Shared publicly  - 
 
Et samtale på en time om hvordan +Mikael Rieck Kousgaard, +Søren Riisager  jeg bruger Google Plus som personer. 
Håber det er mindre kedeligt end det lyder :-)

http://www.antphilosophy.com/google-guide-for-personer/

Har du spørgsmål, kritik eller ideer, så skyd bare løs her eller på hjemmesiden!

+Thomas Rosenstand s bog, som jeg omtaler i podcastet er den her: 
http://www.plus-lex.dk/
(den er udkommet i mellemtiden :-) )
11
2
Jan Jægermark's profile photoKasper Kammersgaard's profile photoAnders Saugstrup's profile photoKim Hedegaard Madsen's profile photo
6 comments
 
det lyder mindre kedeligt end det lyder
Translate
 
Så er der lidt øreguf til busturen senere i dag :)
 
I tager fejl - det var faktisk meget spændende!
Jeg har lige brugt den sidste time på at høre podcastet, og jeg synes der var en masse punkter jeg kunne tage med videre. Google+ er jo helt sikkert en god platform for både at brande sig selv, men også for at tilegne sig en masse viden.

Et enkelt spørgsmål, +Anders Saugstrup - hvad ville du anbefale til deling af blogindlæg som man har skrevet på sine sider: Lave en kort, beskrivende tekst/teaser til det der kan læses om i indlægget, eller skal man tage de første par linjer fra bloggen og smide ind som teaser? (eller giver det problemer med DC?)

Jeg skal selv have 'hanket op' i mig selv, og få mig til at bruge Google+ lidt mere.
Translate
 
+Kasper Kammersgaard Tak! :) Og godt spørgsmål med blogindlæggget. Det skal jo være en effektiv teaser for alle dem, der er interesserede i det indlægget handler om, og det skal samtidig hjælpe alle dem der ikke er interesserede til at undgå at spilde deres tid på det. Så noget beskrivende om indlægget kunne være fint. Måske med citater, ja. (frygt ej DC ved småcitater)
Og så kunne du også lægge op til lidt debat på G+ for at holde dit G+ indlæg levende.
Translate
 
+Søren Riisager  snakkede om at han fik en masse indlæg fra explore/udforsk strømmen i sig hovedstrøm og det syntes +Anders Saugstrup   ikke han fik. Dette bestemmes af sprog indstillingen og så er der 'slideren' på explore/udforsk siden, som bestemmer hvor meget fra denne strøm der skal vises i hovedstrømmen.
Translate
Add a comment...