Shared publicly  - 
 
Vi drømmer sammen med nogle græske venner om en dag at åbne vores egen campingplads hernede og leve det søde liv med ungerne rendende rundt i området, masser af samværd, fælles arbejde, hygge og fest!

Vi har alle sammen travlt med at tjene til dagen og vejen med vores almindelige arbejde, så vi har valgt at lægge forsigtigt ud. At så et frø.

Så på campinggreece.net bygger vi et website udelukkende via outsourcing. 

Designet er klar og kodet og er lige lagt op. Kig forbi og se om du synes om det! 

Indholdet er også skrevet og bliver lagt op om kort tid. 

Derefter har vi verdens bedste site om camping i Grækenland. 

Næste step er at fortælle alle vores (til den tid) tusindvis af besøgende at vi er ved at bygge Grækenlands bedste campingplads og at invitere dem som gæster alle sammen. 

Det er bare en drøm, det her, men bliv ikke overrasket hvis jeg en dag skriver at vi er i mål. :-)
Translate
29
1
Nikolaj Astrup Madsen's profile photoMichael Roscoe's profile photoPeter Christensen's profile photoAnders Saugstrup's profile photo
29 comments
 
Cool, og fed måde at kickstarte en drøm. Håber den går i opfyldelse. 
Translate
 
Super ide. I så fald, hvor i Grækenland kunne en sådan campingplads ligge? Min "bedre halvdel" sagde straks, da jeg kort vist hende jeres website; "Tror du ikke de har brug for nogle danske medarbejdere i sæsonen?" :-)
Translate
 
+Jesper Normann Første "Camping Greece" skal ligge på Thassos. Og jo, vi kan sagtens bruge dygtige medarbejdere! 
Men vær forberedt på at det er work hard and play hard. Alting bliver med tjeklister og vores camping bliver kendetegnet ved at det er den camping der altid er i orden på alle måder. :-)
Translate
 
Hvorfor lige Thassos - er det fordi den er relativt fri for turister? Se ellers godt ud ;-)
 
Vi bor tæt på og er vilde med øen og vi kan jo ikke rejse alt for langt væk fra familie og venner osv. Det er det sted vi alle gerne vil bo. :-)
Translate
Translate
Translate
Translate
 
Rigtig flot site, men hastigheden på slideren signalerer nu snarere stresset storbyliv end afslappende campingferie. Kan hastigheden ikke sættes ned med faktor 8-10 stykker? :o)
Translate
 
+Anders Saugstrup Der er ikke noget der kan spolere en drøm, som at snakke om hvad det skal koste :) Keep dreaming, and working :)
 
Fedt initiativ, Anders! Og hvad jeg drømmer om? En dag at kunne leve i mit elskede USA et sted, hvor der er varmt året rundt, have en fed båd og en fed bil og "nøjes" med at arbejde en 50 timer om ugen cirka. 

Hov....?

Det er jo der, jeg er :-) 

Jubiiii!
Translate
 
skønt +Anders Saugstrup - jager selv de personlige drømme og tænker også forud på samme måde - sår et frø, der indirekte er med til at skubbe tingene i den korrekte retning for en selv.
Best of luck!
Translate
 
+Anders Saugstrup Det der er sgu en nice ide, jeg håber virkelig du på et tidspunkt skriver I er tæt på at komme i mål.

Min drøm er at flytte til Bali og købe noget land, hvor jeg ved siden af mit arbejde kan starte økologisk frugt- og grøntsagsdyrkning op. Udover de økologiske lækkerier ville jeg gerne have et par ekstra huse på grunden til udlejning.

Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at lave et sted hvor man kunne komme som familie og blive inspireret til at leve lidt mere grønt og miljørigtigt.

Det varme vand skulle komme fra solfangere, frugt og grønt fra baghaven, æg fra de økologiske høns, vandingsvandet pumpes op med en lille mølle osv osv. (Der kommer 1 1/2 meter vand om året, så der er intet miljø-forkert i at pumpe lidt op til vanding).

Det er ikke noget der kommer til at ske de næste par år, men drømmen lever, og så må vi se om den går i opfyldelse.

EDIT: Jeg er som andre ved at så de første frø. pt tester jeg dyrkning af chili, ananas, lime og aubergine for at få noget praktisk erfaring. Det næste jeg skal i gang med er rød/grøn peber, tomat, persille, oregano, basilikum.

Jeg kan ikke blot læse i Danske bøger da dyrkningen er lidt anderledes her hvor det er varmt hele året og ca 5 måneder er regntid.
Translate
Translate
 
+Thomas Rosenstand Ja, du er et velfortjent heldigt asen, er du! :-) 
(og jeg har det selv på samme måde, skulle jeg hilse at sige - har bare også en drøm mere foran mig)

+Claus Heinrich Lige præcis! Det er super at have sådan et træ at gå at kigge på, vande osv. :-)

+Thomas Frost Super fed drøm! Vi har de samme planer om egen avl af el og vand osv på campingpladsen :-) 
Lyder som en god idé at hyre en ekspert ind til at hjælpe dig med landbruget, når du først går i gang?

+Mikael Rieck Kousgaard Uh jeg er med på den! Lækkert hus! Jeg vil dog gerne have mit feriehus et varmt sted. Et hus og sted som det her: http://www.bouldercrestvilla.com/photogallery.htm (jeg kender dem der har den villa)
Translate
Translate
 
Fantastisk drøm, og inspirerende måde at arbejde mod den på. Det kommer helt sikkert til at lykkes!
 
Nej hvor herligt Anders, det håber jeg bestemt du kommer helt i mål med!

Mit eget ønske?

At blive aktiv indenfor sport og smide kiloene, ændre livsstil totalt for at kunne leve af mine evner og passion samt kunne følge min søn i børnehave hver dag.

Mange af tingene er sat i gang, hvilket jeg kan takke mange af jer for (viden, erfaringer og rådgivning - især fra +Nikolaj Astrup Madsen)

Skifteholdet er allerede skrottet, det samme er bilen og cyklen er nu min bedste ven.

http://nikolajastrup.dk/blog/mickel-kan-hvad-han-vil/ 
 
Fed drøm, Anders... Og cool måde at gribe den an på. En af mine drømme er en dag at kunne vende tilbage til Miami og bl.a. starte en netværksgruppe for tilflyttere med interesse for it og iværksætteri. Til formålet har jeg selvfølgelig sikret mig Miamii.com + MiamiInternationals.com :-) Måske man burde lægge lidt indhold op, som I har gjort på campinggreece.net (som iøvrigt ser sk*** godt ud).
Translate
Translate
 
Godt spørgsmål :-) Jeg må lige få set på det. Det er ikke et projekt vi knokler på lige pt.
Translate
Add a comment...