere?! Så tror jeg ikke jeg kender nogen - men held og lykke med det :)
Translate
 
Mon ikke en pose specialøl + en god 12-års whiskey hjælper godt på at "smørre" en Affiliate Marketer? :-D

Nej seriøst, jeg er 110% enig i jeres koncept om, at holde "klubben" så lukket som overhovedet muligt. Det har det med at øge seriøsiteten væsentligt.
Translate
Translate
 
Jeg troede ikke noget. Jeg har selv affiliates og de poster jo bare på Facebook og deres egen hjemmeside :-)
Translate
 
Så vil jeg da byde ind. Jeg har +Kondomaten (sørg for at følge). Avancen er jo ikke skyhøj på sådan noget (specielt fordi vi har fri fragt). Til gengæld konverterer vi ca. 10%.
Gider affiliate-folket godt det? Altså at rode med Kondomer for f.eks. 10-20 kr. pr. salg? Jeg mener: Vil de ikke alle sælge bredbånd, A-kasser og North Face-jakker?
Translate
Translate
 
+Morten Vadskær Spændende! 
Hvis bare der er volumen i det, betyder tallet jo ikke det store.  Så lad os da tage en snak om sagerne? 
Translate
 
Affiliates vil sælge produkter som de kan tjene penge på og som de evt. har en interesse i. Kan begge dele opfyldes er det naturligvis optimalt. I bund og grund handler det om, at finde noget hvor den tid og den indsats man kaster i det vil kunne betale sig.

At folk vælger bredbånd og a-kasser skyldes de høje kommissionspriser og en fornuftig konverteringsgrad. Desværre er der af samme grund også rigtig meget konkurrence, hvilket så gør det mindre attraktivt (større indsats).

Mange leder derfor efter alternative produkter hvor der måske er mindre konkurrence, men hvor der stadig kan tjenes gode penge i forhold til den indsats og tid man skal lægge i det.

Dialogen med de enkelte webshops (eller andre folk der sælger noget via nettet), tager vi privat. Ikke alt vedrører de sociale medier :)
Translate
 
+Mette Glargaard Det, du tænker på er, om også hjemmesider, der sælger services - ikke produkter, kan bruges? Det kan de! 
Translate
 
+Anders Saugstrup volumen er jo noget jeres folk afgør. Jeg kan jo ikke sidde og skaffe trafik til deres sider, som de skal sende videre til mig. Eller... det vil da være idiotisk. Sender du 100 potentielle kunder, så er der næsten garanti for 10 salg. Der sælges mellem 13 og 20 mio. kondomer i Danmark om året. Er det volumen nok?

+Mikael Rieck Kousgaard  Øv... der er ikke ret mange, der har decideret interesse i kondomer. Ikke før lige der, hvor de skal bruges. Tror næppe folk sidder og laver fansider om det produkt. Desværre.
Translate
Translate
Translate
 
+Anders Saugstrup det lyder virkelig super! Glæder mig til at kigge meget nærmere på det! .. når jeg lige er færdig med eksamen d.25. selvfølgelig :)
Translate
 
+Mette Glargaard Når jeg nu læser hvad +Anders Saugstrup skriver og så læser dit indlæg igen, så forstod jeg det alligevel ikke. :) Vores koncept er naturligvis ikke kun forbeholdt folk med en webshop. Det er forbeholdt alle der har noget at sælge (via internettet) og hvor affiliates vil kunne være behjælpelige med den del.

Så sælger du kurser, coaching, massage eller hundeluftning, så er det stadig relevant i forhold til konceptet.
Translate
 
En interessant mulighed for annoncørerne - og det lyder som en god måde for dem, at få deres produkter/services kanaliseret ud til målgruppen af marketers.
Translate
Translate
Add a comment...