Shared publicly  - 
 
En tanke omkring Penguin/overoptimerings-ændingen i googles algoritme:

De meldte ud, at ændringen med ét slag er rullet ud på alle sprog.

Det er ikke hver dag det sker - ofte ser vi en forsinkelse eller måske en udebleven implementering på dansk.

Dét, at de ruller ud på alle sprog på en gang betyder højst sansynligt at ændirngen ikke har noget i sig, som indebærer alle mulige sproglige nuancer, som skulle dobbelttjekkes på de enkelte sprog inden udrulning.

Giver det mening?
2
Reene Nielsen's profile photoGita Street's profile photoRolf Hansen's profile photoJimi Hove's profile photo
5 comments
 
Ja tak , efter fin tækning giver det mening. ;-)
Translate
 
Det kan også betyde at de er ret sikre på hvad de gør, og at de allerede har testet den på forskellige sprog. Variation af ankertekster har de snakket om i næsten 2 år, uden at der er sket noget synligt. Hvis det er det, har de haft 2 år til at teste.

Mine egne små test indtil videre , tyder altså på noget med mange svage links, med samme ankertekst, på sider uden bred og stærk linkprofil. Jeg er blevet ramt, og jeg har ingen betalte links, jeg har ingen linknetværk og de blogcommunities jeg er med i, ranker fint.

Men nu må vi se. Jeg tester stadig nogle andre ting
Translate
 
Hvis de har gjort det, og der skulle være sprogligt i det, så har jeg forventninger til en bedre Google Translate i nærmeste fremtid. Eller også tror de den er supergod... De har heller ikke translate på alle sprog.
Translate
 
Det giver bestemt mening, og bestyrker mine teorier. Jeg har heldigvis ikke så meget data at bygge nogle antagelser på, da ingen af de kunder jeg arbejder med, er blevet ramt. 2 af mine egne er dog, og gælder for begge, at de er sites med få undersider, linkbuildingen forholdsvis ensidig i forhold til ankertekst, de lå i markeder med høj konkurrence, og har en del links ind google muligvis ser som svage.
Translate
 
Jeg har lige testet lidt mere, og fundet ud af , at den underside som virkelig er blevet nakket, slet ikke havde så enslydende ankertekster som jeg først havde set. Men det var dog en del sitewide-links fra sider tydeligt baseret på seo-optimering ( " nye kommentarer " sektion - links fra widget ). som alle pegede på en i øvrigt ikke særlig stærk, og forholdsvis ny side.

Et lille forsigtigt gæt kunne så være : mange sitewide links fra irrelevante sites, fordi hvis du nu er med en blogroll , fra et stærkt relevant site, er det jo bare positivt. Men er du på en blogroll, eller har footerlink fra en irrelevant side, som måske oven i købet har ordet seo plastret udover det hele, så er du nok lidt i farezonen. Jeg havde lidt irrelevante sitewidelinks, som nu er fjernet. Jeg skriver hvis der sker noget
Translate
Add a comment...