Shared publicly  - 
 
I dag er den store Authorship og Author Rank dag åbenbart! :)

Se +Henrik Bondtofte s artikel om Author Rank, hvor han gør sig nogle fornuftige forestillinger om hvad der kommer til at tælle, når Google for alvor ruller ud med ændringerne:
https://plus.google.com/u/0/115454160899034713032/posts/TZJi19ARqXS
Og mit indlæg om hvorfor journalisterne skal skynde sig pokkers meget:
https://plus.google.com/u/0/107018355063274719222/posts/3oZkobLuJPe

Og så passer det sig vel også at jeg genudsender videoen som på 5 minutter giver dig authorship på din blog? :)
6
3
Flemming Bækdal's profile photoDaniel Eriksen's profile photoSøren Sjøgren's profile photoMads Grønlund's profile photo
13 comments
Translate
 
Et hurtigt spørgsmål Anders. WordPress SEO by Yoast har også under "Titles and Metas" --> "Home" feltet "Google Publisher Page". Du siger ikke noget om det i din video? Lader du det stå tomt, eller smider du url'en for Google+ hjemmesideprofilen ind der?
 
+Kasper Bergholt Publisherdelen er stadig meget uklar. Det sker at det virker, men det er ikke en sikker eller stabil ting endnu, så Google bokser nok stadig med at finde den bedste løsning. 
Officielt skal man vist have 1000 følgere for at kunne blive verified, men i praksis er der sket undtagelser - muligvis på grund af omsætning lagt i adwords eller ligende.

Så lad os vente og se med publisher. 
 
+Sasa Kovacevic Jeg vil tro man bør indsætte linket til den G+ Page der hører til hjemmesiden, men rel publisher er altså så flyvsk endnu, at det er bedre at koncentrere sig om andre ting - fx om at få lavet noget fedt indhold på sin G+ Page så firmaprofilen får noget aktivitet også. 
Translate
 
Kan det passe det også virker, hvis jeg bare har et link i den der hedder "link"... Altså den der er nedenunder "bidragsyder"?
Translate
Translate
 
Hey Anders - dejlig video.
Jeg har dog et lille problem. Umiddelbart ser det rigtigt ud i richsnippets-halløjet, men jeg har stadig ingen billeder i søgeresultaterne. Derudover, inde på richsnippets siden, ser jeg noget mystisk noget, når jeg scroller ned. Der står, ud fra alle mine blogindlæg: "Advarsel! Missing required field "updated"."
Har det nogen betydning? Og i så fald, ved du hvordan man fixer det?

Mvh. Mads
Translate
 
Hej +Mads Grønlund Hvor længe er der gået fra du lavede ændringen? Det kan godt tage noget tid inden den slår igennem i søgeresultaterne. 
Translate
Translate
 
Lyder godt længe. Jeg ved ikke hvad der kan være årsagen så - måske tæller det med om hjemmesiden har en fornuftig mængde trust og om Google Plus profilen har samme?
Translate
 
Måske det er basal viden for de fleste her - men er lykkes med at i stedet for at indsætte linket til min personlige G+ profil har jeg indsat linket til G+ pages der hvor Anders i videoen sætter sin G+ profil link. Har testet i Webmastertool og den viser min G+Page som Author og ikke G+profil - blot en update.
Translate
Add a comment...